Als verjaardagscadeautje een groot canvas doek + sierlijst besteld. Regelmatig (via whatsapp) contact gehad met Wallfield en altijd goed te woord gestaan. Toen mijn bestelling binnen kwam was helaas d... Näytä lisää
Schilderij ontvangen en is mooi, alleen zat de hele glasplaat onder een soort plaksel...net alsof er stickers op hebben gezeten,ben echt een hele fag bezig geweest met stikker verwijderaar om het scho... Näytä lisää
Ik heb meerdere foto op glas besteld en de laatste 2 weken geleden op canvas/doek met zwarte lijst besteld.Was goed verpakt en alle toebehoren zaten er weer netjes bij.Wel een puntje van aandacht bij... Näytä lisää
Bestelling was ruim een week later dan verwacht (problemen met de productie) en niet dat ze er dan zelf mee komen, nee je kan er zelf achteraan bellen, mailen of appen. En eenmaal ontvangen waren de c... Näytä lisää
- Sisustusliike
- ja myös
- Taidegalleria
Yrityksen kirjoittama
Wallfield® is het hét toonaangevende merk voor muurdecoratie, verlichting en meubels. Wij zijn als bedrijf in Nederland gevestigd, maar leveren ook buiten Nederland. Onze woondecoraties zijn uniek en gemaakt van de allerbeste kwaliteit.
Zoeterwoudseweg 11e, 2321GL, Leiden, Hollanti
- service@wallfield.nl
- wallfield.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Al 2 weken aan wachten op mijn…
Al 2 weken aan wachten op mijn bestelling geen reactie van klantenservice begint op oplichting te lijken
Suite à mon achat sur le site
Suite à mon achat sur le site, j’ai reçu le tableau mais il n’y avait pas les éléments de fixation après plusieurs mails envoyés envoyé durant 4 mois au service client, je me suis vite aperçu que c’était un IA qui répondait car à chaque fois le message disait qu’ils allaient faire le nécessaire et ils n’ont jamais rien fait, ils espère juste que les clients abandonnent, j’ai dû racheter à mes frais sur le site un kit de fixation cela sera ma dernière commande. Je vous conseille de commander sur un autre site car cette entreprise n’assume pas ses responsabilités.
Very good quality
Beter kan zeker.
Beter kan zeker.
Bijna geen gehoor op vragen in WhatsApp duurt heel lang.
In de advertentie staat 3 tot 5 dagen geleverd, het was twee weken je moet zelfs maar achteraan vragen.
Het wordt ook niet gezegd dat ze je bestelling eerst moeten maken uitprinten etc.
Ik heb een schilderij van 80 x 120 cm met raam. Het is nog best zwaar Inc de glasplaat. Ik vind dat de bedrijf bij zo een duurde schilderij de ophanging iets beter moet bedenken.
Die 2 beugels met de schroeven is niet stevig. Die beugels rusten heel weinig op de schroefkoppen.
Ik heb de beugels met 5 mm een gat geboord en een staalkabel met Klemmen befestigt en dat op L haken gehangen zo dat deze niet af kunnen vallen.
Het schilderij is mooi gedaan en scherp voor een geprinte poster, maar Museum kwaliteit?
Geweldig product
Het was een goede ervaring omdat het product geweldig is. Het was zeer goed verpakt.
Geen 5 ster omdat ik de pech had dat ze midden in een verhuizing zaten en dat ik daardoor langer moest wachten
Helaas een erg teleurstellende ervaring…
Helaas een erg teleurstellende ervaring met Wallfield. Inmiddels weken verder, meerdere keren contact gehad en telkens worden er toezeggingen gedaan over levering en compensatie, maar er gebeurt vervolgens niets. Het ontbrekende schilderij is nog steeds niet geleverd en ook de beloofde korting is niet verwerkt. Veel beloftes, weinig actie. Jammer, want op basis van de website en het aanbod had ik hier echt meer van verwacht.
⭐ 1/5
⭐ 1/5 – Veel beloftes, weinig concrete actie
Helaas ben ik inmiddels erg teleurgesteld in mijn ervaring met Wallfield.
Ik heb enkele weken geleden twee bestellingen geplaatst. Bij het plaatsen van de bestelling kon ik een bezorgdag kiezen en heb ik bewust gekozen voor **de volgende dag**, omdat één van de schilderijen bedoeld was als cadeau voor een verjaardag. Je verwacht dan natuurlijk dat een gekozen leverdag ook daadwerkelijk wordt nagekomen.
Helaas gebeurde dat niet. De bestelling die uiteindelijk wel volledig is geleverd, kwam pas **ongeveer twee weken later** aan. Daarmee was het schilderij dus allang te laat voor de gelegenheid waarvoor ik het had besteld.
Bij de andere bestelling is het probleem nog groter. Daarvan is slechts één schilderij geleverd en ontbreekt het grote schilderij nog steeds.
Vanaf dat moment begint eigenlijk het probleem.
Ik heb inmiddels meerdere keren contact opgenomen met Wallfield. Steeds krijg ik vriendelijke reacties en excuses, maar concreet gebeurt er weinig. Er zijn meerdere toezeggingen gedaan over de levering. Er werd onder andere toegezegd dat het ontbrekende schilderij uiterlijk op een bepaalde datum geleverd zou worden. Die datum is inmiddels verstreken.
Vervolgens kreeg ik opnieuw berichten dat de productieafdeling “dringend” zou worden benaderd, dat het schilderij “zo snel mogelijk” zou worden verzonden en dat ik zodra het daadwerkelijk verzonden was een Track & Trace zou ontvangen.
Maar een daadwerkelijke verzending bleef uit.
Dat vind ik vooral frustrerend omdat Wallfield zelf op de website een levertijd van 2–5 werkdagen vermeldt en aangeeft dat je Track & Trace ontvangt zodra het pakket aan de bezorgdienst is meegegeven.
Ook de financiële afhandeling verloopt niet bepaald soepel.
Wallfield heeft mij als tegemoetkoming een korting toegezegd vanwege de ontstane problemen. Die korting is vervolgens niet correct verwerkt in het bedrag dat via Klarna openstaat. Ook daarover heb ik meerdere keren contact opgenomen.
Ik heb inmiddels zelfs contact opgenomen met Klarna omdat de bestelling niet volledig is geleverd en het bedrag niet overeenkomt met de toegezegde korting.
Wat mij misschien nog wel het meest stoort, is dat ik steeds het gevoel krijg dat er wordt gereageerd om mij weer even gerust te stellen, maar dat er vervolgens geen daadwerkelijke oplossing komt. Steeds een nieuwe toezegging, steeds “we nemen contact op met de productieafdeling”, steeds “zo snel mogelijk”, maar uiteindelijk nog steeds geen schilderij.
Ik heb Wallfield inmiddels een laatste concrete termijn gegeven om de bestelling volledig te leveren. Mocht dat opnieuw niet gebeuren, dan zal ik verdere stappen ondernemen.
Mijn beoordeling gaat daarom niet zozeer over het product zelf – het schilderij dat ik wél heb ontvangen ziet er prima uit – maar vooral over de **levering, communicatie en klantenservice zodra er iets misgaat**.
Een vertraging kan natuurlijk gebeuren. Daar heb ik begrip voor. Maar een bezorgdag kiezen voor de volgende dag, vervolgens ongeveer twee weken wachten, een cadeau daardoor te laat ontvangen, daarna opnieuw weken wachten op een ander schilderij, meerdere toezeggingen krijgen die niet worden nagekomen en vervolgens ook nog zelf achter de financiële correctie bij Klarna aan moeten: dat vind ik simpelweg geen goede klantenservice.
Ik hoop oprecht dat Wallfield dit alsnog netjes oplost. Tot die tijd kan ik op basis van mijn eigen ervaring helaas niet anders dan deze beoordeling geven.
**Kort samengevat:**
❌ Gekozen bezorgdag voor de volgende dag niet gehaald
❌ Cadeau voor een verjaardag daardoor te laat
❌ Uiteindelijk ongeveer twee weken moeten wachten op de eerste bestelling
❌ Meerdere toezeggingen die niet zijn nagekomen
❌ Ontbrekend groot schilderij nog steeds niet ontvangen
❌ Geen duidelijke Track & Trace/verzendbevestiging
❌ Toegezegde korting niet correct verwerkt
❌ Zelf meerdere keren achter de oplossing aan moeten
❌ Inmiddels ook Klarna moeten inschakelen
Ik hoop dat mijn review uiteindelijk nog aangepast kan worden naar een positieve beoordeling als Wallfield de bestelling daadwerkelijk levert en de financiële afhandeling correct oplost. Op dit moment kan ik dat helaas niet aanraden.
Vragen gesteld via WhatsApp en…
Vragen gesteld via WhatsApp en duidelijke antwoorden gekregen.
Product besteld, na een paar dagen ontvangen in een heel goede, stevige verpakking.
Mooi op te zien, goede kwaliteit.
Beautiful glass painting
Beautiful glass painting. I love it so much. All went perfect, from ordering till delivery. Nice way to hang it on the wall with supporting magnets. I have a pleasure looking at it. Will order one more in the future.
Gewoon goed !
Ik had 3 glasschilderijen besteld en het duurde een weekje langer maar ze reageerde een dag later netjes op mijn e-mail en alles kwam goed verpakt aan en ze zien er schitterend uit
Kan niet meer zeggen dan top!
Ben er erg blij mee
Prachtige tafels hele mooie kleuren super blij mee
Goede levering iets vertraagd,maar via de chat op de hoogte gehouden .
Vreemde manier van korting syste3m
Het leveren duurde langer dan verwacht
Het leveren duurde langer dan verwacht. De site gaf aan voorraad te hebben, toch waren er leverproblemen. Op de foto's lijkt het heel mooi afgewerkt, maar in realiteit is het een veel te groot uitvergrote afbeelding waardoor er veel pixels te zien zijn. Erg jammer voor een paar honderd euro verwacht je er wel meer van...