We hebben een stringlight bij hun gekocht . Klein probleempje met elektrische snoer . Eén telefoontje en mail , en probleem is opgelost. Nieuwe werd opgestuurd die perfect werkt, en de andere konden w... Näytä lisää
Die Oberfläche des Bended Table und der Bänke ist leider sehr empfindlich und zerkratzt schnell. Positiv ist jedoch, dass der Aufbau einfach ist und zügig erledigt werden kann. Bei dem Preis hätte ich... Näytä lisää
Forestry Table en bench besteld. Vooraf gebeld voor informatie, prettige en professionele communicatie. Product was zeer goed beschermend verpakt en werd op tijd geleverd. Mooie en functionele tafel... Näytä lisää
Ich bin sehr zufrieden und glücklich mit meinen Produkten (Woodlounger, Fieldchair und Guidelight) von Weltevree! Der Name ist Programm! Bei einer kleinen Reklamation wurde ausgesprochen freundlich un... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Weltevree
- weltevree.eu
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Die gesamte Abwicklung war vollkommen…
Informationen zum Kauf:
Die gesamte Abwicklung war vollkommen unproblematisch. Auch an der Ware sind bis jetzt keine Schäden aufgetreten. Liebe Grüße A. P.
Tolles Design
Innovative Produkte mit schönem Design. Sehr gut verpackt. 1 Punkt Abzug für die recht hohen Preise. Info: Die Haken, an der Rückwand des Waterwork-Waschbeckens, beschädigen bei längerer Nutzung leider die Lackierung der Rückwand. Das Ofenglas im Outdooroven und der Pizzastein hielten nur 1 Saison. Toll, dass es für den Ofen Ersatzteile zu reellen Preisen gibt.

Rundum zufrieden
Gute Kommunikation. Zeitnahe Lieferung. Einwandfreie Verpackung. Verständliche Anleitung. Sehr schöne Fackel.

Lange Lieferzeit
Zwischen Bestellung und Lieferung des Buches vergingen 14 Tage. Andere Firmen aus den Niederlanden liefern in 2 - 3 Tagen.

Fast delivery
Very fast delivery. The delivery company did not announce prior but we were lucky to be at home.

Goed meegedacht
Er is goed met ons meegedacht toen de nieuwe sheepscoats wel erg wit uitvielen t.o.v die we al hadden. Via foto's, mail en telefonisch contact zijn we goed geholpen aan een matchend paar.

Top service
Ik was een onderdeeltje kwijt. Weltevree verkoopt die gewoon. Top service.

Vastaus yritykseltä Weltevree
Weltevree is een geweldig merk
Weltevree is een geweldig merk. Maar ook aan de prijzige kant. Op marktplaats had ik voor weinig een lightstring gekocht met 2 kapotte kapjes. Deze zijn gewoon los te bestellen en worden geleverd met eindkap en stekker voor de kabel. Dit overtreft mijn verwachtingen (stond niet vermeld nl dat dit inclusief was) nu heb ik voor een derde van de prijs een lightstring. Erg blij mee!

Magnetische thermometer voor pizzaoven
Magnetische thermometer voor pizzaoven. In houtkachel meteen kapot en dat is volgens Weltevree 100% mijn probleem want daar was ie niet voor bedoeld. Jammer dus dit, vooral omdat ik altijd fan was van de mooi vormgegeven producten van ze.

Tolles Produkt
Tolles Produkt: das Schaffell ist schön, hochwertig und sein Geld wert!

Vastaus yritykseltä Weltevree
Heel blij met mijn schapenvacht.
Heel blij met mijn schapenvacht.
Was goed beschreven en voldoet helemaal aan deverwachting. Levering ging supersnel!

Vastaus yritykseltä Weltevree
snelle levering en toen hele goede service
snelle levering en toen ik aan gaf dat iets stuk was meteen een nieuwe zonder dat ik hoefde terug te sturen

Doet wat het beloofd
Snelle levering komt afspraken na en wat je besteld is ook precies zoals omschreven (tot de mm nauwkeurig)
Ik had een onderdeel nodig voor iets heel anders maar door de goede informatie paste het precies

Vastaus yritykseltä Weltevree
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.