1. Online-markkinapaikka

Tietoja yrityksestä Wello

Yrityksen kirjoittama

Wello helpt je de beste lokale gezondheids- en welzijnsspecialisten te vinden!

Bij Wello houden we echt van wat we doen. Iedereen binnen ons bedrijf wordt wakker met dezelfde missie: Om mensen samen te brengen voor een boost voor hun geluk en gezondheid.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Super platvorm echt ik ben nog nooit zo…

Super platvorm echt ik ben nog nooit zo Goed geholpen ik heb namelijk een beetje
Moeite met schrijven zelfs daar mee
Hebben is geholpen en ik heb ook al wat
Klanten ingeschreven dus 5 steren waard

19. elokuuta 2023

Hey Henny,

Wauw, bedankt voor je te gekke review! We zijn zo blij dat je enthousiast bent over ons platform en onze hulp. Geen zorgen als schrijven niet je sterkste kant is, we zijn er om je te ondersteunen en te helpen!

Het is geweldig om te horen dat je al zoveel positieve reacties hebt gekregen en zelfs al een klant hebt binnengehaald via Wello. Dat is gewoon fantastisch nieuws!

We willen je bedanken voor het vertrouwen in ons. Als er nog iets is waar we mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op naar nog meer succes en geweldige kansen met Wello!

Hot leads

Hot leads! Kwalitatief goede leads komen binnen via mijn profiel. Een goed team met kennis van zaken die mij ondersteund tijdens het proces. Aanrader!

10. elokuuta 2023

Wello maakt het waar

Het bedrijf denk niet alleen aan zichzelf maar denkt vooral mee met hun klanten (de trainers).
Vanaf dag 1 voel ik me gesteund door het bedrijf. Zij blijven met goede ideeën en tips komen om mij als trainer beter uit de verf te laten komen. Momenteel heb ik al 3 klanten gewonnen door Wello.

9. elokuuta 2023

Hey Henny,

Op naar nog meer succes en geweldige kansen met Wello!

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn dat je leads aangereikt…

Heel fijn dat je leads aangereikt worden en dat het waardevolle leads zijn

20. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wello

Hoi Niels, bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij met jouw aanwezigheid op Wello.

Scheelt veel tijd

Ik zocht een personal trainer en hierdoor kwam ik bij Wello terecht. Wello bespaarde me enorm veel tijd, ik had al binnen twee dagen meerdere kennismakingen gepland. Superrrr!

15. maaliskuuta 2023

Mega handige website

Directe informatie over de gevraagde specialisten, die ook snel reageren. Handige website, raad ik aan iedereen aan. Scheelt je enorm veel tijd als je alles zelf moet opzoeken.

11. maaliskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Fijne klantenservice!

Wello werkt erg prettig op mijn mobiel. Het was eenvoudig om in contact te komen met verschillende personal trainers. Hierdoor kon ik binnen mum van tijd mijn keuze maken. Hun klantenservice is ook erg enthousiast en denken graag met je mee.

10. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin