Watch didn't work correctly, Had contact with the sellers, send it back and now I get it repaird sent to me, no costs extra. Horloge deed het niet goed, maar een super klantenservice, teruggestuurd,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Ik heb in mei 2025 een horloge gekocht. In september heb ik dit horloge retour gestuurd volgens de voorgestelde procedure. Na 2 maanden gevraagd wat de stand van zaken is. Tot op heden5 januari niets... Näytä lisää
2 Uhren wurden am 20.9. bestellt. Watch2day wirbt mit 24h Lieferung. Am 25.9. wurden die Uhren im firmeneigenen System als angeliefert hinterlegt, also zur Auslieferung bereit. am 6.10 jedoch immer n... Näytä lisää
Zeer slecht bedrijf, horloge gekocht die niet werkte, klachtenformulier ingediend krijg je mail terug dat het langer gaat duren voor je antwoord krijgt i.v.m het corona virus. Anderhalve week l... Näytä lisää
Watch2Day.nl is de grootste online horlogewinkel van Nederland en België met een fanbase van ruim 175.000 horlogeliefhebbers op Facebook. Onze klantenservice is te bereiken via de contactpagina: klantenservice.watch2day.nl
Overschiestraat 186, 1062XK, Amsterdam, Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Habe 2 sehr schöne Uhren zu einen sehr guten Preis gekauft, die Lieferung war sehr gut und schnell.
De bestelde horloge had een beschadiging.
Na conract gehad te hebben over het beschadigde horloge heb ik het teruggestuurd en had ik 2 dagen later een nieuw horloge thuis. Prettig contact en snel geregeld en opgelost

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Dit is het 2e Diesel horloge met hetzelfde mankement, het duurde uiteindelijk wel erg lang maar er is een hel nette oplossing gekomen waar ik erg blij me ben!

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Meerdere horloge gekocht. Nadat de garantie bijna verlopen was stopte mijn automatisch horloge. Contact opgenomen met de klantenservice, horloge opgestuurd en gerepareerd (kostenloos) terug ontvangen!

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Horloge deed het niet goed, maar een super klantenservice, teruggestuurd, krijg het nu gerepareerd toe gezonden en ben erg tevreden over alles.
Mooie producten / beautiful products, lage prijs / Low Prices.

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Horloge besteld en snel geleverd. Na 4 weken ging de kroon en stift kapot. Snelle reactie van de klantenservice ontvangen en kosteloos gerepareerd.

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Losgelaten secondewijzer werd snel en onder garantie gerepareerd!

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Al jaren klant van Watch2day.
Veel horloges gekocht vanuit een lopende prijs klasse.
Nu wederom een heren horloge besteld en ontvangen. Met dit horloge was een klein probleempje.
Nadat ik hierover contact op had genomen met de klantenservice werd dit super snel en uitstekend opgelost.
Ben echt heel tevreden over watch2day.
Prachtige horloges voor een hele scherpe prijs en een fantastische service.
Hartelijk dank watch2day.
Tot de volgende aankoop!

Super Seite super preis
Ich bin hochzufrieden habe mir eine armani Uhr gekauft top kann es nur weiter empfehlen

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Deze week 2 uurwerken gekocht,wat een service op tijd geleverd. Vast klant en ga zeker nog bestellen

Ich bin mit dem Kauf und dem Preis zufrieden 5⭐⭐⭐⭐⭐ vielen Dank!!!👍
Die Verpackung wünscht das Beste, da sich nicht immer die Post um die Zustellung des Pakets kümmert und Sie es einpacken können zusätzlicher Schutz dadurch! Ich habe eine beschädigte Hülle erhalten, die Box war zerrissen!
Zum Packen 4⭐⭐⭐⭐!
Heute eine weitere Bestellung aufgegeben!
Hoffentlich beheben sie die Fehler!

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
If it was delivered as soon as possible, it was kind. Satisfied.

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Van de week 2 horloges besteld. Levering zoals beloofd en de producten zijn top! Ben erg tevreden en kom hier zeker terug!

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Twee mooie horloge besteld! Erg te vreden met deze mooie klokjes!!!

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
seiko 5 SNKK07K1 besteld op 27/03/2022 en geleverd op 29/03/2022 = top= snelle levering. uurwerk goed ingepakt, en werkt degelijk. typ metaalband zelf ingekort, via info you tube filmpje, ben in ieder geval zeer tevreden, tot op heden:-) Groeten Erwin

Vastaus yritykseltä Watch2day.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.