Een goede service, je wordt steeds op de hoogte gehouden wanneer dat het product leverbaar is. Indien het wat later zou geleverd worden krijg je een mail met waarom het zo zou zijn . Altijd een goede... Näytä lisää
Overzichtelijke webshop, ruime keuze. Snelle levering. Alles is correct verlopen. Eerste ervaring was alvast positief. Kans is groot dat ik hier zeker terug kom.
Het honden eten dat we bestellenbis van goeie kwaliteit en wordt altijd mooi op tijd geleverd ook de betaling loopt zeer vlot
Mijn hondje heeft de dure "royal canin sensitivity control" voeding nodig. Voordeligste prijs steeds bij voormijndier.be. Bovendien ook steeds opnieuw zeer snelle levering en stevige perfecte verpakk... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
VoorMijnDier.nl is dé webshop voor je huisdier. Bij ons kun je terecht voor betrouwbare producten en gratis deskundig advies van onze dierenexperts. Dankzij onze samenwerking met dierenartsen geven we jouw huisdier altijd het allerbeste. Op VoorMijnDier vind je de beste producten voor honden, katten en knagers. Deze producten: - Ondersteunen de gezondheid van jouw dier - Dragen bij aan een gezonde levensstijl voor jouw dier - Helpen de veiligheid van jouw dier te waarborgen
Westerweiden 29, 7961EA, Ruinerwold, Hollanti
- +31522 202120
- welkom@voormijndier.be
- voormijndier.be
altijd correcte bestellingen en super…
altijd correcte bestellingen en super snelle levering
Goedkoop en snelle levering
Goedkoop ookal heb ik de duurste merken
Nog steeds goedkoop want bij dierenarts betaal ik veel voor hills
Mvg
Goedkoopste voor hetzelfde product als…
Goedkoopste voor hetzelfde product als bij dierenarts en zeer snelle levering met toffe cadeau voor je huisdier.
Een goede service
Een goede service, je wordt steeds op de hoogte gehouden wanneer dat het product leverbaar is. Indien het wat later zou geleverd worden krijg je een mail met waarom het zo zou zijn . Altijd een goede opvolging.
Ik bestel en komt direct toe.
Ik bestel en komt direct toe.. met af en toe een cadeautje bij .. 😀 altijd op tijd !!
Zeer snelle levering goed product Zoè…
Zeer snelle levering goed product Zoè kontent
Correcte en snelle levering
Gestelde vraag snel beantwoord, correcte en vlotte levering 👍
Eerlijke prijs en snel geleverd.
De prijs en de correcte levering
Stipte levering en goede prijs!
Positieve ervaring. Goede prijs en een stipte levering.
Het honden eten dat we bestellenbis van…
Alles voor de katten gelukkig te maken…
Alles voor de katten gelukkig te maken is fijn
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.