Als verjaardagscadeautje een groot canvas doek + sierlijst besteld. Regelmatig (via whatsapp) contact gehad met Wallfield en altijd goed te woord gestaan. Toen mijn bestelling binnen kwam was helaas d... Näytä lisää
Schilderij ontvangen en is mooi, alleen zat de hele glasplaat onder een soort plaksel...net alsof er stickers op hebben gezeten,ben echt een hele fag bezig geweest met stikker verwijderaar om het scho... Näytä lisää
Ik heb meerdere foto op glas besteld en de laatste 2 weken geleden op canvas/doek met zwarte lijst besteld.Was goed verpakt en alle toebehoren zaten er weer netjes bij.Wel een puntje van aandacht bij... Näytä lisää
Bestelling was ruim een week later dan verwacht (problemen met de productie) en niet dat ze er dan zelf mee komen, nee je kan er zelf achteraan bellen, mailen of appen. En eenmaal ontvangen waren de c... Näytä lisää
- Sisustusliike
- ja myös
- Taidegalleria
Yrityksen kirjoittama
Wallfield® is het hét toonaangevende merk voor muurdecoratie, verlichting en meubels. Wij zijn als bedrijf in Nederland gevestigd, maar leveren ook buiten Nederland. Onze woondecoraties zijn uniek en gemaakt van de allerbeste kwaliteit.
Zoeterwoudseweg 11e, 2321GL, Leiden, Hollanti
- service@wallfield.nl
- wallfield.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Legends schilderij op canvas
We hebben een Legends schilderij op canvas besteld voor onze zoon die een grote fan van rappers is. Na een probleem met die eerste schilderij op canvas aflevering, hebben we snel een nieuwe ontvangen. Onze zoon is heel tevreden met de quality en kleuren. Bedankt voor een top service!

Satisfait!
Super, je cherchai un lustre, je l'ai eu à un super prix defiant toute concurrence.
Paiement securisé par Paypal et rapidité d'expedition en 3 jours via chronoposte.Je recommande!

Heb een Bob Marley schilderij gekocht
Heb een Bob Marley schilderij gekocht. Maar deze is nooit geleverd. De dame in kwestie vroeg mij te wachten zodat hun een onderzoek konden starten. Na een kleine 3 weken werd er teruggekoppeld dat het onderzoek gestagneerd is. Ik kon kiezen voor een nieuwe schilderij of terugstorten van mijn geld. Ik vind het een super bedrijf die echt met je meekijkt en meedenkt. Het heeft even mogen duren maar ik denk dat dit heel normaal is. Wens hun heel veel succes. Een heel fijn bedrijf.

Toppie!
Werkelijk prachtig schilderij voor een uitstekende prijs! Wordt ook degelijk verpakt en een snelle levering. Tevreden klant dus!

Scandaleux !
Honte !!! Attente d une facture depuis 3 semaines sans réponse !!!! Service après vente nul!!!
C est légal d envoyer une facture après achat ….. jamais résultat et pas de réponse …..
Een set van 3 glas schilderijen…Just WAUW
Een set van 3 glas schilderijen besteld. Paar dagen vertraagt maar supersnel reactie van de klantenservice met nieuwe levertijd. Uiteindelijk maar 4 dagen later. Dus vooral noemenswaardig omdat de reactie tijd ze snel was.
Eenmaal binnen en uitgepakt met open mond staan kijken. Ze zagen er mooi uit op de foto maar niet te vergelijken met hoe waanzinnig mooi ze er uit zien als je ze in het echt ziet.
Kan niet wachten tot ze hangen! Echt schitterend! Dikke aanrader

3 sterren ipv 1
Ik plaatste mijn bestelling 24/1. Dit was een cadeau voor Valentijn en volgens de beschrijving zou het geleverd worden op maandag 26 januari. Die dag kwam er echter niets aan, zonder enige communicatie. Daarom heb ik zelf contact opgenomen via e-mail om te vragen wanneer mijn bestelling dan wel geleverd zou worden.
Ik kreeg telkens snel antwoord dat er vertraging was en dat de bestelling “zo snel mogelijk” geleverd zou worden. Twee dagen later opnieuw gemaild, opnieuw hetzelfde antwoord. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik dit zeker vóór Valentijn nodig had, en er werd mij meerdere keren verzekerd dat dit geen probleem zou zijn. Toch bleef het bij vage beloftes en voelde het alsof ik aan het lijntje werd gehouden.
De week vóór Valentijn heb ik opnieuw gevraagd wanneer het pakket verzonden werd. Toen kreeg ik te horen dat het “eind volgende week” geleverd zou worden, terwijl Valentijn op zaterdag viel. Pas nadat ik een negatieve review had geplaatst, kwam er plots schot in de zaak en sloegen ze in actie. Jammer dat dit pas kan na een slechte review. Ik werd gecontacteerd door een andere medewerker die een korting aanbood als ik mijn review zou aanpassen :p. Ik heb toen aangegeven dat ik pas een nieuwe review zou schrijven als de bestelling effectief vóór Valentijn geleverd werd, mét de beloofde korting, aangezien dit al drie weken aansleepte en mij ondertussen bijna tien e-mails had gekost.
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling letterlijk één dag vóór Valentijn ontvangen. Bedankt voor de korting, daardoor geef ik 3 sterren in plaats van 1 maar echt tevreden ben ik niet. Het hele proces had veel vlotter en eerlijker gecommuniceerd kunnen worden.

GEWELDIG!!!!
In één woord GEWELDIG! In het echt zijn de glas kunstwerken nog mooier en scherper dan op de website. Je krijgt vooraf een instructiefilmpje hoe je kunstwerk op te hangen. Levering snel en super goed verpakt. Ik zoek nog iets voor in de hal en deze ga ik sowieso bij Wallfield bestellen. Mede omdat ik met andere websites minder goede ervaringen heb. Dus zoek je iets moois voor aan de muur, bij hun kan je gerust bestellen.

Prachtig assortiment
Prachtig assortiment, goeie kwaliteit, zorgvuldig verpakt en verzonden. Gaat zeker vaker iets besteld worden

Geweldige producten
Geweldige producten! Diverse lampen en glasschilderijen al in huis!

Vastaus yritykseltä Wallfield
Ik had een salontafel besteld
Ik had een salontafel besteld, helaas kwamen alleen de glasplaten aan. Melding gemaakt, maar werd direct opgelost . Echt super service !!!!!
En….de tafel is echt super mooi 🤩 echt helemaal blij

Je krijgt wat je koopt
Je krijgt wat je koopt, regelmatig krijg je duidelijke info ivm met je aankoop. De wachttijd moet je een 2 à 3 weken tellen, wat mij persoonlijk niet stoort.
De montage en ophangingssysteem wordt eveneens heel goed uitgelegd met tekening en filmpje.
Een aanrader

Zeer mooi glasschilderij
Zeer mooi glasschilderij, uitstekende service zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Vastaus yritykseltä Wallfield
Prachtige winkel met veel moois
Ik heb ook wat problemen gehad met mijn bestelling maar alles is heel netjes opgelost door het bedrijf dus ben ik zeer tevreden over de afhandeling dankjewel hier voor met vgr

Vastaus yritykseltä Wallfield
Snelle levering, netjes verpakt, zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Wallfield
Zo mooi schilderij binnen gekregen we…
Zo mooi schilderij binnen gekregen we zijn er erg blij mee is het geld zeer zeker waard top verpakt niks te klagen top

Kwaliteit is erg goed
Kwaliteit is erg goed. De zwarte baklijst is perfect erbij. Wij hebben nu: Make Money en Get Rich! Heel blij met de levering en service!

Très bon produit
Très bon produit, le service client laisse à désirer (beaucoup d’attente pour une réponse par email), livraison sous 1 semaine c’est top

Vastaus yritykseltä Wallfield
Snelle levering en de foto op glas is…
Snelle levering en de foto op glas is zeer mooi.