Gebruik al jaren Ariel pods. Nog altijd tevreden met het resultaat. Een propere en fris ruikende was. Bij Washdiscounter vond ik deze aan een interessante prijs. Bestellen ging heel vlot en het pakk... Näytä lisää
Jaarvoorraad van 3 boxen Ariël color waspoeder van 100 wasbeurten gekocht voor minder dan 20ct per wasbeurt. Top aanbieding, kan ik niet voor naar Duitsland rijden😊
Prijs en kwaliteit is prima levering ging supersnel verpakking was goed in orde heb lang gezocht naar een leverancier en de goede gevonden.
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij dé specialist in Ariel Pods voor de laagste prijzen in Nederland! Bespaar op je favoriete wasmiddel zonder in te leveren op kwaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van snelle levering, zodat jouw was altijd fris en schoon blijft. Bekijk ons assortiment en ontdek de beste deals!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Supersnel in huis!
Super service en snelle oplossing!
Mijn bestelling werd helaas niet geleverd door DHL, terwijl ik wel een mail kreeg dat het pakket was afgeleverd. Ik heb hierover contact opgenomen met Washdiscounter en werd netjes en snel geholpen. Ze hebben zonder moeilijk te doen een nieuwe bestelling opnieuw verstuurd.
Echt super service en klantvriendelijke oplossing! Zeker een aanrader. 👍
Excellent service and excellent product!
Excellent service and excellent product!
Snelle levering en fijne communicatie.
Snel en goed
Makkelijk te bestellen voor een eerlijke prijs en snel geleverd met een leuke attentie
Geweldige was capsules
Geweldige was capsules, voor een super prijs!
ga zo door mooie aanbieding
Goedkoopste en supersnel geleverd!!
Goedkoopste en supersnel geleverd!!
Zij reageren direct en houden je op de…
Zij reageren direct en houden je op de hoogte. De verzending was perfect geregeld. Snel geleverd.
Goede prijs van de producten en snelle…
Goede prijs van de producten en snelle levering.
veel keus en goede prijs/kwaliteit en…
veel keus en goede prijs/kwaliteit en snelle verzending
Mooie prijzen voor de Ariel waspods
Mooie prijzen voor de Ariel waspods
Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd.