Saanut 5/5 tähteä

Het is een heel goed product met heel veel eiwitten en andere goede, gezonde ingrediënten. Goed verteerbaar. Gemakkelijk in gebruik en lekker van smaak! De shaker is meer dan voldoende groot. Top !

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Handig in gebruik. De smaak bevalt mij iets minder goed. Gekozen voor 'orange' wat lekker is, maar het kan de oorspronkelijke smaak van het product niet voldoende verdoezelen. Goe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het is de tweede keer dat ik bij jullie bestel (hetzelfde product - m.n. de proteïne poeder vanille) en ben nog altijd even grote fan. Smaak zit prima en het smaakt echt naar natuurlijke ingrediënten... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Yrttikauppa
  3. Luontaistuotekauppias
  4. Homeopaattinen apteekki
  5. Ravintoterapeutti

Yrityksen kirjoittama

We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

💪🏽🩷😉☺️

Vooral omdat dit een lactosevrij product is 😊 jammer genoeg was de vanillesmaak uitverkocht, dus de volgende wordt vanille 😉💪🏽

14. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Regina, Bedankt voor je positieve review! TOP! ;)

Saanut 3/5 tähteä

Melk is goed voor kalveren

De gangbare shakes zijn voor 95% melk.
Het geindoctrineerd brein van de mens gaat ervan uit dat melk goed is voor elk. Melk is enkel goed voor een kalf. Om mijn lichaam en prestaties scherp te houden wil ik liever geen vervuiling gesponserd door de big pharma nuttigen. Daarmee dit heerlijk alternatief.

28. helmikuuta 2025

Hi Sala,
Bedankt voor uw feedback! ;)

Saanut 5/5 tähteä

Heel lekkere eiwitshake bomvol goede…

Heel lekkere eiwitshake bomvol goede voedingsstoffen. Deze komt in mijn top-lijstje te staan. Dat wordt zeker niet mijn laatste bestelling.
Wat fijn om een persoonlijk kaartje bij het pakket te vinden.

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Katrien, Dankjewel voor uw positieve feedback, TOP! ;)

Top product

Top product, zeer gewaardeerd, snelle levering.

26. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Yvo, fijn om te horen! bedankt voor uw positieve feedback.

Eerste bestelling

levering tiptop in orde, product super!

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Jerre, bedankt voor uw positieve feedback. Super! ;)

Saanut 4/5 tähteä

Natuurlijk product

Natuurlijk product
Betaalbaar
Van alle supplementen die ik ooit getest heb zijn dit de beste.
Alleen de smaak is wel even wennen, eenmaal gewoon valt het mee.
Ik sport ongeveer tussen de 10 en 15 uur per week.
Aanrader!

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Top, dankjewel voor uw positieve feedback! ;)

Tevreden

Duidelijke communicatie
Zeer goede kwaliteit.
Fijn persoonlijk bedankje❤️

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Tinne, Dankjewel voor deze positieve review. Super!

Saanut 5/5 tähteä

Mega blij met de vanille proteïne

Mega blij met de vanille proteïne! De smaak is echt lekker, en je proeft dat het gezond is – geen brol die je in je lichaam steekt. Het verteert super makkelijk en is perfect als tussendoortje als ik zin heb in iets zoets. Ik voel zelfs dat ik er meer energie van krijg. Echt top!

23. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Michaela, super! wat leuk om horen. Bedankt voor je positieve feedback. ;)

Aan te raden

Snelle opvolging, goed produkt

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Dankjewel Annick, super! ;)

Top product!

Ik ben heel blij ben dat ik deze proteïnepoeder heb geprobeerd!
Van vorige soorten kreeg ik altijd allergische reacties op mijn huid, enorm vervelend! (Ik ben allergisch aan caseïne)
Maar bij deze heb ik dat totaal niet, en ik vind deze ook nog eens super lekker!! 😍
Ik ben heel erg tevreden!

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Wat fijn om te horen, Sarah! 😊 Het is geweldig dat je geen allergische reacties meer hebt en de proteïnepoeder ook nog eens lekker vindt. Bedankt voor je positieve feedback, dat betekent veel voor ons! ;)

Saanut 3/5 tähteä

Het was gemakkelijk om de juiste…

Het was gemakkelijk om de juiste artikelen te bestellen via de web shop maar er werd een gratis shaker beloofd al was het niet mogelijk om de code toe te voegen zodat we effectief de shaker kregen mee geleverd.

Dag Wim,

Bedankt voor uw review! In de e-mail die u van ons heeft ontvangen, staat onderaan uitgelegd hoe u de shaker kunt verkrijgen:

"Let op: De kortingscode is enkel geldig als de shaker in uw winkelmandje zit. Bij het invoeren van de code **** krijgt u 100% korting op de shaker."

We hebben dit even bekeken en de tekst verduidelijkt, zodat het zeker niet over het hoofd gezien kan worden. Bedankt voor uw feedback en uw hulp om onze service te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd een vlotte levering en…

Altijd een vlotte levering en duidelijke feedback. Ook het kaartje bij de levering wordt als positief en persoonlijk ervaren.

13. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Nadja, super! wat leuk om te lezen. bedankt! ;)

Saanut 5/5 tähteä

Na mijn gastro bypass operatie moest ik…

Na mijn gastro bypass operatie moest ik levenslang allerlei multivitamine nemen waar ik misselijk van was en toch nog tekorten had .nu gebruik ik We 'R producten en voel me super!!!DANKJEWEL

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Ingrid, super om te horen dat wij u kunnen verder helpen, TOP! Dankjewel! ;)

Just Drink It!

Als sportsarts is de We’R mango smaak mijn Go To protein shake na een intensieve training (duurloop / CrossFit) . Zelden zo een complete formule gezien (incl. Kurkuma, Magnesium, Vit B, Vit D). Bovendien geen opgeblazen gevoel en goed verteerbaar met de extra verteringsenzymen. Top dus, kijk al uit naar het proberen van nieuwe producten!

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Jo, bedankt voor je positieve feedback, super! Daar doen we het voor. ;) Spoiler alert: er volgen snel nieuwe dingen! ;)

Lekker no nonsense shake

Gezonde shake zonder artificiële smaak!

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Hi Aviano, Bedankt voor uw positieve feedback, TOP!

Saanut 1/5 tähteä

Ben teleurgesteld

Ben teleurgesteld. Er zitten geen gluten en zo in de ingrediënten maar het product wordt in een bedrijf gemaakt waar die wel gebruikt worden. Ze zeiden me dat de machines dagelijks gereinigd worden, wat ik wel geloof, maar de hoeveelheid gluten die er via kruisbesmetting over blijft blijkt toch te hoog te zijn voor iemand met intolerantie. Ik kan ook niet wennen aan de smaak, echt vies. Heb zowel water als verschillende fruitsappen en rijstmelk geprobeerd. Niks voor mij helaas.

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä We'R Nutrition

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u last heeft gehad van kruisbesmetting. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor mensen met een glutenintolerantie om volledig op de veiligheid van producten te kunnen vertrouwen.

We vinden het jammer om uw beoordeling op deze manier te ontvangen, vooral omdat we al via e-mail contact hebben gehad en toen zo duidelijk mogelijk hebben geprobeerd de situatie uit te leggen. Onze producten zijn volledig glutenvrij volgens de ingrediënten, maar vanwege wettelijke vereisten moeten we vermelden dat er sporen van gluten in het product aanwezig kunnen zijn, omdat in dezelfde faciliteit ook producten met gluten worden geproduceerd. Dit betekent dat ondanks onze uitgebreide schoonmaakprocedures en strikte protocollen, er een klein risico blijft voor mensen met extreme gevoeligheid.

Wat betreft de smaak vinden we het jammer dat het product niet aan uw smaakvoorkeur voldoet. Smaak is erg persoonlijk, en we waarderen uw feedback hierover, omdat dit ons helpt onze producten verder te ontwikkelen.

We willen u graag beter van dienst zijn. Als u verdere vragen heeft of wilt dat we samen naar een mogelijke oplossing kijken, dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice via info@wernutrition.com.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en dank u voor uw openheid en vertrouwen in ons.

Ere wie ere toekomt

Ik heb enkele weken geleden een niet zo positieve review geschreven over mijn eerste ervaring over young & strong. Maar ik moet dit toch herzien daar ik de smaak wat beter kan smaken na verloop van tijd maar vooral daar de werking van het supplement wel TOP is. Ik merk dat mijn kniegewrichten soepeler zijn geworden en dat nagels en haar in een sneller tempo groeien. Dus ook mijn bindweefsel herstelt beter, wordt steviger in combinatie met specifieke stabiliteitsoefeningen voor knieën, heup en schoudergewrichten. Dit alles maakt dat inderdaad de smaak een bijkomstigheid is en de werking centraal moet staan. Hierbij wens ik mijn mening te herzien. En aan de ontwikkelaars willen zeggen dat ze goed bezig zijn en zeker moeten verderzetten met welke doelen zij willen bereiken.

7. joulukuuta 2024

Hi Luc,
Hartelijk bedankt dat je even terugkomt op je eerste feedback. Fijn om te horen dat je daadwerkelijk de gewenste effecten aan het ervaren bent. Top! Daar doen we het voor!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin