Tuotteet jotka olen tilannut ovat toimineet. Tilaan uudelleen kun tarvitsen, siis TARPEEN mukaan. Tuputtaminen inhottaa ja pakko myynti!! Hiukset ovat paksut nyt, verenkierto jaloissa ok, vatsan to... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Wellvita myy ravintolisiä ja muita hyvinvointituotteita suoraan kuluttajille. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua korkealaatuisilla ja järkevän hintaisilla tuotteillamme.
Yrityksen kirjoittama

Luotettava verkkokauppa
Hirsalantie 11, 02420, Jorvas, Suomi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Laadukkaat tuotteet ja luotettavat. Toimitusaika oli nopea ja helppoa kun tuotteet tulevat kotiin asti.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Minulta lähti paljon hiuksia,kun lopetin HairGrown käytön. Hiusharja oli jatkuvasti eli päivittäin täynnä. Asiakaspalvelulle kiitos erittäin hyvästä palvelusta!

Vastaus yritykseltä Wellvita
Olen todella tyytyväinen tuotteista jota olen ostanut minun vatsassa on ollut aika paljon turvotusta ja ruoan sulatusta olin niin vaikea että jos ei menisin salille ei se toimi mutta kun olen ostanut tämän ruoan sulatusta ja maksan puhdistava tuotteita olen tosi aktiivinen kuin aikaisemmin voin olla energinen ja unta riittä mulle 7 tuntia en väsyttää koko päivä minun vaateisiin koko on XL nyt voin käyttää myös L kokoisia kiitän teille yritykselle jotka on tehnyt tämän lääke ja suosittelen muille henkilölle joilla on vaikea poista vatsan turvotusta Ja on ongelma ruan sulamisen.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Vasta lyhytaikainen käyttö, en huomaa mitään vaikutusta..

Vastaus yritykseltä Wellvita
Osto ja toimitus sujuivat hyvin. Sen jälkeen alkoi puhelinkiusaaminen. Wellvitan numerosta soitettiin kolmesti saman kaavan mukaan: Annetaan puhelimen soida kaksi tai kolme kertaa, sitten suljetaan. Olin muissa askareissa ja minua juoksutettiin turhaan. Jos ehdin vastata johonkin teidän soitoistanne tulevaisuudessa, lyön itse puhelimen heti kiinni. Vanhojen ihmisten juoksuttaminen on varmaan nuorten mielestä hauskaa.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Prostabona plus.Itse olen kärsinyt jo vuosia virtsaamisvaivoista.Olen käynyt läpi monenlaisia tutkimuksia.Syönyt monta kuuria lääkkeitä,enkä ole saanut apua virtsaamisvaivoihini.En todellakaan usko tämänkään lääkkeen tehoon.Todennäköisesti lääkeyhtiöiltä vain rahastuskeino,mainos.

Vastaus yritykseltä Wellvita
virizilin vaikutus tuntui jo parissa päivässä. pirteys ja eteenkin potenssi parani olen positiivisesti yllättynyt.tableteissa on jotain mitä minulta on puuttunut.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Tuotteesta ei ollut hyötyä, päinvastoin. Käytin yli 2kk ilman havaittavaa apua.

Vastaus yritykseltä Wellvita
Täysin hyödytön tuote. Ei mitään vaikutusta kolmen viikon kokeilun jälkeen.