Uusia elokuvia tulee liian harvoin, b-ö luokan elokuvia aivan turhan usein. Tällä hetkellä ei mitään katsottavaa. Ja jos tosiaan on niin että irtisanoutuminenkin maksaa +30€ lisää, empä taida til... Näytä lisää
Pettynyt koska olen ollut teihin yhteydessä aiemmin että tilaukseni on peruttu ja miten ihmeessä kanava taas on laitettu toimintaan ilman minun aloitettani!
En saanut yhteyttä My Heritageen saadakseni neuvoja suomenkielellä päivitys- ja kirjautumis ongelmiini. Tietoturva menee kaiken edelle. Harmittaa
Ihan ok - toivottavasti peruutus menee perille ja kättämätön etukäteen maksettu tilini raha palautuu tililleni!!!!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
En osaa perustella
Oli hyvä
Oli hyvä, silloin kun oli vielä toimiva tietokone.
Avoimmuus ja luottamus sekä rehellisyys ovat kaiken perusta
Löysin tämän firman roskapostista,se sisälsi laskun Netlifxin irtisanomisesta.jonka sanoin itse irti.Kävin kyllä heidän sivuillaan, mutta en muista mitään toimeksiantoja.Olen pyytänyt jotain todisteita siitä, mutta he vaan vaativat perimiskuluja,joka nyt on 72€.Minä lähetin heille todisteita, mutta niihin ei reakoitu mitenkään .Tätä on jatkunut n.2kk.Lasku pitäisi maksaa Hollantilaiselle tilille,pistää miettimään*
Nyt,kun luin nuo muut arvostelut, olen yhä varmenpi siitä etten ole rastinnut mitään ruutuja saati hyväksynyt mitään. Sulkemiseni jälkeen he olivat ilmeisesti avanneet uudelleen, koska sain Netlifxistä postia melkein heti että "aukaistu uudelleen toisella laitteella"ja se en ollut minä, niin kuka sitten ???

Toimi hyvin vain osittain
Huijaussivusto
Huijaussivusto! Disney+ 3kk kokeilujakso, jonka peruin 2kk jälkeen ja maksoin ne 3kk, niin perivät kuitenkin 32,50 lopettamiskuluja!!!

Tekoäly toimi hyvin.
Hyvin sekava toimenpide
Hyvin sekava toimenpide, eikä tiedä onnistuiko peruminen.

Vastaus yritykseltä Vorderly
Todella huono asiakaspalvelu ja…
Todella huono asiakaspalvelu ja asiakkaita halutaan huijata.

Vastaus yritykseltä Vorderly
Oli todella monipuolinen valikoima!
luotettavaa toimintaa netissä
Nopia palvelu
Pettynyt koska olen ollut teihin…
Hyvä sisältö.
Mutkikas Fortum
Yllättävää että tämä palvelu löytyy koska yksin Fortum Oy verkkosivut ovat lyömättömät mutkikkaat.
Hyvä sähköyhtiö!
Vuodesta 1999 asiakkaana,aina ollut tyytyväinen asiakas.
Hankala käyttää