Weltevree Arvostelua 946

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een stringlight bij hun gekocht . Klein probleempje met elektrische snoer . Eén telefoontje en mail , en probleem is opgelost. Nieuwe werd opgestuurd die perfect werkt, en de andere konden w... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Die Oberfläche des Bended Table und der Bänke ist leider sehr empfindlich und zerkratzt schnell. Positiv ist jedoch, dass der Aufbau einfach ist und zügig erledigt werden kann. Bei dem Preis hätte ich... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Forestry Table en bench besteld. Vooraf gebeld voor informatie, prettige en professionele communicatie. Product was zeer goed beschermend verpakt en werd op tijd geleverd. Mooie en functionele tafel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich bin sehr zufrieden und glücklich mit meinen Produkten (Woodlounger, Fieldchair und Guidelight) von Weltevree! Der Name ist Programm! Bei einer kleinen Reklamation wurde ausgesprochen freundlich un... Näytä lisää

1. Puutarhakalusteet
  2. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä Weltevree

Yrityksen kirjoittama

'Weltevree' stands for finding contentment at your fingertips. You don't have to go far away to feel Weltevree; you can experience it close to home, too. Challenge yourself to discover your outdoor environment in a different way. Experience new adventures and make new memories, right in your own backyard.

follow us:

Pinterest | Instagram | LinkedIn

Undivided attention

The personal approach

Our relationship does not stop after the delivery of your Weltevree product. Based in Amersfoort (Netherlands), we personally help with all questions or challenges. Replacement parts, maintenance, warranty. Feel free to contact us with all your questions at any time. We are happy to help via info@weltevree.nl or +31 33 2037 037.

4,8

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Pizza Stone

New Pizza Stone from Weltevree.
Superb customer service and fast shipment.

I really recommend weltevree for my friends.

21. elokuuta 2024

Bon Appetit!

Saanut 1/5 tähteä

Ersatzkopf zur LED Lampe nachbestellt

Ersatzkopf zur LED Lampe nachbestellt. Der Kopf liegt immer wieder raus. Sehr ärgerlich. Ich würde das Produkt so nicht mehr kaufen. Und jedes Mal einen neuen Ersatzkopf zu kaufen ist mir wirklich zu teuer. Schade!

19. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Weltevree

Guten Tag, wir raten, einen neuen Knopf immer mit einem kleinen Tropfen Klebstoff zu sichern. Geben Sie den Kleber in die Fuge des neuen Knopfes und setzen Sie ihn dann auf. Auch hier gilt: Sie brauchen keinen neuen Knopf zu kaufen. Wenn diesem Knopf etwas zustößt, schicken Sie eine E-Mail an sales@weltevree.nl und wir schenken ihn Ihnen.

Versandverpackung der Woodloungers

Der Woodlounger ist ein schweres unhandliches Teil - auch im Versand. Die Verpackung hält das nicht aus und kommt immer deformiert und beschädigt an. (Ich habe zwei Woodlounger) Das tut dem Produkt keinen Abbruch, es ist robust genug, um das auszuhalten. Einen Schreck bekommt man aber schon, wenn so ein deutlich kaputtes Teil vom Paketdienst angeliefert wird und man sich fragt, ob man die annahme verweigern soll. (Wenn das man klappt - viele stellen ja einfach nur ab)

19. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Weltevree

Vielen Dank für Ihr Feedback. Die Produkte sind natürlich in erster Linie dafür gemacht, viele Jahre zu halten, aber ein schöner erster Eindruck ist auch wichtig. Wir werden mit unseren Designers und Spediteuren zusammenarbeiten, um zu sehen, wie wir dies verbessern können.

Saanut 2/5 tähteä

De leveringstermijn was ipv 7-9dagen …

De leveringstermijn was ipv 7-9dagen (op de site) ongeveer 6-8 weken. Er werd niet over gecommuniceerd. Bij navraag enkel antwoord van weeknummer maar ook geen communicatie toen dat niet bleek te lukken. Vooraf gevraagd of er gecommuniceerd kon worden over levermoment ivm zomervakantie (grote tafel+banken+stoelen) dit is niet gebeurd, en op een namiddag in augustus kreeg ik in Frankrijk een mail dat de bestelling waar voor getekend moest worden de volgende ochtend geleverd zou worden. We zijn heel blij dat het er is maar over de communicatie zijn we niet tevreden.

13. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Weltevree

Beste Wietske. Jammer dat we een 2-sterren review hebben ontvangen. Er is bij jullie order inderdaad een en ander mis gegaan in onze communicatie rondom de levertijd. Onze excuses daarvoor. We zullen dit intern oppakken.
Jan Krediet, de vervoerder, zou telefonisch een afspraak voor levering hebben moeten inplannen. Dat is blijkbaar niet gebeurt. We zullen dit aan hun terugkoppelen.
Hopelijk hebben jullie alsnog heel veel plezier van de Bended meubels.

Very satisfied!

Quick deliverance
Correct service
Good quality and above: very beautiful

6. elokuuta 2024

Thanks :)

Saanut 1/5 tähteä

Wachtend op de levering

Jammergenoeg bestelling nog niet ontvangen. Besteld begin juni met leverdatum 7 a 8 dagen, en besteld met doel om deze zomer van de tuintafel en banken te kunnen genieten. De tafel was niet meer in voorraad, terug binnen eind juli, stond fout op de website. Dan verwacht ik een oplossing (voorraad bij verdeler?) of minstens een snelle levering nadat ze terug op voorraad waren. Jammergenoeg moet ik het enkel stellen met excuses. Op 18/8 wacht ik nog steeds op een afspraak voor levering. Hopelijk krijgen we een mooie nazomer …

18. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Weltevree

Beste Veerle. We begrijpen de teleurstellingen en vinden het ook erg vervelend dat jullie zo lang op de tafel moet wachten.
Helaas is het nu uit onze handen omdat de order nu bij de vervoerder staat en wij kunnen niet ingrijpen in hun planning.

Hopelijk valt het opgestuurde pakketje in goede aarde.
Wij gaan uit van aan mooie lange nazomer. Veel plezier straks van de Bended producten.

Saanut 3/5 tähteä

Communication compliquée

Communication compliquée. Délais non respectés. Articles très mal emballés.

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Weltevree

Le transport vers la France prend parfois un peu plus de temps que nous ne le souhaiterions. Nous l'inclurons dans les informations que nous fournirons à ce sujet à l'avenir. Les problèmes d'emballage sont nouveaux pour nous. Les commentaires sont toujours les bienvenus à l'adresse info@weltevree.nl, et nous serons très heureux d'inclure une photo si possible.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige folding picnic table van bamboe

Goede service en een hele mooie folding picnic table van bamboe ontvangen. Stevig en zit goed, ook als bank met de tafel als rugleuning zit verassend lekker. De tafel is wel zwaar, dus over een grote afstand meenemen is denk ik niet zo makkelijk. Ideaal voor ons om in ons kleine tuintje te zetten en bij regen en in de winter binnen op te bergen. Met zn vieren aan eten gaat prima.

9. elokuuta 2024

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Communicatie verloopt vlot, stoelen zijn goed verpakt. Er was wel één stoel met een fout in de lak. Vervelend want heel zichtbaar (op de leuning). Benieuwd of en hoe ze dit gaan oplossen. Anders worden het 3 sterren.

9. elokuuta 2024

Beste Bart,
Dank voor het achterlaten van de review. Vervelend dat er iets niet goed was met de stoel. Dat gaan we natuurlijk oplossen. Mijn collega Marijke heeft gereageerd met een aantal passende oplossingen.
Heel veel plezier van de Flip-Up Chairs.

Makkelijk reserve-onderdelen bestellen

Makkelijk om reserve-onderdelen te vinden op de website. Snelle levering. Fijne handleiding en verwijzing naar de portal van Weltevree voor nadere instructies. Minpuntje: 5 euro voor een reserve-dopje voor de tuintafel is stevig aan de prijs..

2. elokuuta 2024

Heel tevreden

Levering conform levertijd op de webshop, je wordt goed op de hoogte gesteld van status bestelling. Product komt overeen met info op webshop. Goed verpakt.

31. heinäkuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin