Watski Norge Arvostelua 3 279

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Gode produkter til rimelige priser. Installasjonsmål og ytre dimensjon klarte jeg ikke å få før produktet blir levert (tross telefon og mail). Det var bare å snu pakning for å se det! Rart at Watski... Näytä lisää

I love fishing, to be honest and this website helps me to catch fish. I bought here their innovative Garmin devices such as chartplotters, sonar and marine GPS tracking devices and many others. I lite... Näytä lisää

Dette er første gang å forholde seg til Watski. Dessverre passet ikke produktet, men da jeg kontaktet kundeservice om det, svarte de umiddelbart og sa at jeg kan returnere det. Så uansett, jeg synes d... Näytä lisää

Trivelig handel. Eneste som trekker litt ned er at det virker som Watski ikke alltid har fullt ut kunnskap om inneholdet på det de selger. Man kunne bekrefte at oljen jeg kjøpte var en mineralolje. In... Näytä lisää

1. Venetarvikemyyjä

Watski er Nordens ledende nettbutikk innen båtutstyr. Vi leverer til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi er kjente for våre hurtige leveringer, smidig og fleksibel betaling og utmerket service. Vårt hovedkontor og lager befinner seg i Malmö. Vi har sendinger til Norge fem dager i uken, mandag til fredag. Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker og et prisverdig grunnsortiment, som er tatt fram for nordiske båteiere. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Grei handel

Grei handel. Fikk velkomstrabatt også.
Varen ble sendt uten heft og kom raskt fram.

Hei Odd,

Takk for din tilbakemelding! Vi jobber alltid for å kunne gi dere den beste kjøpsopplevelsen.

Topp service

Kjapp levering gode tilbud.

Hei Jonny,

Mvh. Philip/ Watski

Rask levering 👍

Hei Alexander,

Bra varer

Bra varer, god pris og rask service

Hei Frode,

Rask behandling av ordren

Rask behandling av ordren, kort tid før varen var levert ;)

10. joulukuuta 2024

Hei Gry,

Mvh. Philip / Watski

Stolsøyle var ikke ihht til grei…

Stolsøyle var ikke ihht til grei standard. Tynn og vinglete

9. joulukuuta 2024

Hej Terje,

Vi beklagar att du inte är nöjd med produkten som du har köpt. Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen, och därför har vi skrivit ett mail till dig där du bättre kan visa hur det ser ut.

Vi önskar dig en fin dag!

MVH. Philip / Watski

Kjapp og go service

5. joulukuuta 2024

Hei Johan,

Kjappt å enkelt

5. joulukuuta 2024

Hei Bente,

Rask og ryddig handel

Fikk rask respons på bestilling og oppdateringer underveis når jeg kunne forvente varen. Veldig fornøyd👍

19. joulukuuta 2024

Hei Lasse,

Hei Gullak,

Godt fornøyd!

Rask og god tilbakemelding på spørsmål og oppfølgning mht levering og produkt.
Bedre pris på identisk produkt fra samme produsent.

25. marraskuuta 2024

Hei Lars,

Mvh. Philip / Watski

Seriøs og god handel med fin dialog da…

Seriøs og god handel med fin dialog da jeg fikk tilsendt 2 og skulle egentlig bare ha 1.
Endte opp med 2 :)

16. joulukuuta 2024

Hei Rolf,

Hei Vidar,

Mvh. Philip / Watski

Godt utvalg av båtprodukter og rask…

Godt utvalg av båtprodukter og rask leveranse

21. marraskuuta 2024

Hei Jan,

Dårlig kommunikasjon 😞

22. marraskuuta 2024

Hej Peter,

Vi beklagar att du blev nöjd med din köpupplevelse och vi beklagar att du inte fick alla 3 st limspetsar. Men vi har nu skickat de resterande 2 stk till dig. Dem ska komma till dig om ett par dagar

Igen så beklagar vi för detta och önskar dig en god jul!

Mvh Philip / Watski

Rask levering

Godt utvalg - Oversiktlig bestilling -
Kjemperask levering via Posten !

10. joulukuuta 2024

Hei
Carsten,

Rask og grei levering

18. marraskuuta 2024

Hei Kjell-Åge,

Griperekke

Det følger ikke med bolter.

15. marraskuuta 2024

Hej Birger,

Vi beklagar att du inte är nöjd med ditt köp. Vi har skrivit ett mail till dig där vi förklarar vad som kommer ske.

Mvh Philip / Watski

Kjapp levering av varer