VW Rioolservice Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De mannen waren op tijd, werd netjes en duidelijk gecommuniceerd. Echt vakmannen met een professionele visie. Hielpen me toekomstige problemen voorkomen. Lieten alles heel netjes en schoon achter. Ik... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Harde werkers, leveren uitstekend werk en gaan door tot het helemaal af is. Ook als de klus in het weekeinde valt. Klant wordt naar zijn wensen gevraagd en voortdurend betrokken bij de voortgang, zoda... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via een website kwam VWrioolservice naar boven. Melding schriftelijk gedaan. Binnen een uur werd ik teruggebeld en er werd dezelfde dag al een afspraak ingepland. De loodgieter belde keurig op , omd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact opgenomen nadat we een "putlucht" hadden vernomen in onze hal. Snelle reactie gehad op de aanvraag en op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een inspectie. Met de camera inspectie bl... Näytä lisää

1. Putkimies

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

68 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Riool was verstopt

Riool was verstopt. VW Rioolservice was binnen uur aanwezig. De eigenaar kwam zelf langs. Er is echt keihard gewerkt. Deskundig alles nagelopen, zelfs razendsnel de kruipruimte geinspecteerd. Verstopping gevonden die 10+ meter diep in de leiding zat. Helemaal opgelost en alsnog ook nog garantie gekregen. Vriendelijk ook. Ik was verzekerd, dus prijs was niet zo belangrijk, maar de prijs was nog laag ook. Super service, alles schoon gemaakt met waterstofzuiger en nog extra leiding-afsluiter erbij voor buis waar ik nog geen sifon heb. 10/10 !

28. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super snelle en goede service!

Ik ben absoluut tevreden over de snelle en uitstekende service die ik heb ontvangen van Wim en het team van VW Rioolservice. Toen ik met een lekkage onder mijn badkamermeubel geconfronteerd werd, reageerden ze onmiddellijk en kwamen dezelfde dag nog langs. Ze hebben het probleem perfect gerepareerd en boden zelfs garantie op het werk. Hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid waren duidelijk zichtbaar, en ze namen zelfs de tijd om enkele extra klussen te klaren. Ik ben zeer tevreden en zou hen zonder aarzeling aanbevelen voor eventuele loodgieterswerkzaamheden in de toekomst.

Mvg, Stephanie

9. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Toilet verstopt op zondag avond 22.00…

Toilet verstopt op zondag avond 22.00 afgesproken. ze waren 10 minuten later. ma keurig van te voren aangegeven.hun vorige klant liep iets uit. normaal rekenen ze weekend tarief wat begrijpelijk is. ma dat hoefde ik niet te betalen. keurig en schoon alles netjes achter gelaten. plus 1 jaar garantie. Bedankt mannen👌

24. maaliskuuta 2024

Goed werk

Goed werk. Prima uitleg. Zorg voor wat ze doen. Laten alles weer netjes opgeruimd achter. Denken vooruit en mee, en handelen daarna. Zeer tevreden.

7. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin