Saanut 5/5 tähteä

De plant die ik heb besteld werd redelijk snel bezorgd na het plaatsen van de bestelling. De plant zat goed verpakt, zodat hij helemaal heel en in goede staat is bezorgd. De bestelling voldoet tot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede ervaring. Helaas was 1 plant niet op voorraad bij kweker. Maar direct informatie ontvangen en een ander plant uitgekozen! Dus goede communicatie vanuit weplant! Maar allerbelangrijkste...... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een bon van mijn werkgever verzilveren voor een mooi grote Anthurium ter waarde van € 32 50. De mega doos open gemaakt, wel goed verpakt dacht ik zo, maar......... Tot mijn stomme verbazing kwam e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Taimitukku
  2. Verkkokauppatoimija

Yrityksen kirjoittama

Ontbossing is een van de grootste bedreigingen die weegt op onze planeet. WePlant draagt 100% van de nettowinst af aan herbebossingsprojecten.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Mooie plant, goede en vlotte bezorging!

De bestelling voldoet tot nu toe aan de verwachting!

17. tammikuuta 2024

Top!

Heel verzorgd en stevig verpakt, supergezonde en sterke Strelitzia ontvangen!

8. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kerst kadobon.

De mega doos open gemaakt, wel goed verpakt dacht ik zo, maar.........
Tot mijn stomme verbazing kwam er een plantje uit van 25 cm. hoog.
Een schandalig hoge prijs voor een plantje van max. € 10,00. Ik ga in het vervolg wel naar de winkel. Schermen met duurzaam en dan dit leveren.
Heb mijn werkgever het advies gegeven om toch maar met de Kerst een Nederlands levensmiddelen pakket kado te doen.

14. maaliskuuta 2023
WePlant-logo

Vastaus yritykseltä WePlant

Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de geleverde plant. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en daarom willen we graag helpen om een oplossing te vinden. Als de plant te klein lijkt te zijn, kunt u altijd een foto sturen, zodat we kunnen beoordelen of er per ongeluk een verkeerde plant is verstuurd. We willen ook graag benadrukken dat de verzendkosten bij de prijs zijn inbegrepen.

Bij WePlant zijn we trots op onze duurzame missie en werken we alleen samen met kwekers die zich inzetten voor het milieu. Zo werken we bijvoorbeeld met kwekers die gebruik maken van warmtepompen voor de verwarming van de kas. Bovendien dragen we elk jaar een deel van onze winst over naar stichting Trees for All, zodat er nieuwe bomen geplant kunnen worden. Voor uw bestelling hebben we bijgedragen aan het planten van minimaal één boom, met een waarde van ongeveer €7,-.

We begrijpen dat we op deze manier niet kunnen concurreren op prijsniveau, maar dat is niet onze missie. Bij WePlant willen we groen brengen in uw huis en bijdragen aan een groenere wereld. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het WePlant-team.

Musa Plant

Een tijdje terug hebben wij een geweldige Musa (bananenplant) besteld. Helaas was de plant na een week al helemaal gaan hangen. Ik had WePlant een e-mail gestuurd waarbij aan de kweker gevraagd werd naar een passende oplossing. Inmiddels hebben we een nieuwe ontvangen en wat is het een pareltje! Een geweldige service, snel mail contact en een vriendelijke medewerker genaamd Bram. Dank jullie wel!

22. tammikuuta 2023

Prachtige Calathea plant

De plant kwam heel netjes binnen in een stevige kartonnen doos. Netjes ingepakt en er kwam een prachtige Calathea uit.
Pot krijg je erbij en kleur mag je kiezen. Mooie extra service! Staat super mooi en ben er dus ontzettend blij mee. Dank!

6. tammikuuta 2023

Mooie plant

Mooie plant, goed verpakt, snel bezorgd. Niets op aan te merken, volledig tevreden!

4. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin