Saanut 3/5 tähteä

Helaas traag of niet reageren op chat, heb al wel net bericht gehad via de mail over een retour die ik gisteren verstuurd heb.

Saanut 1/5 tähteä

So wrong never give bill now they playing so foul play Not giving any paper bill Everything happen in internet They say it

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Don’t buy anything from Westside during…

Don’t buy anything from Westside during a sale. The app clearly says that sale items can be returned in store, but the staff is extremely rude and will straight up tell you that returns are not allowed. You literally have to argue and convince them just to get your own money back.
That’s not even the main issue—the problem is why the app says one thing while the store staff behaves in a completely different and disrespectful manner.

3. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Ergens in november in de winkel geweest…

Ergens in november in de winkel geweest en niet gevonden wat we zochten van John Derian, dit t.g.v. levertijdsproblemen.
Gevraagd om me te bellen als de levering binnen is, 06-nummer werd op n papiertje de geschreven wat in de lade verdween, ik dacht, ben benieuwd, en jawel het telefoontje kwam weken later.
Na overleg het linkeroog via de webshop besteld, dit leverde voor mij maar ook bij Westeinde vragen op, wat is links en wat rechts, het is van welk standpunt je het bekijkt.
Na door Westside telefonisch te zijn benaderd heb ik het goede oog ontvangen.
Wat een attente service!!!!!!!

4. tammikuuta 2022

Bijzonder aanbod

Westside in Den Bosch heeft een bijzonder aanbod prachtige artikelen waaronder decoupage van John Derian. Voor de tweede keer fantastische bordjes gekocht en uitermate vriendelijk geholpen.

30. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Vorige week donderdag hebben mijn…

Vorige week donderdag hebben mijn zussen en mijn man een gezellig lang weekend Den Bosh gehad.
Een van de zaken die wij bezochten was West side.
Ik vond een lekkere parfum voor mijn man.
Hij wilde nog wachten (was zaterdag)
Op weg naar huis zei hij zo dat was een heerlijk luchtje ik ruik het nog.
In de auto online (zondag) het luchtje besteld.
Het kwam woensdag. Mijn zussen hebben daar nog het een en ander gevonden.
Super gezellige winkel en bediening. SUPER!!!!!!!
Wa

10. lokakuuta 2021

Topservice van vakmensen

Westside is zo’n fijne winkel. Niet alleen voor kleding, maar ook voor cadeaus zoals boeken, keukengerei en planten. En altijd goed advies op maat. Op en top een familiebedrijf waar je terug blijft komen.

14. heinäkuuta 2021

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin