2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Prøvde og bestille næring til planter…

Prøvde og bestille næring til planter og pære til vekstlys men umulig man kommer ikke til kasse for og betale og når jeg bestilte på postoppkrav så skjedde det ingenting! Anbefaler ikke og handle her da butikken virker useriøse hold dere unna !!

5. syyskuuta 2025

Bestilte varer for 3 uker siden

Bestilte varer for 3 uker siden. Forhåndsbetalte. Etter noen dager så skriver de mail om at 2 av varene var utsolgt og kan ikke leveres selvom det ikke var merket utsolgt da jeg bestilte. De ba om å oppgi noe annet jeg kunne tenke meg. Nå er det 2 uker siden jeg oppga ønsket erstatning. Fortsatt ingen bekreftelse eller varer i posten. De varene jeg bestilte, som de påsto var tomt på lager, er fortsatt tilgjengelige for kjøp på nettsiden 😂 for en scam. Styr unna. Utrolig at de fortsatt får holde på. Tar det videre med forbrukerrådet

12. syyskuuta 2024

OBS OBS

OBS OBS. Etter at jeg la ut forrige anmeldelse tok eier kontakt med meg og lovet bedring. De skulle sende bestillingen fortløpende. Det endte med at de, flere uker senere, sendte meg noe helt annet enn hva jeg hadde betalt for. Jeg måtte selv legge ut for returen men de lovet å sende riktig produkt med én gang. Siden har det vært helt stille fra dem , ingen svar fra dem på gjentatte epost fra meg og ingen tlfnr man kan ringe, de har i praksis stjålet penger fra meg. STYR UNNA DENNE "BUTIKKEN"

12. elokuuta 2023

10/10! LØP OG KJØP!

Ikke stol på den andre anmeldelsen! De her leverer! Jeg leste anmeldelsen og tok kontakt med Weedshop, skeptisk angående varene jeg bestilte. De betrygget meg om at alt er på vei. Sannelig, bare 3 dager etter bestilling, er varene kommet frem og jeg er meget glad. Alt ser veldig bra ut, og jeg kommer definitivt bruke Weedshop fremover og anbefale til venner! LØP OG KJØP!

10/10 kundeservice svarer innen 12/24t*
Pakken ble sendt og kom innen 1-3 dager

10. joulukuuta 2021

SVINDEL!!

SVINDEL!!! STYR UNNA. bestillte varer for nærmere 10tusen fikk levert halvparten etter 1 måned å mye styr og telefoner. nå har dem blokkert nr mitt. Sjekk gjerne gartnerbutikken.no eller gartnergrossisten.no isteden. får minst dobbelt om ikke trippelt for pengene dine! :)

IKKE STOL PÅ YEONMI PARK SIN REVIEW. ENESTE REVIEWEN DENNE PERSONEN HAR LAGT UT SÅ 100% SIKKER FAKE REVIEW FRA EIER/FIRMA HANS! er åpenbart en grunn til at alle sier det er svindel og gir 1 stjerne mens han gir seg selv 5. det han ikke tenker på er at folk kan søke opp rundt personen og mailen som har skrevet reviewen... disse spor leder rett til eier.. bedriften har også en god del saker liggende hos forbrukerådet. ikke noe av det han sier er på lager ettersom det bare er en svindel og han kjøper varene først nåt du har betalt for å sende det til seg selv så til deg om du er heldig nok til å få noe i det hele tatt...

12. kesäkuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili