Wakibi zorgt ervoor dat je met een kleine lening daadwerkelijk het verschil maakt voor ondernemende mensen in armere landen. Het is persoonlijk, je weet waar je geld naartoe gaat. Je hebt er een gezi... Näytä lisää

Prima, mooi om zo ondernemer in arme landen te kunnen ondersteunen. Een nadeel is dat in de beschrijving weinig verschil tussen ondernemers en wat ze willen. Voordeel is dat je geld terug krijgt waard... Näytä lisää
Doe dit al een paar jaar en de investering komt heel gedoseerd terug en kan dan geherinvesteerd worden. Zo maken we de wereld een heeel klein beetje beter en krijgen mensen met minder kansen toch moge... Näytä lisää
We hebben de afgelopen jaren bij onze reizen met Riksja Travel elke keer een lening verstrekt. Nagenoeg alle leningen zijn villedig terugbetaald. Een enkele keer komt het voor dat een deel van... Näytä lisää
- Voittoa tavoittelematon järjestö
- Säätiö
- Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut
Tietoja yrityksestä Stichting Wakibi
Yrityksen kirjoittama
Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.
Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.
De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.
Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.
Groeneweg 2 , 3235 KD , Rockanje, Hollanti
- support@wakibi.nl
- wakibi.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Met een klein bedrag kun je echt iets…
Met een klein bedrag kun je echt iets betekenen voor iemand of zelfs een gemeenschap.
Fijn om zo te kunnen helpen
Fijn om zo te kunnen helpen. Site is overzichtelijk, informatie is duidelijk, geld lenen is eenvoudig en kan al met kleine bedragen.
Directe hulp aan mensen in hun eigen omgeving
Het geeft een goed gevoel om mensen rechtstreeks te helpen
Met minimale inleg kun je keer op keer…
Met minimale inleg kun je keer op keer een ondernemer ondersteunen. Wakibi is transparant en terugbetalingen worden goed verantwoord.
Geeft op een zeer eenvoudige wijze de…
Geeft op een zeer eenvoudige wijze de mogelijkheid om mensen die financiële hulp kunnen gebruiken te steunen.
Omdat dit gebeurt door leningen kan je telkens andere mensen steunen. Men heeft er ook voor gezorgd dat giften aan de organisatie voor Belgen ook aftrekbaar zijn van de belasting via het koning Boudewijn Fonds.
Mooi concept.
Jullie helpen mensen op weg om zelf…
Jullie helpen mensen op weg om zelf zelfvoorzienend te zijn en zo hun gezin een beter bestaan te geven en anderen hun producten kunnen kopen.
Microfinanciering: super!…
Mooie projecten middels microfinanciering. Je maakt een gift over naar een project, die je steeds na de aflossingsperiode voor een nieuw project kunt besteden. Hierbjj zijn de te maken kosten minimaal.
Ik heb zo mijn inleg al ruim drie maal kunnen besteden.
elk nachtje weg, een ondernemer geholpen
Het is fijn dat jullie dit platform beschikbaar stellen om zo ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen. Het is gebruiksvriendelijk en de verhalen van de ondernemers hebben voldoende detail voor een goede overweging van de investering. Het geeft een goed gevoel dat we bijdragen aan de maatschappij en het is dan ook inmiddels integraal onderdeel van ons business model: you fun, their future, our passion.
Wakibi werkt aan een betere toekomst
Deze organisatie werkt aan een betere toekomst voor (kleine) ondernemers zodat ze onafhankelijk worden voor hun inkomsten.
Deelnemers worden goed en snel op de hoogte gehouden, wat een keus vergemakkelijkt.
Fijne manier om microkrediet te vertrekken.
Nagenoeg alle leningen zijn villedig terugbetaald. Een enkele keer komt het voor dat een deel van de lening niet volledig kan worden terug betaald.
De terugbetaalde leningen lenen we opnieuw uit. Zo heeft je geld meerdere.keren impact.
Een prima systeem dat de eigenwaarde van de persoon die leent vergroot evenals de economische zelfstandigheid.
Met name.kleien ondernemers krijgen hierdoor een kans.
Betrouwbaar
Wij steunen wakibi nu zo'n 7,5 jaar. Elke keer je geld weer opnieuw voor een ondernemer gebruiken, zo nu en dan bijleggen. Heel mooi initiatief zo. Duidelijke communicatie.
Ik vind het een sympathieke
Ik vind het een sympathieke, kleinschalige actie die het inkomen en welzijn van mensen in minder ontwikkelde landen een boost kan geven
Prachtig concept
Fijn om deze manier zo makkelijk mensen die het echt nodig hebben te steunen bij hun mooie initiatieven
Wakibi is transparant.
Bij wakibi heb je de keuze wie je steunt en het is erg duidelijk wat er met je steun gebeurt.
Eenvoudig om keuzes te maken.
Korte lijnen geen verspilling micro…
Korte lijnen geen verspilling micro bedragen met macro resultaten
Vrijwilligers
Mooi platform
Mooi platform, ik heb al meerdere projecten via Wakibi gesteund. Prachtige initiatieven voor mensen die het verdienen, en het voelt goed om zo direct bij te dragen. Goed werk, ga zo door!