Saanut 3/5 tähteä

Bra info när jag ringde företaget och snabb leverans. Alla kommandon tycks dock ej fungera på "Metacat". Men jag får låta min mamma använda den ett tag innan jag återkopplar. En såpass dyr produkt bör... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fufuly, har blivit ett hjälpmedel för mig för att komma till rätta med mina sömnsvårigheter eller i stunder av stark oro. Den rytmiska andningen gör att jag somnar lättare och den hjälper mig även a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag kontaktade företaget via mail, eftersom det råkat rinna ut rengöringsvätska i paketet. Jag blev snabbt uppringd och mycket vänligt bemött, dessutom fick jag ett rejält avdrag på notan. Hunden jag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej,jag älskar katter men vår amazongoja gör inte det,så när jag fick se en film om AIMeta cat föll jag direkt och beställde en rag doll .Tack för snabb leverans,jag är så glad för Sessan som vi döpt... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Verkkokauppapalvelu
  2. Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
  3. Konsultti
  4. Vanhustenhoitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Wera Welltech har en vision att hjälpa fler att få ett gott liv livet ut och ta hjälp av välfärdsteknik och e-hälsas möjligheter. Vi vill skapa en mer mänskligare omsorg och använda digitaliseringens möjligheter för att sprida mer livsglädje hela livet ut för både äldre, personal och anhöriga. Vi sprider användningen av digitala terapi och sällskapsdjur då alla kan inte ha levande djur och det är ett enkelt sätt att låta fler djurälskare känna den trygghet och glädje som djur ger. Det är viktigt med introduktion och att jobba personcentrerat, det så det blir så bra som möjligt för den enskilde. Vi erbjuder konsulttjänster till kommuner och företag där ett exempel kan vara att vi hjälper till med vision och digitaliseringsplan. Även inspirations föreläsningar håller vi gärna för er personal så förståelsen ökar vad digitalisering eller välfärdsteknik tex kan innebära för den. Vi samarbetar med andra företag som har liknande värdegrund som oss.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Snabb och bra service

Härliga katter och snyggt löst med att fixa det problem som uppstod i samband med leveransen!

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för samtal och kontakt där problemet löstes och ni nöjda med de levererade katterna.

Bra produkter

Bra produkter, snabba leveranser och ett fint bemötande.

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Stort tack Patrik för ditt omdöme, så värdefullt! Tack så mycket!

Smidig och snabb leverans

Smidig och snabb leverans, bra företag med mycket tydlig information om varje produkt, samt fina djur. Rekommenderar starkt

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för fint omdöme och så otroligt kul att ta del av nyttan ni haft av hundarna. Det betyder mycket!
Fredrik på Wera Wellltech

Väldigt fin katt

Väldigt fin katt men lite dålig intruktionsmanual.

10. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för omdömet, det uppskattas!
Tack också för din feedback om manualen, vi framför den till tillverkaren.
Är det några frågor och funderingar så tveka inte höra av dig så ska vi försöka svara på frågorna på bästa sätt.

Otroligt trevlig grundare

Otroligt trevlig grundare. Grym personlig service och Fredrik är alltid så trevlig mot mig. Jag köpte fågeln och blev väldigt nöjd och blir dagligen så glad av fågelns energi, rekommenderar!

14. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack så mycket för fina ord! Det betyder mycket. Önskar dig en fin fortsatt vecka. Vänligen Fredrik

Mkt bra service

Snabba svar på frågor jag haft och ett mycket trevligt bemötande, jag känner att WW AB är mån om att kunderna ska känna sig nöjda

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för ditt fina omdöme Peter! Våra kunder är det viktigaste vi har och vi vill att produkterna ska sprida glädje hos våra kunder.
Ha en fortsatt fin vecka!
Fredrik på Wera Welltech

Toppengullig hund

Toppengullig hund. Min katt älskar den också.Det är svårt att inte gulla och prata med Leo.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Underbart att höra hunden är uppskattad, tack för du skrev ditt fina omdöme! Vänligen Fredrik på Wera Welltech

Saanut 4/5 tähteä

Gott personligt och professionellt…

Gott personligt och professionellt bemötande. Engagerad och nyfiken leverantör med en tydlig vilja att möta mig som kund i mina önskemål. Något sen leverans, men med en god kompensation som plåster på såren.

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för ditt fina omdöme Klas. Ja tyvärr blev transporterna till och från europalagret väldigt försenade av olika anledningar utom vår kontroll. Bra du gillade kompensationen. Vänligen Fredrik på Wera Welltech

Saanut 5/5 tähteä

Terapihunden är bra för dementa…

Terapihunden är bra för dementa personer som inte kan ha en riktig hund. Varmt tack!

13. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för feedback och ditt fina omdöme! Hoppas ni får mycket glädje av hundem. Vänligen Fredrik Wera Welltech

Saanut 4/5 tähteä

Gullig katt dock lite stel och mycket…

Gullig katt dock lite stel och mycket ljud från mekaniken. Snabb leverans.

6. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för ditt omdöme och hoppas katten sprider glädje trots ljudet ifrån motorerna. Skoj du uppskattade den snabba leveransen! Ha en fin vecka!

Saanut 5/5 tähteä

Älskar den ro och kärlek hunden Golden ger🐶

Så vänligt och professionellt bemött, Golden som jag köpt, glädjer alla runt den, man kan bara ÄLSKA GOLDEN ❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Tack Fredrik för ditt fina professionella bemötande och service🌟🌟🌟🌟🌟.
Mvh Dianne och Anders

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack Dianne och Anders för ert omdöme och härligt att höra att hunden blev så uppskattad. Det glädjer mig.❤️
Vänligen Fredrik

Saanut 3/5 tähteä

Bra sak

Lätthanterlig och uppskattad

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Det glädjer mig att höra katten var uppskattad! Tack för omdömet!
Fredrik på Wera Welltech

Snabb expediering

Snabb expediering. Fick också ett mejl på översättning av manualen till svenska.
Alla nöjda

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Stort tack för din fedback!

Saanut 5/5 tähteä

Jag uppskattar den direkta kontakten…

Jag uppskattar den direkta kontakten med företaget. Det går snabbt och enkelt att bolla behov. Snabb leverans också.

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wera Welltech AB

Tack för din feedback! Vi vill ge bästa personliga servicen och kontakten, så det är skoj när vi får just den feedbacken!
Wera Welltech

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin