1. Hakukoneyritys
  2. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

Maak gratis je online verlanglijstje en deel deze met vrienden en familie. De nummer 1 voor het maken van verlanglijstjes! Geen wensen? Laat je inspireren.

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

Je kunt producten op je verlanglijstje…

Je kunt producten op je verlanglijstje niet wijzigen en bij het toevoegen kun je niet eens een omschrijving of een eigen foto toevoegen. De website is één grote webshop en een verlanglijstje is bijzaak, want deze is behoorlijk weggestopt in de rechter hoek. Je account verwijderen is niet mogelijk.

29. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wensenlijstjes.nl

Dank voor je feedback. Het spijt ons dat je wensenlijstje niet duidelijk genoeg naar voren kwam. Omdat we productinformatie rechtstreeks van onze partners importeren, is het (nog) niet mogelijk eigen omschrijvingen of foto's toe te voegen. Voor het verwijderen van je account kun je – zoals beschreven in onze Veelgestelde vragen – een e-mail sturen naar support@wensenlijstjes.nl; wij zorgen er dan direct voor dat je gegevens worden verwijderd.

Team Wensenlijstjes.nl

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn om op deze manier…

Heel fijn om op deze manier overzichtelijk mijn wensen lijstje te maken. Deed dit voorheen in mijn notities, dit werkt veel prettiger!

Vastaus yritykseltä Wensenlijstjes.nl

Hi Yara, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Groetjes, Team Wensenlijstjes.nl

Simplify Birthday Planning with Wensenlijstjes.nl

I've been using Wensenlijstjes.nl for my kids' birthdays and it's fantastic! The site is easy to use, with an intuitive interface. I love the personalized gift suggestions, they're always spot-on and save me so much time.

Adding and managing wish lists is simple, and sharing them with family and friends is effortless. Highly recommend Wensenlijstjes.nl for anyone looking to simplify gift-giving and wish-listing!

15. toukokuuta 2024

Inspiratie en afvinken

Super handig om inspiratie op te doen en de wensen van de ander te zien en gelijk te bestellen. ;-)

Hi Katja, wat fijn dat je het prettig ervaart. Groetjes, Team Wensenlijstjes.nl

Werkt super!

Dankjewel voor dit mooie compliment! Groetjes, Team Wensenlijstjes.nl

Saanut 5/5 tähteä

Het maken van een wensen lijstje is handig en leuk!

Het maken van een wensen lijstje is super makkelijk en het is een handige en leuke manier om je wensen lijstje door te sturen naar anderen!

Hi Rosalie, dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Team Wensenlijstjes.nl

Wensenlijstjes.nl is super handig

Wensenlijstjes.nl is super handig ik hoef nooit meer na te denken wat ik voor iemand moet kopen en alle winkels af te struinen. Ik krijg gewoon een lijstje en zoek uit wat ik als kado kan gevenen het simpel direct online kopen ,afstrepen en klaar. Super handig, echt een aanwinst

Vastaus yritykseltä Wensenlijstjes.nl

Beste Harry, we worden blij van deze review! Hartelijk dank! Groetjes, Team Wensenlijstjes.nl

Saanut 5/5 tähteä

Vroeger kreeg ik geld, nu krijg ik dingen die ik echt wil hebben.

Ik houd mijn verlanglijstje al een lange tijd bij via Wensenlijstjes. Echt top! Zodra ik iets weet plaats ik het op mijn lijstje en zodra mijn verjaardag in de buurt komt, deel ik het lijstje met de mensen die ik heb uitgenodigd. Ook fijn, hoeveel inspiratie ik kan vinden op de website zelf. Als ik even niets weet, dan scroll ik door een lijst heen die bij mij past en dat vind ik zo weer wat leuke cadeaus. Vroeger kreeg ik geld, nu krijg ik dingen die ik echt wil hebben. Site werkt trouwens ook super goed! Lekker snel en gebruiksvriendelijk zeg. Ik houd nu ook een lijstje bij voor de baby die op komst is!

17. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wensenlijstjes.nl is super handig!

Het maken van een verlanglijstje via Wensenlijstjes.nl is super handig. Het geven van cadeaus is hierdoor een stuk makkelijker en leuker! Zo weet je altijd dat je goed zit en geef of ontvang je nooit meer dubbele cadeaus.

17. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin