Just buy a new code and did encountered some or few problem with seeying. Went back and communicate via chat with Clientservice Emma and told her about the problem I'm encountering within second she... Näytä lisää
Prima hulp bij installatie zeker als je wat ouder bent . En als je vragen hebt snel antwoord door vriendelijke en geduldige mensen . Geen stomme computer. Wij hebben het nu twee jaar . Dus gewoon doe... Näytä lisää
What a breath of fresh air Watchtivo is! Super-fast responses and clear explanations—with a name and a face behind them... That’s something I’ve missed for years!! 👌🏻 Best, Eric
Great and fast response.. also if adjustments needed. Deliver what they promise.. Very nice & responsive helpdesk... Great streams, great quallity.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Beste service
Hi WatchTivo na jaren abb houder te zijn had mijn kanaal door de warmte denk ik ff geen zin meer om alle kanalen te laten zien. Ff aanmelden en binnen 5min weer geficks! Altijd top service! Bedankt en een fijne avond 👊🏼
Alles verloopt zeer soepel en snel
Alles verloopt zeer soepel en snel. De app service is ook handig en vriendelijk En Emma en Julia zijn zeer behulpzaam en namen al mijn vraagtekens weg. Vervolgens is het een en al kijkplezier.
schnelle Hilfe
Great and fast response.
Vandaag verlengt voor een jaar
Vandaag verlengt voor een jaar. Verliep zo vlot dat het gebeurt was voor ik het wist.
Sehr guter Service
Sehr guter Service , immer eine Antwort auf Fragen , immer wieder gerne
Correct en quick responce
Great and fast service
Zeer goed alle zenders films en series…
Zeer goed alle zenders films en series van goede kwaliteit.Zou het het iedereen aanraden
Ich bin sehr zufrieden
Ich bin sehr zufrieden und habe deshalb mein Abo verlängert. Hervorzuheben ist der gute Service und die Erreichbarkeit des Supports.
Prima manier om TV te kijken
Prima manier om TV te kijken. Zeer snelle service via app contact. Binnen 5 minuten geregeld. Ook bij verlenging van contract. Aanrader.
de uitleg
Erg tevreden over ... t derde jaar dat ik wat nodig had met t invoeren. Veel geduld hebben de medewerksters.
En ook nog in het Nederlands.
Ik mis opeens allemaal zenders en de…
Ik mis opeens allemaal zenders en de dienst is enorm langzaam opeens. Eerst was het goed en nu dit opeens. Nog nooit eerder gezien dit.
verlenging abonnement
Ik wilden ons abonnement verlengen en nam daarvoor contact op via de chat. Emma stond me te woord en regelde het binnen no time.
Everything is working fine ,smooth ,the…
Everything is working fine ,smooth ,the offer of movies and series are enormous
Ik ben nu al een tijdje lid
Ik ben nu al een tijdje lid, service is goed,zeer tevreden! Aanrader! Bij problemen ,word het altijd snel opgelost! Zeer tevreden klant
Gisteren een abonnement afgesloten
Gisteren een abonnement afgesloten, hoofdzakelijk voor de F1 maar ik ga Ziggo overboord gooien.
net nog enkele vragen aan Emma gesteld en ontzettend snel en goed geholpen.
Een dikke aanrader, en zeker voor je portomonee!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.