Saanut 5/5 tähteä

Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.

Saanut 1/5 tähteä

Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Allt är bra med Wakakuu, smidigt att betala, snabb leverans. Smidigt att lämna tillbaka om det nu skulle visa sig att det blev fel storlek.

1. Elektroniikka & Teknologia

Yrityksen kirjoittama

WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

excellent customer service

Excellent customer service! Quick response, friendly and polite, and also made an exceptional effort to assist me with my issue.

30. lokakuuta 2023

Hi Sofia!
Thank you for your kind review. It means a lot to us that you are satisfied with our customer service. Wish you a great day, Wakakuu.

Bra service

Snabb hjälp, trevligt bemötande av kundservice. Snabb leverans av min order och även av min retur. Hög kvalitet på tröjan jag behöll.

22. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Anna! Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och snabbt svar från…

Snabb leverans och snabbt svar från kundtjänst vid
förfrågan. Jeansen passade. Helt klart fem stjärnor
med +++ i kanten för den snabba leveransen.

14. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Ann-Christin! Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi hoppas se dig åter snart igen. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick väldigt snabbt svar och jag…

Jag fick väldigt snabbt svar och jag fick hjälp med alla information som jag behövde.

15. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Cristina! Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundtjänst. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

I’v got a answer ASAP about my order

I’v got a answer ASAP about my order. Amazing support!

30. elokuuta 2023

Hello Linda!

Thank you for your nice review. How nice that you are satisfied with our customer service. Wish you a great day, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

A fantastic company always so helpulful…

A fantastic company always so helpulful and serviceminded.
Quick delivery and fantastic brands.
My favourite:)

24. elokuuta 2023

Hi Victoria!

Thank you very much for your nice rating. It makes us happy that you are satisfied with your experience with us.

We wish you a nice weekend, Wakakuu.

Jättetrevliga

Jättetrevliga! Snabba leveranser!
Varorna levereras alltid korrekt & väldigt snyggt packeterade.

23. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej AM! Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Ha en fin dag och helg, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt bemötande o snyggaste…

Fantastiskt bemötande o snyggaste kläderna till fina rabatter!

21. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Catrine! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du är nöjd med vårt utbud samt service. Ha en fin dag, Wakakuu.

Supernöjd!

Supernöjd med mitt köp! Grym service av Tina i kundtjänst som hjälpte mig att lägga till rabatten i efterhand så jag slapp köpa om plagget 🫶🏻

18. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Ellinor! Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att du är nöjd! Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Meget troværdigt nethandel og varer…

Meget troværdigt nethandel og varer levering.
Super godt udsalg af luksus design tøj.
Forsendelses priserne er også Ok.
Jeg er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hos Wakaku. De får mine bedste anbefalinger!

18. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Hoppas se dig åter som kund. Ha en fin dag, Wakakuu.

Saanut 5/5 tähteä

Bra utbud med märken som är svåra att…

Bra utbud med märken som är svåra att hitta annars. Snabba leveranser och utmärkt kundservice.

1. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Madde! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Ha en fin dag, Wakakuu

Saanut 2/5 tähteä

ALT for dyrt i fragt

Vær opmærksom på at fragt koster DKK 79,- og DKK 89,- for at lave en returnering... Så hvis du ikke er 100% sikker på din vare, så kig efter den på en anden hjemmeside. Det er virkelig ærgerligt at have købt en vare, der så ikke passede og var ringere kvalitet end man havde håbet, og så have betalt DKK 168,- i fragt for ingenting.

29. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Tack för din feedback. Vi tar ut en fraktkostnad vid leverans. Vid eventuell retur tillkommer en returfrakt. Hoppas vi får se dig åter som kund hos oss. Ha en fin dag, Wakakuu

Saanut 5/5 tähteä

Way vilka fina varor jag har fått i…

Way vilka fina varor jag har fått i dag😍
Alltid nöjd kund😊🫶
Tack, bästa Wakakuu 💜💜💜

25. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Jana! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du är nöjd med dina varor och din upplevelse hos oss. Ha en fin dag, Wakakuu

Worst experience ever

Worst experience ever! It's not possible to get in touch with the customer service! They are not responding! I'm still waiting for my order on my 11 day and 5 days to get a response from customer service!!!!!!!!!!!!!

14. heinäkuuta 2023

Mottar en brukt Ganniveske

Mottar en brukt Ganniveske. Den medfølgende skulderreimen er ødelagt i koplingen i ene enden. Ikke greit i hele tatt!

18. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej Hilde! Vad tråkigt att höra. Kontakta gärna vår kundtjänst på customerservice@wakakuu.com så ska de hjälpa dig i detta ärendet. Ha en fin dag, Wakakuu.

Tina är bäst!

Tina är bäst!
Var så hjälpsam trevlig och bara så snäll!

Mkt bra!
Tack och trevlig sommar till Henne och Dig!

13. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wakakuu

Hej! Tack för fina ord om vår medarbetare i kundtjänst, det betyder mycket. Ha en fin dag, Wakakuu.

If I could review a 0 I would

If I could review a 0 I would, absolutely worst customer service I have ever encountered.

I place an order AND pay for it, for 28 items in total. When I receive the order it's only 25 items in the 2 packages. I immediately contact customer service by email (since they dont have any phone number to call them which is outrageous). When I contact them I receive a response 2 days later and someone just answers that I should check again. I reply once again that I have checked and can't find 3 items worth over 1000 Swedish kronor. Later on I get a new reply saying that they have checked the stock and the items are not with them so they must be with me and they WILL NOT REPLACE MY MONEY OR ITEMS. So basically I should pay for something that I haven't received. I have never ever encountered anything like this and I still haven't received a reply on my last email and since nobody wants to call up or give out a phone number I am forced to simply wait for an email that may never come? Dont ever by here again!

10. heinäkuuta 2023

Hello!

How sad to hear about your experience. Our customer service has contacted you via email. Have a nice day, Wakakuu.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin