Commande faite et aucune trace de suivi et impossible de se connecter par contre à été débité de mon compte, pas de réponse des mails, une belle fraude surtout ne pas commander.
Fint med gratis porto, men så er vare også det dyre. Same same. Bestilte vare men det er blevet afvist i tolden pga kopi vare. VOVA afviser så tilbagebetaling. Det er sgu dårlig stil. Andre ligne... Näytä lisää
Volevo sapere perché non è mai possibile contattare il venditore.Ho fatto un ordine 3 giorni fa ma il tracciamento risulta sbagliato addirittura mi da la consegna effettuata a gennaio e non c’è nessun... Näytä lisää
Jeg er rigtig glad for vova jeg har bestilt tre tasker derfra og et par skibriller over flere gange. Allesammen mega flot indpakket dog med lang leveringstid, men syntes det var det værd
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Commande faite et aucune trace de suivi…
Vova er det værste fup firma jeg længe…
Vova er det værste fup firma jeg længe har handlet med. Varen kom ikke til tiden , de vil ikke give penge retur og kommer med en lang smøre og ting der intet har med min henvendelse at gøre. Skod firma og skod service.
Simpelthen et fupfirma
Simpelthen et fupfirma ! Varerne svarer ikke til det viste, kundeservice svare ikke, varerne kommer ikke, de varer der kommer nægter de at tage retur selvom man har taget billeder. Når der så endelig kommer en mail kan den ikke besvares
I have paid for 2 orders
I have paid for 2 orders. but it has been saying "awaiting" for 3 days now. i have uploaded a photo of my credit card as told.
Vova er noget møg :(…
hvem andre end mig skal slås med dem for at få egen penge retur, fordi varen ikke er ankommet til tiden Er nu anden gang jeg klager. kan simpelt hen ikke være rigtigt de tænker mere på penge and at gøre deres kunder tilfredse. :( :( :(
Jeg købte fra vova for noget tid siden…
Jeg købte fra vova for noget tid siden og jeg havde købt 300 twin tusser og jeg fik kun en tus id af alle de tusser jeg havde købt det er snart 2 år siden og jeg har stadig ikke fået alle de ting som jeg havde bestilt det er for dårligt. Det er rent ud sagt Scam
Kundeservicen er ikke eksisterende hvis…
Kundeservicen er ikke eksisterende hvis du vil have penge tilbage for en forkert vare.
Jeg finder selv ud.
Jeg bestilte en varer og modtog en…
Jeg bestilte en varer og modtog en anden, og ikke nogen hjælp at hente, når jeg skriver til dem får jeg af vide at de ikke kan se mit problem skod side bruger den aldrig igen, det var første eneste og sidste gang
Bæ sted at handle.
Bæ sted at handle.
Jeg bestilte nogen vare og de kan ikke hverken ses eller spores. Jeg har skrevet en anmeldelse 1 gang hvor jeg så blev kontaktet og fik afvide de var på vej. Men har INTET høret efter det. FUP OG SVINDEL!!
Jeg er rigtig glad for vova jeg har…
Hej Vova jeg er meget skuffet havde…
Hej Vova jeg er meget skuffet havde bestilt nogen nike Air max 270 off White der stod at jeg har modtaget dem og det har jeg ikk og vil have min penge tilbage og det har jeg så heller ikk fået altså jeg skal have min penge og købte også en Moncler hue for 2-3 måneder siden fik ikk en skid fik heller ikk min penge tilbage det er noget jeg skal have alle min penge tilbage
Jeg har bestilt en taske og et par…
Jeg har bestilt en taske og et par øreringe hos jer med ordrenummeret ‘0408955b51ca3086’ og jeg kan ikke se mine ordrer, jeg har betalt 172 kr hos jer, og oveni det, har Facebook også trukket 150kr og nu i dag 108 kr. Jeg vil have mine ordrer slettet og alle mine penge tilbage, sikke en dårlig service!!
FUP OG SVINDELFIRMA PÅ LINIE MED WISH
Min søn har købt vare ved jer for 1800…
Min søn har købt vare ved jer for 1800 kr og pluds jeres afgift . Sikke et svindel firma . Han mangler 13 ting . Og penge er trukket på hans konto . Pakken kom i går . En dame taske . Helt ærlig . At man behandler folk Sådan . Og stadigvæk er et firma . I skulle skammer jer . I bliver meldt til politi i dag
Hej der står jeg har modtaget varen men…
Hej der står jeg har modtaget varen men det har jeg ikk hvad gør jeg
Det værste skrammel
Det værste skrammel, jeg til dato har modtaget... Varerne lever slet ikke, op til de viste billeder... Derudover er STR totalt misvisende... Alt det modtagne, til min hund, er alt for lille.... Slet ikke pengene værd... Bestiller aldrig, hos dem igen 😆
Ciao a tutti,avevo ordinato due paia di…
Ciao a tutti,avevo ordinato due paia di scarpe un paio per mio marito n43 rosse arrivate con 1 mese di ritardo bicolore rosa lilla..e gia e allucinante e non le rimborsano,mi hanno risposto al sollecito con mail che devo distruggerle..perche buttarle nn basta?
Dopo 10 giorni arrivano le mie 40 giorni di ritardo ordinate bianco nere arrivate azzurre e piccole anche se avevo preso la misura del piede col metro basandomi sulla tabella..e neanche quelle rimborsano..fine della favola ho buttato 50 euro..non comprate sono poco seri
Ufattelig dårlig service
Ufattelig dårlig service. Der var trukket flere tråde ud, på det tørklæde jeg modtog. Søgte refusion, som jeg ikke kunne få... de skrev at jeg bare kunne klippe dem af. Og så kunne jeg ikke gå ind og anmelde varen, eller sælger bagefter.
Hvor er min pakker henne ?!
Hvor er min pakker henne ? !! Ordre nr : 041f520a13f5fbbe
Der står i app’en at jeg har modtaget mine pakker og det har jeg ikke .. !
Og kan se i sporing at de er endt i Holland postNL .. hvorfor der ? Jeg er i Danmark .og hvilke post firma levere pakkerne i Danmark ?
ikke købe her
ikke købe her! Det er skam! Og vil ikke returnere mit penge!😡😡 Købe here ikke!! Jeg venter nu 65 dage på mine varer!!
Hver besked svarer vova med:
"Tak fordi du kontaktede os.
Vi er virkelig ked af det. Vi håber, du kan vente endnu et par dage. Vi sender ordren til dig så hurtigt som muligt.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp".
------------------
Kind Regards,