Wedobetter Arvostelua

1 013
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

God håndstøvsuger, som kom dagen efter den blev bestilt. Rigtig god service, me det skal det selvfølgelig også være, når man ser på navnet. Virkelig 5 stjerner værd

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, men desværre var begge lamper beskadiget. Sendte straks billeder på mail som dokumentation til Wedobetter på en lørdag. Fik svar næsten med det samme, om at Wedobetter ville sende... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Produktet som jeg havde bestilt kom efter få dage, godt pakket ind, dog uden Dansk brugsvejledning, men det fik vi ordnet og der kom hurtigt svar fra Wedobetter. Jeg er i fuld gang med at klippe et... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är mycket nöjd med den hjälp och service jag fick från WeDoBetter. Efter att jag förklarade situationen och problemet med produkten tog ni er tid att lyssna och hjälpte mig på... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Tehtaanmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Hos WeDoBetter.dk finder du et stort og spændende udvalg af produkter, der gør hverdagen nemmere, hyggeligere og lidt bedre 🌞 Vi er en dansk webshop med base i Nørresundby, og vi tilbyder mere end 1.500 forskellige produkter inden for blandt andet bolig, have, køkken, rengøring, wellness, fritid, camping, bil, cykel og meget mere. Vores sortiment spænder bredt – fra praktiske hverdagsprodukter, køkkenmaskiner og rengøringsudstyr til havemøbler, værktøj, belysning, massageprodukter, aircondition, affugtere og sæsonens populære varer 🏡🌿 Vi køber en stor del af vores produkter direkte fra fabrikker og producenter i Danmark, Europa og resten af verden. Ved at undgå unødvendige mellemled kan vi tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser og løbende finde nye og spændende produkter. Hos WeDoBetter udvælger vi vores varer med fokus på funktionalitet, pris, aktuelle trends og de behov, vores kunder har i hverdagen. Vi arbejder hele tiden på at udvide og forbedre vores sortiment, så der altid er noget nyt at gå på opdagelse i. Vi er ikke en stor, upersonlig koncern. Vi er en mindre dansk virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på personlig kundeservice, hurtig levering og gode kundeoplevelser 📦😊 Navnet WeDoBetter er ikke tilfældigt. Vi ønsker hele tiden at gøre det lidt bedre – både når det gælder vores produkter, vores priser og den service, vi giver vores kunder. Velkommen til WeDoBetter.dk – gode produkter til gode priser, leveret med et smil 🌞

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 013)

383 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget god service 😀

6. heinäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. 😀

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Det var nemt at bestille hos jer og i…

Det var nemt at bestille hos jer og i har hold hvad der blev lovet samt pakken kom til den aftalte tid og uden skader

2. heinäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at det var nemt at bestille hos os, og at både leveringstid og varen levede op til det, vi havde lovet. 😊

Vi er også glade for, at pakken kom frem uden skader – sådan skal en god handel selvfølgelig være.

Tak fordi du handlede hos WeDoBetter, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God pris

God pris, ingen fragt og hurtig levering.

29. kesäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med den gode pris, den gratis fragt og den hurtige levering. 😊

Tak fordi du valgte at handle hos WeDoBetter, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Har ikke prøvet beskærersaksen endnu. Men den ser robust ud og så er der, det tilbehør man skal bruge til den. Det er bare så godt, da jeg ikke har meget forstand på, hvordan man skal anvende den korrekt Tina

Hej Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at beskærersaksen virker robust og leveres med det nødvendige tilbehør. 😊

Vi håber, at du bliver rigtig glad for den, når du får den taget i brug. Skulle du blive i tvivl om anvendelsen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med vejledning.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

1. heinäkuuta 2026

Hej Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig betjening. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Knald god service hele vejen igennem.

Hej Johnny

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet knaldgod service hele vejen igennem. 😊

Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, så dine ord betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du valgte WeDoBetter, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Godt produkt og hurtig leverng

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering. 😊

Dejlig hurtig levering

1. heinäkuuta 2026

Hej Jannie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Havde ikke hørt om WDB før jeg søgte…

Havde ikke hørt om WDB før jeg søgte efter samtaleanlæg som var brugbart til cykling. Her dukkede WDB op og havde netop det walkie udstyr med mikrofon og øresnegl jeg skulle bruge. Derefter dag til dag levering. Supergod service. Hurra.
Desværre ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med firmaet, men det gik fint alligevel.
WDB kan varmt anbefales herfra.

Steff, Haderslev

Hej Steffen

Tusind tak for din flotte og meget udførlige anmeldelse – og for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fandt netop det walkie-udstyr med mikrofon og øresnegl, som du havde brug for til cykling, og at leveringen gik fra dag til dag. 🚴‍♂️📦

Vi er også glade for, at du oplevede en god service, selvom vi ikke tilbyder telefonisk kundeservice. Vi hjælper i stedet på mail, så vi kan holde styr på alle henvendelser og give så præcise svar som muligt.

Tusind tak for anbefalingen, Steffen – det sætter vi virkelig stor pris på. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Levering allerede dagen efter…

Levering allerede dagen efter bestilling. Jeg har handlet her flere gange, og har altid fået varerne hurtigt.

Hej Tonni

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du modtog din ordre allerede dagen efter, og at du flere gange har haft gode oplevelser med hurtig levering hos os. 😊

Det betyder meget, at du vender tilbage som kunde, og vi sætter stor pris på din tillid til WeDoBetter.

Saanut 5/5 tähteä

Mødt af fantastisk venlighed og…

Mødt af fantastisk venlighed og hjælpsomhed.
Produkter levede op til mine forventninger.

Hej Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du blev mødt med venlighed og hjælpsomhed, og at produkterne levede op til dine forventninger. 😊

Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, så dine ord betyder meget for os.

Tak fordi du handlede hos WeDoBetter, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

fine hængestole til en skarp pris og…

fine hængestole til en skarp pris og flink at handle med 👌

23. kesäkuuta 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med hængestolene, prisen og hele handelsoplevelsen. 😊👌

Vi håber, at du får rigtig mange hyggelige og afslappende timer i stolene.

Saanut 5/5 tähteä

Service I top og hurtig levering kan…

Service I top og hurtig levering kan varmt anbefales

Hej Betina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering. 😊

Tusind tak for din varme anbefaling – det sætter vi virkelig stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiske produkter og hurtig…

Fantastiske produkter og hurtig levering kan kun anbefales.

16. kesäkuuta 2026

Hej Paw

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering. 😊

Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os, og vi håber at byde dig velkommen igen hos WeDoBetter.

Saanut 5/5 tähteä

Varen kom hurtigt og i en shop tæt på…

Varen kom hurtigt og i en shop tæt på mit hjem!

28. kesäkuuta 2026

Hej Marie-Noëlle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at varen kom hurtigt frem, og at den kunne afhentes i en pakkeshop tæt på dit hjem. 😊

Superfirma 🌞

Byttede en vandslange, ny dagen efter.
Super hurtigt.
Fantastisk og venlig kundepleje!
Vender helt sikkert tilbage 🌞

Hej Bodil

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at ombytningen gik hurtigt, og at du havde den nye vandslange allerede dagen efter. 😊

Vi sætter stor pris på dine flotte ord om vores kundeservice – det betyder meget for hele teamet.

Tusind tak for din tillid, Bodil. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos WeDoBetter. 🌞

Perfekt go oplevelse

Super sted at handle mange fine ting til en billig penge,købte 2 stk husnummer med solceller men der var noget galt med dem de stod og blinkede,så jeg skrev til dem,ikke noget problem jeg fik pengene retur så en go oplevelse og super service ikke sidste gang vi handler der

29. kesäkuuta 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – også selvom der opstod en fejl med husnumrene.

Selvom vi naturligvis helst ser, at alle produkter fungerer perfekt, er vi glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning og refundere købet. God kundeservice er noget, vi vægter meget højt, og derfor er det dejligt at høre, at du oplevede sagen positivt.

Tusind tak for de flotte ord og for din tillid. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos WeDoBetter. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik hvad jeg bestilt meget …

Jeg fik hvad jeg bestilt meget hurtigt og alt var i orden.

26. kesäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du modtog præcis det, du havde bestilt, og at leveringen var hurtig, og alt var, som det skulle være. 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen hos WeDoBetter.

Saanut 5/5 tähteä

Det var en utrolig hurtig levering

Det var en utrolig hurtig levering. Under 1 døgn.
God beskrivelse om produktet.

Hej Connie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du modtog din ordre på under et døgn. Vi ved, hvor meget en hurtig levering betyder, og derfor gør vi vores bedste for at sende ordrerne afsted så hurtigt som muligt. 🚚

Det er også dejligt at høre, at produktbeskrivelsen levede op til dine forventninger og gav dig den information, du havde brug for.

Tak fordi du handlede hos WeDoBetter – vi håber at se dig igen snart. 😊

Saanut 4/5 tähteä

Kort leavings tid.Fra vi bestilte vores varer gik der kun…

Fra vi bestilte vores varer gik der kun få dage til vi kunne afhente disse. God oplevelse, men -😎 der er jo altid et men, og her er det at vi fik leveret den forkerte farve sejl, det kan vi leve med så det trækker lidt ned men ikke meget.

25. kesäkuuta 2026

Hej Erik

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at I modtog jeres varer efter kun få dage.

Samtidig beklager vi, at I fik leveret sejlet i den forkerte farve. Det var naturligvis ikke meningen. Vi sætter pris på jeres forståelse og er glade for, at det ikke ødelagde den samlede oplevelse.

Skulle I på et tidspunkt ønske den korrekte farve, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice – så ser vi gerne på, om vi kan hjælpe med en løsning.

Tak fordi I handlede hos WeDoBetter, og vi håber at se jer igen.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin