zeer vriendelijk personeel dat snel en netjes werkt. Het eindresultaat is perfect. Een aanrader. Fatsoenlijk, eerlijk, goed.
Deskundig, vriendelijke, komt afspraken na en laat het netjes achter. Ik raad dit bedrijf aan.
Het afschot van mijn garagedak was niet goed er bleef erg veel water op staan. De mannen van WA Daktechniek kwamen na wat meten en overleggen met een oplossing. Na een acceptabele offerte en enige t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dakdekkersbedrijf bitumineuze en kunststof daken
Dalweg 33, 9464TE, Eexterzandvoort, Hollanti
- 0598 785 118
- info@wadaktechniek.nl
- wadaktechniek.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Lekkage
In verband met lekkage contact gezocht met WA Daktechniek afgaande op de goede reviews. Doordat het een klein bedrijf is, moest ik even geduld hebben voordat ze daadwerkelijk konden komen voor inspectie. Maar nadat dit eenmaal gebeurd was, was de afspraak voor reparatie snel gemaakt. Afspraak is keurig nagekomen en dak is vakkundig gerepareerd. Toen er sprake was van meer lekkageplekken dan in eerste instantie verwacht, werd dit ook direct aangepakt. Zeer tevreden.
Vakwerk-uitstekende service-vriendelijk
Ja, er bestaan nog vaklieden! Mooi strak werk. Maar bovenal een perfecte service en vriendelijke mensen. Ik zou ze iedereen willen aanbevelen.
Prima vakwerk voor goede prijs
WA Daktechniek heeft bij mij op professionele wijze het platte dak op zowel mijn garage als uitbouw van een nieuw dak voorzien, inclusief een mooie afwerkingsrand en waterafvoer. Dit alles in slechts twee dagen en voor een mooie prijs. Na afloop ook alles keurig opgeruimd achtergelaten.
Vakwerk!
Ik kan dit bedrijf aanbevelen
Ik kan dit bedrijf aanbevelen! Zijn vriendelijk en ons dak kan er weer een tijd mee vooruit. Je kan zien dat ze zeer ervaren in het vak zijn. Ook goede prijs kwaliteit verhouding.
Onze dakkapel was lek en het dak is…
Onze dakkapel was lek en het dak is vernieuwd.
De afspraken zijn goed nagekomen en de mannen waren zeer vriendelijk en meewerkend.
In deze tijd een unicum!
Snelle goede reparatie van ons dak
Binnen 3 weken na de offerte is ons dak gedaan.De eigenaar en zoon deden hun werk netjes en hebben de hele dakbedekking vernieuwd. Het zijn vriendelijke mensen en na afloop wordt alles netjes opgeruimd.
Lekkage op 2 plaatsen in huis
Lekkage op 2 plaatsen in huis, bleek het lood te zijn tussen het huis en de garage. Men kwam snel inventariseren en vorige week is de hele klus geklaard.
Netjes, Aardige mensen.
Had in december 2022 vorstschade…
Had in december 2022 vorstschade waardoor het dak ging lekken.
WA Daktechniek gebeld en kwamen dezelfde dag nog even kijken. Wat hulp gehad om erger te voorkomen en in februari is het dak volledig gerenoveerd.
Goeie samenwerking en klantgericht!
Uitstekend werk door WA Daktechniek
De drie vriendelijke medewerkers van WA Daktechniek hebben bij ons uitstekend werk verricht. Ze hebben het dak van de garage, bijkeuken en carport van een nieuwe toplaag en nieuwe daktrimmen voorzien. Het zijn echte vakmensen, die het werk zorgvuldig, netjes en naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Wij gaan graag met hen verder met werkzaamheden voor de erker en zullen dit bedrijf bij onze kennissen van harte aanbevelen.
Vakmannen WA Daktechniek
Beide heren hebben we als zeer betrouwbaar en plezierig ervaren.
De werkzaamheden zijn zeer vakkundig en naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Ik kan dan ook oprecht WA Daktechniek adviseren mocht U opzoek zijn naar betrouwbare, plezierige vakmannen.
Een groot voorbeeld voor heel veel andere aannemers!
CF Emmen
Echte ambachtsmannen, goed luisteren, perfect werk
De twee platte daken van onze woning in een boomrijke omgeving moesten worden vervangen en zowel van een zo dik mogelijk isolatiepakket worden voorzien als ‘de looks’ behouden. Een lastige klus. De mannen hebben veel tijd energie gestoken in ons adviseren en allerlei ideeën aangedragen. Ook tijdens de klus zelf bleven ze goed en prettig met ons communiceren en hielden ze ons goed op de hoogte. Het (bijna) eindresultaat is nu al geweldig. Kortom echte ambachtslieden, die we zeker kunnen aanbevelen.
Lekkage dak
Lekkage snel opgespoord dakpannen waren niet goed teruggelegd bij het plaatsen van het dakkapel 4 jaar terug ook het dak van de bijkeuken geïnspecteerd direct aan gepakt.
Wij hebben een zeer prettige ervaring met deze vakmensen. Wij zouden ze zeker aanraden!
Goed bedrijf!
Ik ben per ongeluk in contact gekomen met deze heren en dat was een geluk bij een ongeluk!
Ons dak zou voorzien worden van een nieuwe laag dakbedekking, maar toen er aan de klus begonnen is kwamen de heren er achter dat het beter is om ook de isolatie te vervangen. Ze hebben ons er keurig bij gehaald en uitgelegd wat er nodig is en waarom.
Er is echt ontzettend veel moeite gestoken in het oplossen van de problemen die ons dak had.
Hierdoor hebben wij nu een fantastisch dakterras en is het dak voor het eerst sinds de bouw echt goed aangelegd.
Wij bevelen dit bedrijf aan.
Zeer tevreden!
Ons dak is voorzien van een nieuwe toplaag met wit bitumen. De communicatie met WA Daktechniek was zeer goed. Ook over de uitvoering zijn we zeer tevreden. Dank 👍🏻
Zeer vakkundig en betrouwbaar en niet…
Zeer vakkundig en betrouwbaar en niet duur.
Kan deze vakmensen bij iedereen aanbevelen.
Ze hebben bij ons inmiddels bijna de hele straat van een nieuw dak voorzien.
Vakkundig bedrijf, een echte aanrader!
Lekkage snel opgespoord en vakkundig gerepareerd. Zeer prettige ervaring met deze vakmensen. Een echte aanrader!
Mooi strak werk( garage dak en uitbouw…
Mooi strak werk( garage dak en uitbouw voorzien van nieuwe bitumen laag). Oude materialen netjes afgevoerd. Harde werkers, een aanrader!