Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Näytä lisää
BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Näytä lisää
Lider af tandlæge skræk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores Tænder åbent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... Näytä lisää
Jeg har idag været inde og få fjernet 2 visdomstænder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning på samme tid med en høj professionalisme. Jeg følte mig tryg... Näytä lisää
VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.
Lyngby Hovedgade 66B, 1. tv, 2800, Kongens Lyngby, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Super behandling. Skulle have repareret en fyldning i en fortand. Fik tid samme dag som jeg ringede. Måtte lige vente 10 min. da jeg ankom, men fik en kop kaffe som jeg nemt bryggede selv. Følte mig i gode hænder under hele behandlingen og rigtigt godt tilfreds med resultatet..

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Generelt ikke glad for tandlæger.. Men de gjorde det godt 👍🏽

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Ingen ventetid og meget venlig modtagelse. Grundig og behagelig behandling.

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Dejlig rolig og tryg atmosfære. Karina er meget dygtig og omhyggelig. Bestemt en rigtig god oplevelse.

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
fin service, moderne udstyr, kvalificeret personale - og tv i loftet!

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Det er første gang jeg har været til tandlægen i 10 år og jeg gik glad derfra, på trods af at jeg skal have lavet en hel del.
Jeg havde mange spørgsmål og alle blev besvaret på en ovenud behagelig måde. Jeg skal hel klart have ordnet mine tænder her fremover

Helt fantastisk forløb.
Hurtigt, nemt og meget professionelt.
Tandlæger er ikke mine bedste venner, men kunne blive det efter i går.

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
En dejlig klinik med skønt personale. Julie og Puk er personlige favoritter, og jeg har været meget glad for bl.a. Julies omsorgsfulde behandlinger og sympatiske væsen. Vores Tænder kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg skulle have trukket en visdomstand ud, og da jeg har prøvet det før hos to andre klinikker hvor det gik gevaldigt galt, har jeg fået en del tandlægeskræk! Men personalet hos Vores Tænder tog så godt hånd om mig og tanden var ude på ingen tid og med (næsten) ingen smerte!
Det er første gang jeg nogensinde har været glad efter et tandlæge besøg og vil varmt anbefale Vores Tænder til alle i min omgangskreds! Der er allerede bestilt en ny tid til tjek.
Meget kompetent personale!

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Dette er en hel fantastisk klinik. Man komme ind i rare omgivelse,og bliver taget godt imod. Selve behandlingen er i top, man bliver hele tiden opdateret på hvad der sker og skal ske.
Top klasse..

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
For et år siden var udviklingen i mine tænder på katastrofekurs – men det er ændret med ny tandlæge.
Efter godt et halvt år hos Anne og Jannie er situationen under kontrol.
Jeg er meget lykkelig og giver “Vores Tænder” topkarakter.
Kaj

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Fuldstændig Venlig og kompetent behandling.

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Gode tandlæger som også håndtere tandlægeskræk via gode oplevelser

Vastaus yritykseltä VORES TÆNDER Tandklinik
Super sød tandlæge. Meget fint sted, med skærm i loftet, så man kan ligge og kigge på naturbilleder mens undersøgelsen står på.