Waterscooterwinkel Arvostelua 15

1 tähti

On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik was zelf bezig om mijn waterscooter

Ik was zelf bezig om mijn waterscooter een onderhoudsbeurt te geven. Toch bleven er storingen op de waterscooter voorkomen na maar liefst 1 1/2 uur met de jongens van Waterscooterwinkel.nl (vaste Telefoon) aan de telefoon te zijn geweest en ze mij echt geprobeerd hebben te helpen leek het mij toch beter om de waterscooter bij hun langs te brengen. Ze hebben ter plekken het probleem kunnen oplossen en ik hoef de geen eens af te rekenen. Geweldige service en ik bestel me onderdelen voortaan hier.

17. toukokuuta 2026

Seadoo Rxp 325 hier gebracht met

Seadoo Rxp 325 hier gebracht met wat storingen kom snel terecht. Onderdelen waren wel wat vertraagd maar het schijnt een bekend probleem te zijn bij Seadoo verder supergoed geholpen helemaal duidelijk en lekker in de buurt. Ik breng vanaf nu mijn waterscooter altijd hier.

15. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooie professionele werkplaats met op…

Mooie professionele werkplaats met op webshop onderdelen niet allemaal op voorraad zoals het op de webshop er wel uit ziet je kan deze dus niet zomaar afhalen verder wel heel netjes geholpen!

29. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vieze oplichter is het…

Vieze oplichter is het…
Allemaal nep reviews.
Niemand krijg ze borg terug!!!

1. joulukuuta 2025
Waterscooterwinkel-logo

Vastaus yritykseltä Waterscooterwinkel

Dank voor uw bericht. We denken dat er sprake is van een misverstand: u heeft ons waarschijnlijk verward met een ander bedrijf. Wij zijn uitsluitend een webshop voor waterscooter-accessoires en wij verhuren geen waterscooters.
Daarmee werken wij ook niet met borg en kunnen wij dus geen borg inhouden of terugbetalen.
We vinden het vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad, maar deze kan niet bij ons hebben plaatsgevonden. Mocht u aanvullende informatie hebben, dan kijken we graag met u mee om te achterhalen welk bedrijf u wél zoekt.
WaterscooterWinkel.nl

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, alles was netjes verpakt en de juiste spullen binnengekomen, prijs is eerlijk. Zeker een aanrader!!

2. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin