vvsnet2.dk

Skulle bruge en brusekabine med max højde på 195 cm. og det havde jeg problemer med at finde, men hos vvsnet2.dk kunne de skaffe én hjem fra Sverige og de ydede en venlig og effektiv betjening. Vi... Näytä lisää

Fup og svindel!

Hvor er jeg ærgelig over, at jeg ikke checkede Trustpilot, før jeg handlede med VVSnet2! Jeg bestilte varer fra Vola d.16.dec 2016. D. 5. januar fik jeg en besked om, at min ordre var annuleret med nøjagtig samme tekst, som I en tidligere anmeldelse. " deres leverandør I Belgien havde ikke leveret... de havde betalt leverandør.. og sat til deres advokat på sagen... de anbefalede, at jeg henvendte mig til min bank.."
Jeg svarede, at det var mig uvedkommende, at de havde betalt deres leverandør, jeg havde betalt VVSnet2, og jeg bad om at få det betalte beløb ført tilbage. På trods af adskillige mails, har jeg intet hørt, og de besvarer heller ikke telefonopkald. Det er utroligt, at det kan lade sig gøre at drive virksomhed på den måde! Som en tidligere anmelder skrev, så gik det glat at oprette ordren og især at hæve pengene!

12. tammikuuta 2017

Fup........

Samme oplevelse som de 2 tidligere anmeldelser. Tænker også at Berlingske må komme på banen. Meget utroværdigt fra deres side. Prøvede dog at få annulleret min ordre, men det var for sent. Fik dog svar på mine mails til firmaet, men meget kort og igen utroværdigt.

5. tammikuuta 2017

Professionel konkurs-rytter formidlet af Berlingske ? FLOT !

´´Direktøren´´ for enkeltmandsfirmaet-Mark Sonne Kofod- kan heller ikke prale af imponerende regnskaber - han bruger i øvrigt ikke revisor; når man tjekker cvr nummeret ( 35257551) dukker flere konkursboer op på samme adresse i Rødovre. Hvis I har betalt med kort, så gør indsigelse overfor banken mhp. refusion, helst inden næste eventuelle konkurs. Har selv bestilt varer, men efter pengene er trukket, har det været umuligt at få kontakt til ´´firmaet´´. Glemmer aldrig mere at tjekke TRUSTPILOT; Berlingske burde også have en gang strambuks !

30. joulukuuta 2016

Hold jer væk - Ingen kommunikation - men pengene er trukket...

Utallige opkald - altid samme telefon svarer besked - vi har rigtigt travlt - emails og kontakt formularer og ingen retur svar overhovedet.

Jeg skulle have tjekket før ordren blev lagt men når det bliver anbefalet af Berlingske Media burde man jo tro det var verificeret...

Stay away.

UPDATE

Update til tidligere anmeldelse - har nu efter daglig telefonsvarer besked efterladt fået nedenstående - min ordre er annulleret og jeg skal søge tilbagebetaling gennem min bank fordi de er blevet snydt :o) - fantastisk kommunikation. Jeg har bedt om tilbagebetaling hos dem...

Du har modtaget en ny besked vedrørende din ordre #2205:
*****************
Kære kunde
Vi har desværre været nød til at annullere din ordre igen, da vores leverandør fra Belgien ikke har leveret varerne som lovet, på trods vi har betalt dem. vores advokat er nu på sagen.
Vi opfordrer dig til at tage kontakt til din bank, for at få pengene trukket retur.
Vi beklager meget at i ikke har fået jeres varer og vi holder jer opdateret når vi ved mere om vi kan få alle pengene retur - desværre ser det ud til de aldrig havde i sinde at sende disse varer, hvorfor vi opfordre jer til at selv også trække pengene tilbage via jeres bank.

VVSnet2.dk

22. joulukuuta 2016

Fin behandling.

Bestilte et ude spa de kørte kampagne på, og modtog det 14 dage senere, præcis som aftalt. Der var desuden hjælp at hente, da min vvs'er havde spørgsmål vedr. monteringen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

10. marraskuuta 2016

Hold jer langt væk fra denne web butik

Bestilte et blue kalk filter fik efter et par rykker 3 uger senere sendt og modtaget et filter. Det var bare ikke det rigtige. Har nu forsøgt at kontakte VVSNET2.dk via mail og telefon uden held. da jeg rykket for min vare fik jeg svar dagen efter på at den var på vej, nu hvor jeg klager over forkert levering får jeg sjovt nok ikke noget svar. når man ringer får man kun fat i en telefonsvare. Elendig kunde services, hold jer væk.

18. toukokuuta 2016

Dårlig Information

Bestilte noget fittings og modtog en ordreoversigt og alt så fint ud.
Dagen efter fik jeg en mail med at ordren var annulleret.
Der var ingen forklaring eller begrundelse.
Jeg prøvede at ringe til firmaet og fik fat i en telefonsvare hvor jeg lage en besked om at jeg gerne ville kontaktes. De ringede aldrig tilbage.
Jeg føler at det er spild af tid at sidde at lave en længer bestilling når ordren bare bliver annulleret uden begrundelse.

10. toukokuuta 2016

Eksisterer VVSNET2.DK overhovedet?

Er der nogen der kan fortælle os, om VVSNET2.DK overhovedet eksisterer? Vi har forsøgt i knap 2 uger at få telefonisk kontakt med dem vedrørende manglende levering. Der er konstant telefonsvarer på. Der bliver ikke ringet tilbage. Det elektroniske orderesystem virkede, da ordren skulle lægges ind!!!

18. huhtikuuta 2016

Elendig kundeservice

Bestiller et brusehoved den 8. marts. Får i dag, den 14. marts, at vide de ikke kan skaffe det hjem. Det kunne man have tjekket op på og fjernet fra hjemmesiden før man som kunde kan komme til at bestille det.

14. maaliskuuta 2016

Virkelig dårlig oplevelse med denne Netbutik !!!

Den 16.02.16 bestiller jeg et pexrør til vand som er det mest brugte i Danmark, den 22.02.16 bliver ordren først markeret som afsendt men jeg modtager intet et par dage efter. Langt om længe den 27.02.16 efter at have ringet og lagt besked samt skrevet til firmaet modtager jeg en mail at røret er i restordre, ja right alle andre butikker har det på lager og jeg fik det i øvrigt fra dag til dag fra en anden leverandør og endda billigere. Den 02.03.16 beder jeg firmaet om at kreditere mit Dankort for beløbet som de jo selvfølgelig har trukket beløbet på for længe siden, da de jo ikke har leveret varen, men intet er sket og nu har vi den 11.03.16. så nu har jeg bedt min bank om at undersøge sagen så jeg kan få mine penge tilbage, og så må vi jo håbe at banken kan få dem i tale simpelt hen en elendige måde at drive forretning på. SPAR DINE PENGE OG FIND EN ANDEN NETBUTIK !!!!!!!

11. maaliskuuta 2016

Dårligste oplevelse med Internethandel nogensinde!

Den 22/5 2015 købte vi et badekar til 3.217 kr. Den 3/6 bliver badekaret leveret på en palle med bunden op og dækket af pap. Da vi skal installere det 14 dage efter, pakker vi badekaret ud og vender det. I bunden er et stort hul i emaljen. Jeg skriver med det samme til vvs2.dk om at badekaret er defekt. Han skriver umiddelbart tilbage at de vil levere et nyt uden beregning, men det trækkes hurtigt i land igen, da deres leverandør ikke vil levere et nyt badekar og transportøren ikke vil tage ansvar for skaden. Vi bliver bedt om at levere badekaret tilbage og de vil kigge på sagen - vi transporterer selv badekaret tilbage til vvs2.dk, men de vil alligevel ikke levere et nyt badekar. Efter mange ubesvarede e-mail har de nu tilbudt 1250 kr. retur for at lukke sagen. Vi mener dog ikke at vi har nogen skyld i et defekt leveret badekar og tager sagen til forbrugerklagenævnet. Køb ikke noget her!!!

6. tammikuuta 2016

Super

Billige priser og havde min odre under 24 timer efter bestillingen

29. syyskuuta 2015

Kæmpeudvalg af vvs-udstyr og venlig og effektiv betjening.

Vil derfor heller ikke betænke mig på at handle her igen, ligesom jeg også uden betænkning henviser venner og bekendte til det velassorterede vvs-firma.

3. heinäkuuta 2015

super forløb

vi bestilte 2 rør til en brændeovn der kom kun et frem snakkede med dem og de ville undersøge sagen og 2 dage efter kom et nyt rør så super service

10. kesäkuuta 2015

Hurtig levering - Gode priser

Jeg har handlet på en del forskellige netsider, og hvis man leder efter en positiv oplevelse, så er vvsnet2.dk et godt sted at handle. Jeg bestilte hos dem da jeg fandt produktet jeg ledte efter 20-30% billigere end jeg kunne finde det andre steder. Jeg var lidt skeptisk da det var så billigt, for så måtte der stikke noget under, men 2 dage efter bestillingen kommer produktet med posten og er lige som det skal være. Det er hurtig levering til en god pris, og det er vel alt man ønsker sig fra nethandel.

2. kesäkuuta 2015

øv øv øv

Bestilte toilet og cisterne som ikke passede. Der var godt nok gået mere end 14 dage i forhold til returret, men der var ingen goodwill fra vvsnet2, fordi emballagen var brudt.

Varen er ny og det er bare at lukke kassen igen og sende retur men nej

Handler ikke her igen

6. maaliskuuta 2015