Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... Näytä lisää
Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... Näytä lisää
Am 10.08.2025 haben wir unser Sidebord bestellt. Seither keine Rückmeldung oder Lieferung wann wir das bereits bezahlte Sidebord bekommen. Dutzende Anrufe, E-mails, WhatsApp oder Instagram Nachrichten... Näytä lisää
Wij waren al langer aan het kijken naar panelen voor achter ons bed en per toeval kwamen wij op jullie website uit. Voor ons zijn jullie een top bedrijf, een prima service, snelle levering, goed ver... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Wallpanelen
Yrityksen kirjoittama
Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!
✓ 5 jaar garantie
Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.
✓ Snelle levering!
Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!Deskundig & persoonlijk advies
✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!
✓ Hoogwaardige materialen
Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!✓ Veilig & gratis achteraf betalen
Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.BEKIJK AKUPANELEN SAMPLES
Handelskade 10, 7202CD, Zutphen, Hollanti
- +31 6 23356940
- info@wallpanelen.nl
- wallpanelen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Snelle levering makkelijk te bestellen…
Snelle levering makkelijk te bestellen . Goeie formaat kwa sfeerhaard paste super in ons eigen project voor de cinewall
Blij met sampels
Al een tijdje opzoek naar wandpanelen maar de kleur is een dingetje. Hier bieden ze sampels aan dan kan je de kleur beter beoordelen en past het wel bij interieur
Bestellen van de samples ging makkelijk…
Bestellen van de samples ging makkelijk moet ze nog wel binnen krijgen
Wallpanelen.nl
Snelle levering tegen goede prijs.
Akupanelen zijn makkelijk te verwerken en is van Top kwaliteit 😀👍
Overzichtelijke website
Goeie kwaliteit en keurig verpakt en…
Goeie kwaliteit en keurig verpakt en snelle levering . Top
Deze winkel verdient echt lof voor hun…
Deze winkel verdient echt lof voor hun uitstekende service. Mijn wandpanelen werden snel geleverd en waren goed verpakt. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Snelle levering en mooie panelen
Snelle levering en super mooie panelen. Goed te verwerken en mooi eindresultaat
Snel en makkelijk
Makkelijk website, snel besteld, snel geleverd!
Betrouwbare bedrijf, prima prijzen en goede kwaliteit
Snelle reactie op mijn WhatsApp bericht, bestellen ging makkelijk, Snelle levering. Goede kwaliteit van panelen. De extra bestele hakken zijn super handig.
Goed kwaliteit en goed verpakt tijdens…
Goed kwaliteit en goed verpakt tijdens de bezorging
Ik ben zeer onder de indruk van de…
Ik ben zeer onder de indruk van de service die ik heb ontvangen. De wandpanelen werden snel geleverd en de kwaliteit is fantastisch Een echte aanrader!
Zijlatjes
We hadden latjes die een andere kleur hadden en ze hebben het goed opgelost met de terugname
Snelle levering en mooie panelen. Heel tevreden!
Snelle levering en mooie panelen.
2 zwarte wandpanelen verwerkt in onze…
2 zwarte wandpanelen verwerkt in onze chinewall. Mooi donker hout, goed verwerkbaar.
Akoestische waarde zeer goed.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeker een aanrader.
Uitstekende service en snelle levering
Uitstekende service en snelle levering. De kwaliteit van de wandpanelen is fantastisch en de prijs was zeer redelijk. Zeker een aanrader!
Top service
Goed en snel geleverd en zeer netjes verpakt .Aflevering was een top medewerker.