Vanaf het eerste bezoek was er een goede verstandhouding en deskundige hulp bij het maken van een juiste toetselkeuze ook al was het voor het STEM onderwijs en niet voor een bedrijf. De levering... Näytä lisää
Prima machine en prima service. Wij zijn erg tevreden met de machine, het enige verbeterpunt wat ik op dit moment ervaren heb is de meegeleverde software en het rotatie systeem. Wij hebben naa... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
BRM lasermachine leverancier. Demonstraties, implementatie, opleiding en support
Energieweg 11 J, 4691 SE, Tholen , Hollanti
- +31(0)854012947
- info@vrotech.nl
- vrotech.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Aanrader voor lasertoestellen voor het onderwijs.
De levering was volgens planning en de dienst na verkoop is uitstekend.
Het toestel voldoet aan al onze wensen en er wordt steeds meer en meer gebruik van gemaakt.
Indien we vragen hebben worden ze ook binnen een zeer korte tijdspanne beantwoord en opgelost.
Het enige dat niet echt gebruiksvriendelijk is, is Laserworks, maar wij zijn precies niet de enige die dit vinden.
Doe zo verder!
Hele goede ervaringen mee
Hele goede ervaringen mee. Vriendelijke mensen met een goede supportdesk. Helpen je direct.
Sinds we de lasersnijmachine hebben wordt deze bijna dagelijks gebruikte en is het een echte welkome aanvulling voor ons programma.
Vrotech is een aanrader voor scholen die een nieuwe technologie wiilen introduceren.
Vrotech kwam bij de opleiding Leraar Techniek aan de Hogeschool Utrecht in beeld tijdens de zoektocht naar een lasersnijmachine. In het eerste gesprek was er al sprake van een klik. De kennis en ervaringen met het onderwijs is actueel. En juist het laatste is van belang. Niet alleen voor de school die een nieuwe techniek aanschaft, maar ook voor het bedrijf zelf. Immers is het vertrouwen in een leverancier de basis voor een goede relatie. Vaak is een leverancier van alles bereid tot het uiteindelijke verkoopcontract is getekend. Vrotech heeft meer waargemaakt..... Vrotech stond altijd met geduld en begrip klaar voor het beantwoorden van vragen. Ook proactief informeren over de ervaringen in het werkveld. Bij de opleiding Leraar Techniek aan de HU wordt door studenten regelmatig gevraagd waar bepaalde gereedschappen of machines worden ingekocht. Dit vooral om goede kwaliteit van zowel levering als producten gewaarborgd te hebben. Vrotech wordt daardoor ook aanbevolen.
Prima machine en prima service
Prima machine en prima service.
Wij hebben naast Laserworks nu het programma Lightburn aangeschaft, deze is een stuk gebruiksvriendelijker en heeft meer en betere opties als Laserworks. Persoonlijk zal ik proberen om deze software standaard mee te leveren met de laser in plaats van Laserworks.
prima service
prima service , vriendelijke mensen en uitstekende lasersnijder. wanneer je belt met een vraag nemen ze alle tijd voor je
Super blij met mijn BRM100160 100watt
Super blij met mijn BRM100160 100watt. Deze machine zorgt er echt voor dat mijn bedrijf kan groeien. Sneller produceren dan met een cnc frees en strakke afwerking. Geen moment spijt van gehad. Het contact met zowel het team van Vrotech als van BRM is erg prettig. Wat mij betreft echt een aanrader.
Ik heb de machine nu een jaar of 2~3…
Ik heb de machine nu een jaar of 2~3 (BRM 60x90 100 Watt) en ik ben er tevreden over. In het begin waren er wat problemen met afstellen. Dit kwam grotendeels omdat de bij behorende handleiding zeer slecht vertaald is (de handleiding die ik destijds kreeg staat inmiddels vol correcties en eigen notities).
Echter, dit compenseren ze heel goed met een geweldige klantenservice. Er is zelfs iemand langs geweest om het te regelen.
Verder presteert de machine zoals je zou verwachten.
Snijden gaat goed, graveren gaat geweldig en tegen de tijd dat je de machine beter kent komt er mooi werk uit :)
Als laatste wil ik aanhalen dat ik met de nieuwste coreldraw werk en dit gaat uitstekend. Maar werken met illustrator is helemaal bout. Het gaat wel mits je door een paar hoepels springt. Wat dus ook de reden is dat ik niet meer met illustrator werk.
Goede punten:
- geweldige klantenservice
- geweldige klantenservice (ik zeg het opzettelijk 2 keer)
- kundige monteurs
- de laser doet wat je verwacht
Verbeter punten:
- de handleiding in in mijn mening onvolledig/slecht vertaald
- afstellingen willen na een tijdje gaan "lopen" waardoor maandelijks afstellen een "must" is als je het beste resultaat wilt.
- software compatibiliteit met recente teken software, het werkt goed maar niet op alle vlakken die je zou verwachten.
Voor wat ik doe en maak ben ik tevreden over de prestaties van mijn aankoop.
De BRM-lasersnijders is prijs/kwaliteit een prima toestel!
De BRM-lasersnijders is prijs/kwaliteit een zeer goede machine voor gebruik op school. Wij hebben een 60/90 wat voldoende groot is voor onze werkstukken. Aangenaam eerste contact met verkoper die voldoende tijd nam om ons te ontvangen. Goede uitleg bij levering. Het onderhoud gebeurt professioneel door een vriendelijke technieker. Zeer tevreden!
Ruim een jaar geleden een BRM 90130 150…
Ruim een jaar geleden een BRM 90130 150 watt lasermachine gekocht bij Vrotech. Heel tevreden over de machine en zeker over de service van Vrotech.
Aanrader!
Na een leerzame cursus hebben we besloten om een lasermachine aan te schaffen via Vrotech. Hij staat hier nu 2 weken op het hoofdkantoor van Duifhuizen en hij wordt volop gebruikt voor verschillende doeleinden; de mogelijkheden zijn eindeloos! We zijn er heel blij mee!
Wij hebben voor school twee…
Wij hebben voor school twee lasersnijders bij Vrotech gekocht voor het nieuwe vak Steam. Er wordt al veel mee gewerkt door collega's die er wel enthousiast over zijn. Ook met de service hebben we tot nu toe goede ervaringen. We kunnen Vrotech dan ook zeker aanbevelen.
Steboma is zeer met de diensten van…
Steboma is zeer met de diensten van Vrotech.
BRM lasersnijders
Al onze 6 lasersnijders zijn van BRM en geleverd door Vrotech. Wij gebruiken deze lasers al jaren naar volle tevredenheid. De lasers zijn prima geschikt voor het werk van onze studenten en hebben zich door de jaren bewezen als robuuste no-nonsense machines. Service en technische ondersteuning van BRM is uitstekend.
We hebben twee lasersnijmachines staan…
We hebben twee lasersnijmachines staan die beide het grootste deel van de dag draaien zonder problemen. De klantenservice is top!
Prettig gesprek gehad met Felix.
Nauwkeurige machine, minder geschikt voor seriewerk.
Wij hebben de BRM90130-100W met servomotoren en snijden alleen 3mm MDF. Machine wordt dagelijks gebruikt, maar geen seriewerk. Voor deze toepassing is het een prima machine. Positionering en snijlijn zijn met de servomotoren zeer nauwkeurig. We hebben zelf een aanslag op het bed gemaakt om platen makkelijk te positioneren. We moeten de spiegels en lens wel vaak schoonmaken. Er is erg veel rookontwikkeling in de machine (is ook afhankelijk van het gesneden materiaal uiteraard). Matig punt zijn de bedieningsknopjes om de laserkop te verplaatsen. Dit zijn knopjes op een bedieningsfolie. Bij seriematig werk gaan deze het niet lang volhouden.
Het meegeleverde programma Laserworks gebruiken wij enkel voor het omzetten van een DXF naar een snijfile. Dit is geen programma om een echte tekening in te maken. Hiervoor heb je naar mijn idee toch minimaal een Draftsight of iets dergelijks nodig.
Dit bepaald wel mede de werking van de machine. Het meeste werk is een goede tekening maken. Het snijden erna stelt niets voor.
We hebben de machine 2 jaar en tot op heden nooit storing gehad.
Topfirma, prima samenwerking
Zeer goed onthaal voor duidelijke en leerrijke demo.
Afspraken werden zelfs tijdens Corona zeer goed nageleefd, er werd zelfs naar extra middelen gezocht om de machine toch maar op de voorziene datum te kunnen leveren.
Topfirma, zeer professionele aanpak.
Zeker aan te raden.
Ton, super bedankt
Ton, bedankt voor het advies om de kwaliteit van onze machine te verbeteren.
Het service niveau spreekt uit het feit dat het geen machine was die door jouw geleverd was.
Zeer tevreden met de Lasermachine van Vrotech
Zeer tevreden met de Lasermachine van Vrotech. Duidelijke en heldere communicatie en behulpzaam personeel.
Het Perron Veenendaal
Het Perron Veenendaal
VMBO school
BRM90130 150W lasermachine
Wij zijn erg tevreden over de communicatie en service van Vrotech.
Het bedrijf is op locatie geweest, advies gegeven en snel geleverd.
Er zit een duidelijke, goed leesbare handleiding bij waardoor de machine is gemakkelijk te besturen is.
Daarnaast is het goede contact op afstand ook erg prettig.
Mocht u twijfelen, kom gerust eens kijken.