Må ændre de antal stjerner som jeg gav i går. Fik endelig hul igennem efter at skulle skrive frem og tilbage plus sende billeder. Jeg får ekstra garn til alle 3 kits som manglede garn. Altså virk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Løbelængden på deres super kid mohair passer ikke ( 25g / 250m), jeg har købt det i flere farver og strikker det som følgetråd med andre typer garn. Den er kortere end selv deres eget andet garn, tyk... Näytä lisää
Jeg har gjort brug af Wadils black friday tilbud, pakken blev hurtigt afsendt - desværre får GLS ødelagt pakken og meget af indholdet manglede. Jeg skrev til Wadils søndag aften, mandag formiddag... Näytä lisää
Jeg bestilte denne gang en hemmelig julegave og ventede helt til 1.juledag med at åbne den…. Det dejligste kit med en sød top, mulighed for at pifte den op med glimmertråd og lækker julesæbe 😍man kan... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Wadils er en niche-webshop med en stor kærlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidløse, klassiske håndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytøj og børnetøj i størrelse 0 – 4 år. Desuden finder du de skønneste færdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du får selvfølgelig 14 dages fuld returret. Strik behøver ikke være svært for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spændende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgængelig opskrift på klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se sværhedsgraden – så vælger du aldrig forkert! Glæd dig til at læne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketøjet vokser frem mellem dine hænder … Vil du have endnu mere strik?
Yhteystiedot
Greve Bygade 50 B, 2670, Greve, Tanska
- info@wadils.dk
- wadils.dk
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lækkert garn
Lækkert garn! Glæder mig til at komme i gang 👏
Super garn god opskrifter hurtig…
Super garn god opskrifter hurtig levering
Nem hjemmeside, let at bestille og hurtig levering
Ingen problemer
Ingen problemer. Nem bestilling, hurtig leveting - og en billig pris. Så skal der bare strikkes
Flot service
Jeg havde problemer med en opskrift- skrev til dem. Der var hurtigt respons så jeg kunne fortsætte mit strikke projekt. Jeg kan varmt anbefale at handle der.
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe ved…
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe ved wadils. Jeg har tidligere købt et strikkekit til Champagne Sweater Strikkekit - Råhvid / Op til M og mangler garn.
Jeg syntes jeg har overholder målene og mangler et halvt nøgle garn
Syntes strikkekit er en anelse for sparsomt med garn og kan ikke forstå der ikke er lidt ekstra (hvilket ville være god stil), så man ikke står og mangler. Dette er også hvad jeg normalt oplever ved andre garnbutikker.
Kundeservice er ikke behjælpelige og oplyser blot jeg kan købe et ekstra nøgle garn. Hvilket er rigtig dårlig kundeservice og svar tiden er op til flere dag.
Hurtig levering 🤗🤗🤗
Så lækker et garn
Så lækker et garn. Købte for første gang hos dem, og købte en mysteri pakke. Dog lidt synd at der var 2 opskrifter med, men intet garn til dem. Men garn nok til 4 ens tshirt i samme farve. Men pyt skidt, så må jeg jo bare købe mere garn😉
Fantastisk
Jeg elsker Wadils live, godt humør. Er også glad for det garn de sælger ❤️❤️❤️
Hyggeligt at følge jeres liveshow
Hyggeligt at følge jeres liveshow.
Hurtig levering af mit garn ☺️
Stjernebluse
Hurtig levering , let forståelig opskrift. God oplevelse.
Ikke få kontakt
Har lige fået kontakt tak til jer
Connie 👌🏿
Som altid god og lynhurtig service
Som altid god og lynhurtig service. Sindssyg flot farve, jeg har modtaget (midnatsblå) Er allerede startet.... Kan det passe, den er lidt tyndere end den pistaciegrønne?? Det virker som om.
Umiddelbart ikke en let forståelig…
Umiddelbart ikke en let forståelig opskrift.
Mangler fortløbende beskrivelse.
Altid venlige og imødekommende
Gode tilbud, god service og hurtig levering
Kvalitetsgarn og super service
Deres lammeuld er så lækker. Leverer god service og er altid så hjælpsomme. En fornøjelse at handle der. Se med på deres LIVE, som altid har gode tilbud og søde værter.
Utroligt dejligt garn at strikke med
Utroligt dejligt garn at strikke med. Fint resultat. Hurtig betjening.
Kan kun anbefales😊
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.