Mijn bestelling binnen gekregen en…
Mijn bestelling binnen gekregen en alles was dik in orde. Heb ook nog wat kaarten cadeau gekregen. Een top ervaring!!!!
Welkom bij WeCards, de ultieme bestemming voor Pokémon-kaarten en meer! Waan je door een wereld vol opwinding en verzamelplezier. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde selectie en vind de perfecte aanwinsten voor je collectie. Begin vandaag nog je reis van het ultieme verzamelavontuur!
Deventerweg 45, 3843GB, Harderwijk, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik kocht 24 loose (losse) booster packs bij deze verkoper, in de hoop op wat leuke pulls. Helaas viel het enorm tegen: van de 24 packs hadden er 20 puur 5 common cards (of commons + uncommons, geen enkele holo, rare, SR, SAR of beter). Dat is meer dan 80% “brick packs” zonder hit – iets wat statistisch extreem onwaarschijnlijk is bij willekeurige sealed packs.
In Japanese MEGA packs is het normaal dat er af en toe een dud-pack zit (geen rare per pack gegarandeerd, hits zitten op box-niveau), maar 20 van de 25? Dat riekt sterk naar gesorteerde/gewogen packs.
De packs zagen er verder sealed uit, maar de resultaten spreken voor zich – ik heb letterlijk bijna niks waardevols getrokken. Jammer. maar dit voelt alsof er iets anders aan de hand was

Vastaus yritykseltä Wecards
Via cardmarket heb ik een aantal chineze GX kaarten besteld bij Wecards. Toen de kaarten echter bij mij werden bezorgd viel mij gelijk op dat de kaarten anders waren. De kaarten hadden geen holo foil en ook klopte de setnummers niet met de kaarten die ik besteld heb. Na contact met de verkoper bleek het afwijkende setnummer in de omschrijving te staan zondere verder context wat deze cijfers en letters betekenen. Het gebrek aan omschrijving en het anders listen van de kaarten betreur ik. Let daarom goed op de beschrijving van de kaarten van wecards. Hierin kan blijkbaar afwijkende informatie staan tov de card listing.

Vastaus yritykseltä Wecards
Direct contact en duidelijke website. Levering boven verwachting snel en kwaliteit zeer goed. Volgende bestelling is al weer gedaan! Mvg Chris
Sneller correcte levering. Prijs is top voor accessoires.
Zeker een aanbevolen! Dikke 5 Sterren.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.