Erg blij met mijn bestelde waxinelichten op batterij, niet van echt te onderscheiden. Met de bijgekochte afstandsbediening makkelijk aan en uit te zetten.
Yritys on vastannut
Hele fijne en warme ervaring om hier te kopen. Reageerd direct op mail en telefoon. De Gigi lamp van 1.75 mtr hoog die ik besteld heb voor de kerst werd als een super mooi ingepakt kado door Ruud bi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ontving mijn bestelling netjes, verzorgd en op tijd. Op het laatste moment heb ik nog verzocht het bezorgadres te wijziging, ook dat was correct uitgevoerd. Het was niet mogelijk de datum en een mo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit is de leukste website voor je allermooiste interieur! Met de originele gouden dierenlampen van Werner Voss, Kerst decoratie van Goodwill en originele producten van Mars & More. Ook altijd sale artikelen tot maar liefst 70% korting op je leukste woon decoratie! Maak je huis op z'n mooist met Warm & Sfeervol Wonen.
Struikhei 21A, 5047SE, Sprundel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ik ben erg tevreden over Warm en Sfeervol wonen. M’n vachtjes waren goed verpakt en de uitstraling was echt wat ik verwachtte. Erg leuk een persoonlijk berichtje erbij! Ook de levertijd was snel! Dus erg tevreden

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Mooie hangers voor de kerstboom gekocht. Goed ingepakt en snel geleverd. Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Een aanrader om deze site te bezoeken en een bestelling te plaatsen. Ik ben helemaal tevreden.

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Een goede en snelle levering van een prachtig glazen kerstboompje. Zeer goed en zorgvuldig verpakt.

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Ik ben zeer tevreden, met aandacht verpakt, keurig op tijd geleverd.
En heel attent bij het barokke dienblad kreeg ik er nog een heel leuke attentie bij zeker een aanrader kom zeker weer.

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Hele mooie ijspegels besteld. Snelle bezorging en staan er mooi in de kerstboom. Leuke attentie als je het pakketje open maakt. Helemaal toppie.

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Heel blij met m’n aankoop. Bezorging ging ook zoals verwacht en het was erg goed ingepakt, top!

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Zeer correct - goede service - afspraken worden nagekomen.

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Lamp besteld, snel geleverd, duidelijke informatie en dan ook nog een klein presentje. Top!

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Heb 2 fotolijsten van koeienhuid gekocht bij deze winkel, ze zijn supermooi afgewerkt, ik had ze binnen 2 dgn in huis, goede service en ook nog een leuk presentje erbij gekregen, heel erg leuk.
Topwinkel

Vastaus yritykseltä Warm en Sfeervol Wonen
Warm en Sfeervol Wonen is mijn favoriete online winkel! Altijd hebben zij de lastste trends, leveren zij (zeer) tijdig en het is altijd een cadeautje om te ontvangen door de lieve en verzorgde aandacht welke zij besteden aan het inpakken. Een aanrader voor jezelf en ook om andere te verblijden met een mooi cadeau(tje). Ga zo door Warm en Sfeervol Wonen, jullie zijn geweldig!