Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Update auf 3 Sterne: Bestellung kam an. Leider zu spät für die Adventskalender. Ich habe am 23.11. bei WALLY and WHIZ bestellt und bis heute keine Lieferung erhalten. Eine Sendungsnummer wurde mi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Delivery was extremely fast and gummies itself are most delicious what I've had in recent memory. Of course they are expensive than regular store bought gummies, but taste of wally and whiz are i... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super lækre vingummier og fantastisk kundeservice. Jeg fik ekstra vingummier gratis med, da de små poser ikke kunne leveres i den originale emballage. Herudover fik jeg refunderet prisen mellem hvad j... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Elintarvikevalmistajat
  2. Herkkukauppa

Yrityksen kirjoittama

WALLY and WHIZ er skabt ud fra en drøm om at lave verdens bedste vingummi, som alle kan spise. Vi ønsker at sætte en højere standard og fokusere på at fremme det gode i livet, og derigennem skabe en unik smagsoplevelse for dig. Velkommen til vores univers!

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er virkelig glad for Wally & Whiz…

Jeg er virkelig glad for Wally & Whiz vingummi. Det betyder meget for mig, at de er veganske, og samtidig er smagen helt i top. Man får ikke bare én smag, men flere forskellige smagsoplevelser i hver vingummi, og de træder tydeligt frem uden at blive for søde.

Jeg har bestilt deres Ramadan-kalender to år i træk som gave, og den har været et stort hit hver gang. Mine børn elsker dem og glæder sig altid til at åbne en ny låge. Det er både en hyggelig og lækker gave, som vi helt sikkert vil fortsætte med at købe

7. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Lækre produkter - kedelig oplevelse

Lækre kvalitets produkter!
Lang leveringstid
En rigtig kedelige oplevelse omkring og vinde en gevinst i deres live og den glemmer de og sende med det kan jo ske , jeg kontakter dem de svare 14 dage derefter med løsning, den aftale overholdes heller ikke og jeg kontakter igen 14 dage efter uden svar kontakter igen 14 dage senere og skriver at det fint de ikke sender noget da det nu er en ting der har kørt over 8 uger, den besked er læst uden yderlig svar, så jeg må udlede det var der de gerne ville hen.
Jeg har købt både på live og tidligere ved dem, finder det useriøst og kan ikke mindes jeg har fået en så kedelig service før! Det havde været pænere og meddele de ikke kom til og sende den vundne gevinst.

3. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk vingummi og…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk vingummi og fremragende kundeservice
Jeg har købt Wally and Whiz' julekalender, og kvaliteten af deres gourmet vingummi er virkelig i en klasse for sig. Smagen er intens og naturlig, og man kan tydeligt mærke at det er et premium produkt.
Det der virkelig imponerede mig var deres kundeservice. Jeg oplevede desværre at én vingummi i en af pakkerne havde ødelagt de andre - den var blevet fugtig på en eller anden måde. Jeg skrev til dem med et billede, og Christian reagerede hurtigt og professionelt. Han tilbød straks at sende mig en ny cube som tak for at jeg gjorde dem opmærksom på problemet.
Det er den slags kundeservice der gør at man bliver loyal kunde. De tager deres produkt og deres kunder seriøst.

16. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Virkelig lækker vingummi og fantastisk service!

Jeg bestilte en julekalender og senere en del forskellige slags vingummi og lakrids. Hver dag glædede jeg mig til en ny smag, og det var bare så lækkert. Nogle smage holder længere ved end andre, men alle er gode. Den 13/12 var tom hos mig. Det var en fejl, og kundeservice var fantastiske. De sendte mig så rigelig og flot kompensation som aldrig set mage. Kan slet ikke beskrive hvor god service de yder.

3. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Preis-Leistung Verhältnis ist nicht…

Preis-Leistung Verhältnis ist nicht vertretbar. Ca. 8€ für 140 Gr. Zucker-Glukose-Maisstarke klein gewürfelt. Die angekündigten Aromen-Kombinationen sind nicht wirklich erkennbar und schmecken überhaupt nicht intensiv. Sorry, aber hier bezahlen wir fast ausschließlich für Marketing!

15. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Wally & Whiz laver virkelig gode…

Wally & Whiz laver virkelig gode vingummier, og deres smagskombinationer samt overordnede koncept er både flot, kreativt og gennemtænkt. Produkterne er lækre, og præsentationen er i top – der er ingen tvivl om, at der er tænkt over både kvalitet og design.

Min oplevelse med deres kundehåndtering og ordrebehandling lever desværre ikke helt op til samme niveau. Jeg startede med at bestille en række forskellige produkter for at smage mig frem, og da jeg besluttede at bruge deres små poser til min egen webshop (hvor de skulle lægges i hver ordre til mine kunder i USA), lagde jeg en større bestilling.

Leveringen tog længere tid end forventet, og jeg modtog en venlig mail fra ejeren med forklaring om sygdom i firmaet, hvilket jeg naturligvis har forståelse for. Det, der trak oplevelsen ned, var dog, at jeg først modtog korrekte fakturaer efter at have rykket hele tre gange.

Det største problem for mig har dog været, at de små poser ikke konsekvent indeholder den samme mængde vingummier. Nogle poser er tydeligt fyldt mindre end andre, og det ser uprofessionelt ud – især når produkterne bruges videre i egen forretning. Jeg oplever fra 9 vingummier til 4 vingummier i de små poser, som angiveligt skal indeholde 11 gram.

Jeg ville gerne kunne give en bedre karakter, for produkter og idé er rigtig gode. Men den manglende ensartethed i indholdet og udfordringer med ordre- og fakturahåndtering trækker desværre helhedsoplevelsen ned.

4. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kundeservice og generøs løsning

Jeg oplevede desværre, at der manglede indhold i én af lågerne i min julekalender. Jeg kontaktede Wally and Whiz, og de svarede hurtigt og løste det på en virkelig fin og generøs måde.

Servicen var langt over forventning, og det er tydeligt, at de går op i deres kunder. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

Stor anbefaling herfra 🎁

8. joulukuuta 2025

Leider keine Lieferung und kein Kundenservice

Update auf 3 Sterne: Bestellung kam an. Leider zu spät für die Adventskalender.
Ich habe am 23.11. bei WALLY and WHIZ bestellt und bis heute keine Lieferung erhalten. Eine Sendungsnummer wurde mir ebenfalls nicht mitgeteilt, sodass ich meine Bestellung nicht nachverfolgen kann.
Am Freitag habe ich den Kundenservice per Mail kontaktiert – bis heute kam keine Antwort.

Sehr enttäuschend, denn gerade in der Vorweihnachtszeit erwarte ich zumindest eine kurze Rückmeldung oder Information zum Versandstatus. So macht Online-Shopping leider keinen Spaß.

23. marraskuuta 2025
WALLY and WHIZ-logo

Vastaus yritykseltä WALLY and WHIZ

Liebe Denise,

vielen Dank für Ihr Feedback – und entschuldigen Sie bitte die fehlende Rückmeldung sowie den verzögerten Versand. Ihre Bestellung vom 23.11. ist inzwischen auf dem Weg zu Ihnen und sollte voraussichtlich morgen oder übermorgen zugestellt werden.

Ich verstehe gut, dass fehlende Informationen gerade in der Vorweihnachtszeit frustrierend sind. Wir nehmen Ihr Feedback ernst und verbessern unsere Kommunikation in besonders arbeitsreichen Phasen.

Vielen Dank, dass Sie uns darauf aufmerksam gemacht haben.

Herzliche Grüße
Rasmus / Wally and Whiz

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin