Anbefales varmt!
Lige fra den indledende dialog omkring nedtagning af fliser med asbest til det endelige resultat har Saso og hele teamet være helt fantastiske og rare at samarbejde med. Stor anbefaling.
Total Nedrivning Vi udfører professionel nedrivning af alle typer bygninger og huse, med fokus på sikkerhed og miljø. Vores erfarne team sikrer en effektiv og ansvarlig nedrivningsproces. Asbestsanering Som certificeret virksomhed udfører vi sikker asbestsanering efter de nye 2025-regler. Vi har specialudstyr og ekspertise til forsvarlig håndtering af asbestholdige materialer. Miljøsanering Vi identificerer og fjerner miljøskadelige materialer fra bygninger med stort fokus på sikkerhed. Vores team er uddannet i håndtering af alle typer miljøfarlige stoffer. Affaldshåndtering Professionel sortering og bortskaffelse af byggeaffald med fokus på genbrug hvor muligt. Vi sikrer korrekt håndtering af alle materialer efter gældende miljøkrav.
Tanska
Jeg kontaktede Wammas for at få fjernet mit asbesttag. Alle tider og aftaler blev holdt, super professionelle og de havde helt styr på opgaven. Meget god oplevelse fra start til slut, anbefales!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse med Wammas ApS – klart anbefalet!
Jeg har fået fjernet mit gamle asbesttag med hjælp fra Wammas, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb. Fra start til slut har de været utrolig professionelle, hjælpsomme og pålidelige.
De har vejledt mig grundigt i hele processen, så alt blev udført efter reglerne og med fuld sikkerhed – både for mig som boligejer og for miljøet. Deres team har arbejdet hurtigt, effektivt og meget ordentligt, og man kan tydeligt mærke, at de har stor erfaring og ved præcis, hvad de laver.
Kommunikationen har været supergod hele vejen igennem. Jeg følte mig tryg og informeret på alle tidspunkter, og de holdt alle aftaler og deadlines til punkt og prikke.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Wammas til alle, der skal have fjernet asbest eller udført lignende opgaver. Det er sjældent at møde et firma, der leverer så høj kvalitet og samtidig tager sig tid til at vejlede kunden ordentligt.
Kæmpe ros og mange tak for et flot stykke arbejde!