God håndstøvsuger, som kom dagen efter den blev bestilt. Rigtig god service, me det skal det selvfølgelig også være, når man ser på navnet. Virkelig 5 stjerner værd
Hurtig levering, men desværre var begge lamper beskadiget. Sendte straks billeder på mail som dokumentation til Wedobetter på en lørdag. Fik svar næsten med det samme, om at Wedobetter ville sende... Näytä lisää
Produktet som jeg havde bestilt kom efter få dage, godt pakket ind, dog uden Dansk brugsvejledning, men det fik vi ordnet og der kom hurtigt svar fra Wedobetter. Jeg er i fuld gang med at klippe et... Näytä lisää
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är mycket nöjd med den hjälp och service jag fick från WeDoBetter. Efter att jag förklarade situationen och problemet med produkten tog ni er tid att lyssna och hjälpte mig på... Näytä lisää
Hos WeDoBetter.dk finder du et stort og spændende udvalg af produkter, der gør hverdagen nemmere, hyggeligere og lidt bedre 🌞 Vi er en dansk webshop med base i Nørresundby, og vi tilbyder mere end 1.500 forskellige produkter inden for blandt andet bolig, have, køkken, rengøring, wellness, fritid, camping, bil, cykel og meget mere. Vores sortiment spænder bredt – fra praktiske hverdagsprodukter, køkkenmaskiner og rengøringsudstyr til havemøbler, værktøj, belysning, massageprodukter, aircondition, affugtere og sæsonens populære varer 🏡🌿 Vi køber en stor del af vores produkter direkte fra fabrikker og producenter i Danmark, Europa og resten af verden. Ved at undgå unødvendige mellemled kan vi tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser og løbende finde nye og spændende produkter. Hos WeDoBetter udvælger vi vores varer med fokus på funktionalitet, pris, aktuelle trends og de behov, vores kunder har i hverdagen. Vi arbejder hele tiden på at udvide og forbedre vores sortiment, så der altid er noget nyt at gå på opdagelse i. Vi er ikke en stor, upersonlig koncern. Vi er en mindre dansk virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på personlig kundeservice, hurtig levering og gode kundeoplevelser 📦😊 Navnet WeDoBetter er ikke tilfældigt. Vi ønsker hele tiden at gøre det lidt bedre – både når det gælder vores produkter, vores priser og den service, vi giver vores kunder. Velkommen til WeDoBetter.dk – gode produkter til gode priser, leveret med et smil 🌞
Virkelyst 21A, 9400, Nørresundby, Tanska
- support@wedobetter.dk
- wedobetter.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Fine vare og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Wedobetter
Hurtig levering og vare helt som forventet👍
Hurtig levering og varen helt som forventet. Super👍

Mere end hurtig levering af Camry Køle/varme boks bil12V/230V
Mere end hurtig levering. Bestilt og modtaget dagen efter.

Vastaus yritykseltä Wedobetter
God vare som passede på beskrivelsen
God vare som passede på beskrivelsen . Blev afsendt hurtigt .
Køber gerne igen 🤩

Bra produkt
Verkar bra produkt. Har dock inte testat stegen så mycket

Køb af haveslange
Vi købte en haveslange i marts 2026 og som vi er meget tilfredse med. Efter en defekt haveslange tog vi henvendelse til Wedobetter og fandt hurtig en løsning. Top kundeservice og rigtig god købsoplevelse.

Vastaus yritykseltä Wedobetter
Hurtig levering og god information…
Hurtig levering og god information undervejs- jeg handler det gerne igen.

Det var et stort hit og alt virker
Det var et stort hit og alt virker

Vastaus yritykseltä Wedobetter
Købt super fin æske til mine første…
Købt super fin æske til mine første tænder til super fin pris

Vastaus yritykseltä Wedobetter
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos…
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Jer. Der er hurtigt tilbage melding via mail. Samt hurtigt levering fra Jer til mig.
Tak til Jer.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK
Jeg fik ikke hvad jeg jeg bestilte og de nægtede at refundere. Først og fremmest kan man ikke stole på deres informationer på deres side. Og når de så sender hvad se har lyst yil I stedet for det lovede, så nægter de at give dig dine penge tilbage, I 2 måneder har jeg nu ventet på at de skulle refundere, men det eneste de gør er at bede om billeder igen og igen.

Kundeservice er fantastisk
Kundeservice er fantastisk! Min pakke blev ved en fejl leveret til pakkeshop i stedet for hjemme, og Wedobetter hjalp mig straks med at få det ordnet hos fragtfirmaet, så de leverede mine ting hjemme, som de skulle have gjort fra starten. Jeg er fan!

Leveringstid ikke overholdt
Der loves en leveringstid på en til to dage, da jeg bestilte!! Jeg skulle modtage en pakke til fødselsdagsgave i dag, og fik besked om den blev afsendt den 16. juli. Ordren blev bekræftet den 14/7. Jeg har endnu ikke set noget til varen i dag den 23/7. Så det
er en stor skuffelse ikke at have bade rutschebanen i dag ,hvor det er fantastisk vejr og der er fødselsdag. Derfor kunne det ikke blive mere end en stjerne for jeg har ikke nogen varer at vurdere på andet end en dårlig fornemmelse.

Fremragende massageapparat
Lynhurtig levering og en særdeles god massager af ryg , skuldre og nakke. Jeg har prøvet nogle forskellige fra andre firmaer, men de duede ikke. Denne er nem og håndterbar, og jeg kommer til at bruge den hver dag.
Fem STORE stjerner til Wedobetter - sandt navn, ikke nogen overdrivelse, for de gør det virkelig bedre.

Vastaus yritykseltä Wedobetter
Kraftig flue og mygge fanger - not
Købte 2 “kraftig myg og fluefanger” - da vi bor på landet og har fornøjelsen af temmelig mange fluer, tænkte jeg, at dette måtte være løsningen jeg havde ledt efter - og gæt engang her efter at de begge har været tændt i 5 dage (indenfor i køkkenet) har de fanget - hold nu fast- 1 flue!!!!
Føler mig i den grad taget ved næsen - øv øv

Vastaus yritykseltä Wedobetter
Altid et godt sted at handle Mvh
Altid et godt sted at handle Mvh. Jette og. Preben Gug.