VVS Centrum ApS Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Putkimies
  2. Lietejärjestelmien huolto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Skal du have lavet VVS arbejde? VVS Centrum er din autoriserede VVS installatør i Hvidovre og København.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Alt for dyr service i forhold til det reelle arbejde.

Alt for dyr service i forhold til den udførte opgave. Arbejdet på udskiftning af lille del af vandforsyningen blev afsluttet på under 4 timer og forløb uden komplikationer, men prisen var ret omfattende.
Trods vores henvendelse blev beløbet kun reduceret en lille smule, og stadig ikke modsvarende det reelle tids og materialeforbrug.
Vi accepterede ganske vist et fast tilbud, men oplever slet ikke, at pris og arbejdsomfang hænger rimeligt sammen.

Selve arbejdet var acceptabelt, men prisniveauet og den efterfølgende håndtering efterlod os utilfredse.

11. kesäkuuta 2026

Montering af armatur

Jeg skriver normalt ikke anbefalinger osv - men jeg gør gerne en undtagelse og sender hermed en KÆMPEanbefaling af VVS Centrum Hvidovre. Jeg havde problemer med montering af nyt køkkenarmatur og fik fat i en utroligt venlig og hjælpesom VVSer som lynhurtigt fik hjulpet mig videre med mine problemer. På trods af at det var en lille opgave og han helt sikkert havde meget travlt, tog han sig tid til at hjælpe og vejlede - det er ikke tit man er heldig at rende ind i så flink og hjælpesom en håndværker! VVS Centrum er helt sikkert de første jeg ringer til næste gang jeg får brug for hjælp. Tak!

6. heinäkuuta 2023

Hurtigt, søde, godt arbejde, og en god pris

Nicklas var faktisk var en livredder, fordi han gjorde et så stort stykke arbejde med at reparere det forfærdelige håndværk fra et tidligere firma. Hurtigt, dejligt at snakker med, super professionel og en god pris. Tusind tak for hjælpen!

6. kesäkuuta 2021

Top service i topklasse!

Jeg har fået udskiftet en varmtvandsbeholder af firmaet VVS centrum i Hvidovre. Jeg må ærligt sige at de har leveret et stykke arbejde i absolut topklasse!
Claus og Mikkel var begge super imødekommende og professionelle i forhold til deres arbejde. Kan varmt anbefales herfra.!

30. heinäkuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili