Saanut 1/5 tähteä

8/8 augustus regenlaarsjes gekocht bleken achteraf niet leverbaar. Afgesproken per mail om het bedrag terug te storten naar meerdere mails verder nog steeds het geld niet terug.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne webshop! Nadat ik zelf een product (gepersonaliseerde sleutelhanger) had ontvangen van webshop Ukkie, ben ik gaan rondneuzen op de site. Ik was aangenaam verrast van de variatie aan producten... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

De leukste, stoerste en meest lieve baby- en kinderartikelen. Bewaar kostbare herinneringen in onze (gepersonaliseerde) bewaarzakjes, bewaarboxen of bewaarpotjes. Ontdek dat ene leuke kraamcadeau, hét cadeau voor de peettante, oma, opa, juf, broer of tante. Maar ook mama's die opzoek zijn naar leuke items voor hun eigen kind(jes) zijn bij ons aan het juiste adres. Speendoeken / Bewaarboxen / Sleutelhangers / Etuis / Gender reveal / bekendmaking / Speenkoorden / Bewaarzakjes / Bewaarpotjes

3,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Discriminerend personeel

Net met mijn buitenlandse schoonbroertje van 6 jaar oud in de winkel knutselspullen gekocht. Ik stond vrij frappant toen de dame achter de kassa na 2 minuten in de winkel te zijn achter mijn schoonbroertje aan liep om te kijken wat hij aan het doen was, toen mevrouw mij zag staan liep ze weg. Er waren overigens nog 2 andere mensen in de winkel zonder hulp. Vervolgens bij het afrekenen betaalde mijn schoonbroertje met een briefje van 5. Mevrouw vond het nodig om bij hem het briefje van 5 te controleren op echtheid door hem door het apparaat heen te halen. Dit is niet de eerste keer dat hij anders behandeld word in deze winkel. Vorige keer had ik hem hierheen gestuurd voor een labubu prijs te bekijken. Die zelfde vrouw heeft toen in de winkel mijn schoonbroertje aangesproken op dat als hij zou gaan stelen er overal camera's waren terwijl hij aan het kijken was naar de prijs van de labubu. Voor mij nooit meer ukkieshop. Wat een belachelijk discriminerend personeel daar, bah.

24. tammikuuta 2026

Aanrader!

Spullen van goede kwaliteit! Erg leuk om cadeau te doen! Daarnaast worden de spulletjes leuk verpakt. Het is een feestje om te openen.
Snelle service en altijd klantvriendelijk!
Aanrader! 🥰

28. kesäkuuta 2024

Fijne webshop

Fijne webshop!
Nadat ik zelf een product (gepersonaliseerde sleutelhanger) had ontvangen van webshop Ukkie, ben ik gaan rondneuzen op de site. Ik was aangenaam verrast van de variatie aan producten die ze verkopen. Inmiddels al een aantal dingen gekocht waarvan de kwaliteit goed is! Mijn kleindochter vindt Sophie de Giraffe en de giraffe rammelaar erg leuk. En mijn dochter is weer blij met het bewaarzakje met naam en inktpad waar ze de hand en voetafdruk van haar dochter heeft kunnen vereeuwigen.
Ik zal hier in de toekomst zeker weten nog spulletjes bestellen! Dikke 10!

26. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fijne webshop met goede kwaliteit

Makkelijk om te bestellen en heel leuk om cadeau te doen! Vaker hier besteld en cadeau gegeven. Moet zeggen dat de bedrukking heel goed op de spullen blijft zitten en de levering altijd snel is. Mijn neefje is helemaal fan van zijn koffertje met naam erop!

25. kesäkuuta 2024

Super leuke spulletjes!

Super leuke en unieke spulletjes!!
Veel producten zijn te personaliseren, waardoor bij Ukkie het perfecte kraamcadeau kan bestellen.
Fijn contact en snelle verzending👌
Een echte aanrader 👍

3. kesäkuuta 2024

Top!

Fenna levert kwalitatief mooie producten, die snel bezorgd worden. Ze denkt mee en staat altijd open voor mogelijkheden! Ze heeft ons al vaak geholpen met originele kraamcadeau's maar ook spulletjes voor onze eigen dochters, die we dagelijks gebruiken! 🥰

Zeker 5 sterren waard

Meeeega blij met de spulletjes van webshop Ukkie!

Al vaker besteld en nog nooit problemen gehad. Ook de klantenservice is een 10! Laatst een keer de verkeerde datum doorgegeven (oeps), maar super vriendelijk en snel geholpen waardoor dit geen enkel probleem was en ik het kraamcadeautje alsnog heb kunnen geven.

Nu zwanger van ons eigen kindje en ik kan niet wachten om zijn spulletjes hier ook te bestellen! 🤩

Ik ben fan

Ik ben fan!
Al vanaf de start van Ukkie (2020) vaker spullen besteld en altijd heel tevreden geweest over de producten, levertijd en service!
Naast dat ukkie leuke producten verkoopt is het ook heel leuk dat ze gepersonaliseerd kunnen worden! Als ik iemand iets cadeau wil doen koop ik vaak iets bij Ukkie vanwege het personaliseren! Ook voor mijn eigen dochtertje vind ik het leuk om spulletjes bij Ukkie te kopen. Maar zelfs voor mijn hondje heb ik er al dingetjes gekocht; tas met dog mom erop & bewaarflesje voor de melktandjes!

Kortom hele leuke webshop met veel variatie aan spullen en fijne communicatie/service!! ❤️

Hele leuke spulletjes

Hele leuke spulletjes te koop in de webshop! Leuk voor de eigen kindjes en om cadeau te geven. Goede kwaliteit, snelle levering en fijn contact!

Een ECHTE aanrader

Al vaker hier besteld voor mijzelf als ook voor vriendinnen, altijd goede kwaliteit, snelle levering en communicatie staat voorop. Schattige spulletjes. Ik zou het aan iedereen aanraden!

15. kesäkuuta 2024

Fijne webshop

Fijne webshop met leuke spulletjes. Goede kwaliteit. Fijne communicatie. Snelle verzending. Kortom: een aanrader.

14. kesäkuuta 2024

Mega tevreden!

Al een aantal hele fijne spulletjes van vriendinnen cadeau gekregen in de kraamtijd. Zelf laatst ook twee bewaarkistjes laten bedrukken. Deze werden in een hele nette staat, snel bezorgd! Ik ben echt heel erg tevreden.
Zeker een dikke aanrader!

13. kesäkuuta 2024

Aanrader…

Fijne webshop voor onder andere kraamcadeautjes.
Prettige communicatie, een snelle verzending en mooie spullen.
Ukkie een dikke aanrader dus!

13. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin