1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Wij staan voor een goed product tegen een eerlijke prijs, ons motto niet tevreden geld terug, daar doen wij niet moeilijk over. We hopen op tevreden klanten die veilig bij ons kunnen winkelen. Zijn er problemen met het door u gekozen product, dan communiceren wij dat door en laten u de keuze, geld terug of wat langer wachten op de levering.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Perfecte service

Lampje besteld via bol.com. Ik kreeg helaas het verkeerde lampje. Deze heb ik geretourneerd. Als reactie kreeg ik het juiste lampje opgestuurd. Snel en netjes afgehandeld.

26. helmikuuta 2025

Geweldige randgefinder gekocht

Geweldige randgefinder gekocht, deze kan ik opladen via usb. Dus altijd opgeladen. Geen gelazer met batterijen. Snelle levering. Super tevreden.

26. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Watcheall

Hartelijk dank Frans voor je review en dat het product goed bevalt.

Prima

Prima! Snelle levering van mijn led balk en range Finder. Spullen voldoen en zijn zoals beschreven.

20. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Watcheall

Hartelijk dank voor uw review. Watcheall.nl

Rangefinder

Mooie rangefinder gekocht via Watcheall. Snelle levering. Super handig apparaatje en eenvoudig te bedienen. Op laden via usb en gaat dan vele 18-holes rondes mee. Zeer tevreden mee.

20. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Watcheall

Thx Kareltje voor deze mooie reactie en dat de rangefinder bevalt👍🍀

Bestelde een rangefinder

Bestelde een rangefinder die ik kan opladen via usb, wat een wereldding zeg en echt nauwkeurig. Ik had een oude rangefinder maar daar moest iedere keer een nieuwe batterij voor kopen en voor 4 van die batterijen heb ik nu een nieuwe rangefinder!! Ik bestelde en hij ging op dezelfde dag de deur uit.

22. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Watcheall

Thx voor je mooie reactie en dat je tevreden bent over de rangefinder… MVG Cor Lof watcheall.nl

Saanut 5/5 tähteä

Windscherm voor in de tuin

Vandaag mijn windscherm binnengekregen van Watcheall.nl Wat een snelle levering en een klantvriendelijke service. Kwaliteit/prijsverhouding is prima in orde. Bedankt Watcheall!

28. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Watcheall

Hi Mr G. bedankt voor uw referentie, wij zijn blij dat u tevreden bent over het product en onze service. Het Watcheall team.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een horloge gekocht en ik ben…

Ik heb een horloge gekocht en ik ben daar echt ontzettend blij mee.
Snelle levering, vriendelijke service en goede kwaliteit.
Echt een aanrader!

20. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Watcheall

Hi Ellen, dank voor de mooie woorden, wij zijn blij dat je tevreden bent over onze website. Het watcheall team.

Tevreden over deze site.

Snelle levering, mooi en goed product, zeer tevreden. Aanrader.

17. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Watcheall

Geachte mevr. van der Lugt, hartelijk dank voor deze mooie reactie het verheugd ons dat u tevreden bent.
M.v.g. het watcheall.nl team.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin