Waasland Security  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Varashälytin
  2. Rakennusyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingswereld, kan u bij ons rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak van uw project. Contacteer ons voor meer informatie of voor onze referenties.

Hyvä

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

top service = top ervaring

5 sterren voor hun volledige aanpak: van het eerste info-contact tot de eindfactuur was alles helemaal vlekkeloos. Ook een extra pluim voor de techniekers die op locatie altijd correct en proper te werk gingen. Enorme aanrader op alle vlakken.

13. helmikuuta 2026

Dag Seb,

Bedankt voor deze fijne review. Daar doen we het voor!
We geven dit zeker mee aan het ganse team.

Groetjes,
Dave

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden van de brand-, inbraak-, en camerabeveiliging

Zeer goede service, communicatie en materialen! Op aanraden van mijn vader, hebben we waasland security gecontacteerd voor camera-, inbraak-, en brandbeveiliging voor onze privéwoning en praktijkruimte. De techniekers gaven ons veel vertrouwen omdat ze ook rekening hielden met onze toekomstige plannen en daarvoor al de nodige bekabeling hadden gelegd (zodat we in de toekomst niet 2x zouden betalen itt andere bedrijven). De app is ook een enorme meerwaarde en geeft een melding bij inbraak. Bij melding van inbraak, kunnen we ook nauwgezet de camerabeelden consulteren. Daarnaast was onze elektricien zeer tevreden met de professionaliteit van de bekabeling van de systemen.
Kortom, zeer tevreden van de service en kwaliteit!

14. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Waasland Security

Bedankt voor je review Chloë.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de samenwerking

Zeer tevreden over de samenwerking! In tegenstelling tot andere bedrijven was de verkoper zeer duidelijk. Je merkt meteen dat die man zijn vak goed kent, dat schept vertrouwen. De installatie verliep volledig zoals besproken de 2 techniekers hadden oog voor detail, netheid en leverde proper werk. We kregen een duidelijke uitleg voor bediening en het gebruik van de applicatie. Ook na de installatie zeer goede ondersteuning. Omwille dat de installatie vlotter ging dan verwacht, kregen we (zonder te vragen) een verrekening voor min werken.
Wij kunnen deze mensen met veel vertrouwen aanraden.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Waasland Security

Bedankt voor je review Carl.

Saanut 1/5 tähteä

Gisteren controle laten doen

Gisteren controle laten doen. 15min werk 110€
6AA batterijen 9€50 het stuk samen 57€ en dan nog eens btw 177.02 das verdienen , ik had mij aangepast ze de baan passeerden ook zelfs.

Ik had nog een klant voor hun maar dat laten we zo natuurlijk . Zeker na een antwoord hoe een bedrijf te runnen. Mijn andere vraag om printscreen peppol was ook teveel gevraagt.
Blij ik het antwoord kreeg .
Ps ik zet het overal op internet ook natuurlijk.

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Waasland Security

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat de kosten u hoog lijken, maar onze tarieven zijn opgebouwd uit werkuren, verplaatsing, materialen en administratie. Daarnaast liggen onze kosten hoger omdat wij als beveiligingsbedrijf 24/7 bereikbaar en inzetbaar moeten zijn – ook voor u als klant. Dit garandeert dat wij altijd snel en betrouwbaar kunnen ingrijpen wanneer nodig.

Wat betreft uw vraag rond Peppol: dit systeem is inderdaad enkel bedoeld voor bedrijven. Dit hebben we u tevens onmiddelijk laten weten.

We nemen uw feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u dit liever persoonlijk met ons bespreken, staan wij uiteraard open voor contact.

Het team van Waasland Security

Saanut 1/5 tähteä

Geen service, bellen niet terug, bieden geen oplossing!!!

Deze firma heeft een ander bedrijf overgenomen. Ik was klant bij het overgenomen bedrijf. Ik had een storing op mijn installatie. De poetsman had waarschijnlijk tegen het klavier gestoten want dit had een melding dat ze het hadden proberen "openbreken". Normaal belde ik dan en dan deden we telefonisch een reset. Blijkt het klavier defect, dan kan er nog een interventie ingepland worden. Kortom het alarm was steeds dezelfde dag terug operationeel en daarvoor heb je toch een inbraakalarm.
Nu heb ik 2x gebeld en 2 mails gestuurd. Ze hebben me nog steeds niet gecontacteerd. Dus alarm afgebroken en een ander geplaatst met eigen beter en talloze mogelijkheden van Elro. Wat heb je aan bedrijf als je ze niet contacteren. Dus kies voor een eigen systeem in eigen beheer zonder zinloze contracten... veel eenvoudiger en op deze firma kan je duidelijk niet vertrouwen!

1. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Waasland Security

Dag John, helaas voor je review.

Het kan altijd gebeuren dat een email uit het oog verloren raakt. Je mag dan gerust altijd eens opnieuw bellen.

Bij deze korte toelichting van onze kant.
U weigerde een jaarlijkse controle door onze diensten, allemaal niet nodig volgens uzelf.

Maar als er iets is, dan verwacht je wel een adhoc service waar andere voor betalen.

U begrijpt dat de logica hier zoek is.

Succes met uw ELRO systeem.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer zeker van Waasland Security!

Zeer zeker van Waasland Security!
Wat een professionaliteit.
Bij de bestekopname werd geluisterd naar wat ik wou. Met kennis van zaken werd door deze vakmensen uitgelegd wat wel en niet kon.
Verzorgde uitvoering van de werken.
Duidelijke uitleg van hoe het werkt.
Kortom : een echte aanrader!
Sabine uit Mechelen

23. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Plaatsing alarm, parlofoon en camera’s

Duidelijke offerte zoals besproken op voorhand, kort na akkoord heeft technieker Bart de exacte locaties van camera’s, parlofoon en bediening alarm nog eens met mij overlopen en proper geplaatst om achteraf alles nog eens te overlopen.
Kortom; zeer tevreden!

27. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Waasland Security

Thanks Toon. Wat is het fijn dat onze inzet wordt gewaardeerd.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin