Alltid fornøyd med Vyra! Føler meg trygg når jeg bestiller herfra. Ekstremt rask levering og gode produkter. Fargene på lakken samsvarer med bildene på siden, og sitter godt. Er også veldig fornøyd me... Näytä lisää
Dette er første gang jeg legger negler selv hjemme, bestilte Builder gel sett med alt jeg trengte for og lage neglene, jeg er virkelig fornøyd, det var så enkelt og påføre geleen og hvis det var noen... Näytä lisää
Når pakken min ankom var builder gelen knust på bunnen av beholderen, med skarpe plast kanter. I tillegg samsvarer ikke fargene på gellacken jeg bestilte med bilde på nettsiden i det hele tatt. Kundes... Näytä lisää
Fikk muligheten til å være med på kurset til Svingen Nails hvor hun hadde samarbeidet med Vyra! Ekstremt bra kurs, lærte mye som jeg ikke visste fra før, og builder gelen jeg brukte var fantastisk, de... Näytä lisää
Vyra er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på kvalitetsprodukter for negler. Vi brenner for at alle våre kunder skal oppleve følelsen av luksus til en overkommelig pris. Som et lite, dedikert team, jobber vi målrettet for å levere kvalitet i alle ledd og sørge for at våre kunder alltid er fornøyde. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste trendene innen neglepleie og tilbyr et bredt utvalg av produkter og farger for både hverdag og fest. Hos Vyra er kundetilfredshet vår høyeste prioritet, og vi streber etter å gi en positiv opplevelse fra start til slutt. Besøk vår nettbutikk og oppdag hvordan du kan få vakre negler med våre nøye utvalgte produkter.
Kvernbakken 22, 3427, GULLAUG, Norja
- post@vyra.no
- vyra.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
veldig bra maskin
Varen kom veldig rasket etter bestilling, og lever opp til forventingene.
Bestilte drill/slipe maskinen og den er ekstremt bra. Anbefaler den på det sterkeste.

Kjapp og super service
Fra å ha gitt Vyra karakter 1 for noen dager siden, gir jeg nå høyeste karakter. Det manglet deler i en pakke vi kjøpte derfra, men i løpet av et døgn leverte Vyra delene i postkassen vår🥰 Kjappe på å svare på vår klage, og veldig hyggelig service❤️
Fantastisk bra kundeservice
Fantastisk bra kundeservice! Da min pakke ble borte i posten før jul, så kom de selv og leverte en ny vare til meg på døra!
Tusen takk!
Ufullstendig eller brukt vare
Vi kjøpte
Vyra exclusive builder sett med UV-lampe
SKU: VRA2222
Pris: kr1,479.20
Antall: 1 kr1,479.20. Da pakken ble åpnet på julaften manglet både strømadapter og instruksjonsmanual, og uv- lampen fremsto støvete! Ikke greit for en jente som gleder seg til å fixe negler til nyttår. Og ikke greit for en mor som for en gangs skyld var ute i god tid for at gleden skulle bli stor på julaften! Håper virkelig at Vyra rydder kjapt opp i å sende varer som dette, som fremstår som noe som er blitt sendt tilbake til dem fra en annen kunde!

Vastaus yritykseltä VYRA AS
Varene jeg har fått tidligere har jeg…
Varene jeg har fått tidligere har jeg ingenting å utsette på, de har kommet raskt. Den siste pakken har tatt lang tid.

Bestilte julekalender
Bestilte julekalender, pakken kom relativt kjapt og ingen skade. Elska produkta - jente 16år

Bestilte primer og dehydrator
Bestilte primer og dehydrator! De er kjempe bra👏🏽 veldig fornøyd med produktene!
Skulle vært med primer på settet
Rask og effektiv kundeservice etter at…
Rask og effektiv kundeservice etter at helt hjem rotet bort bestillingen min. Vyra var behjelpelige og ordnet opp med en gang!
Flott service og veiledning!
Dette er en flott bedrift som gjør det de kan for å gi kunden den optimale handleopplevelsen☺️ De gir det lille ekstra med gode priser og en fantasisk veiledning for riktig bruk at produktene ved hjelp av videoer på nettsiden deres.
Strålende kundeservice
Vennlig, god, hjelpsom og rask kundeservice!!! Jeg venter spent på produktene som kommer i posten og krysser fingrene for at de lever opp til forhåpningene💅🏻
Helthjem rota bort pakken min
Helthjem rota bort pakken min, men jeg fikk tilsendt ny pakke av vyra😊
Kundeservice like rask som lynet! 🤩
Eg hadde eit problem som stresset meg veldig. Eg sendte derfor ein Mail til Vyra og eg har aldri blitt møtt med eit så raskt svar nokon gang! Det var rett og slett sjokkerende! 😃🫶🏽
Sjølve nettsiden til Vyra ser også veldig bra og trygg ut! 🫶🏽
Vyra💜
Veldig fornøgd med produktene og innpakningen av produktene. Men der var en litt dårlig opplevelse med Helthjem da pakken ikke kom. Jeg fekk heldigvis nye produkter av Vyra, så kundeservicen er 10/10
Anbefales!!
Anbefales!!
UV-lampen måtte reklameres på etter ca 1 mnd. Tok kontant med kundeservice på mail, og de besvarte henvendelsen under 1 døgn. Dagen etter var ny UV-lampe sendt. Det er herlig å forholde seg til sånn kundeservice.
Bra kundeservice
Raskt svar og god hjelp fra kundeservice.
Kjempe bra produkter og eksemplarisk…
Kjempe bra produkter og eksemplarisk kundeservice
Jeg og min datter gikk til innkjøp av…
Jeg og min datter gikk til innkjøp av gel-lakk utstyr med stor optimisme. Men vi fikk det ikke til - og frustrasjon var stor og dette ville jeg sende tilbake. Etter god veiledning, informasjon og hjelp fra Vyra er optimismen tilbake, men jeg må øve, blir ikke pent, og sitter ikke så godt første og andre gang, men etter hvert.
Vi har nå bestilt flere farger og gleder oss til å gå sommeren i møte med vakre negler. Det er morsomt å øve på dette sammen med 13 åringen. Takk for god og hyggelig hjelp. Jeg føler meg og trygg på å spørre, dersom vanskeligheter dukker opp.
Veldig enkelt og bra!
Rask levering og neglene sitter som støpt. Quick Gel var mye enklere å legge, enn jeg trodde🥳