Voorkappers.nlArvostelua

2 111
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle lever service en een automatische “out of stock” melding. Keurig verpakt zonder dat er flessen of verpakkingen open zijn gegaan tijdens transport. Ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een bestelling geplaatst en door een mogelijke fout van het verzendbedrijf was mijn product in de doos geopend en was de inhoud eruit gelekt. Toen ik dit bij het bedrijf meldde, hebben ze het h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestellingen die ik plaats worden altijd netjes en volledig geleverd. Mochten er problemen zijn met de zendingen of producten dan word je hierover netjes op de hoogte gesteld. Heel fijn en betrouwb... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Pakketje naar een ver gelegen industrie gebied afgeleverd, terwijl er voldoende ophaalpunten in mijn woonomgeving zijn Tijdelijk niet in het bezit van een auto. Uiteindelijk met een taxi mijn pakketj... Näytä lisää

1. Kampaaja
  2. Kampaamotarvikemyymälä
  3. Kosmetiikkaliike
  4. Kosmetiikan tukkumyymälä
  5. Hiustuotemyymälä

Tietoja yrityksestä Voorkappers.nl

Yrityksen kirjoittama

Dé haarexpert sinds 1928

Bij Voorkappers.nl bestel je al jouw favoriete, professionele haar- & beautyproducten. Meer dan 15.000 artikelen zijn direct leverbaar én voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Voorkappers biedt professionele haarverzorgingsproducten, beautyproducten en andere benodigdheden tegen messcherpe prijzen voor professionals en consumenten. Met merken als L'Oréal, Schwarzkopf, Wella, Matrix, Goldwell, Kis, Indola, Fanola, Olaplex, K18, Wahl, BabylissPRO, Dyson, Color WOW, Staleks Pro, Olivia Garden en nog veel meer moet je wel slagen.

Voorkappers.nl - Professionele merken, messcherpe prijzen

Yrityksen kirjoittama

Voorkappers.nl is dé kappersgroothandel voor professionals en consumenten sinds 1928
Bestel op werkdagen voor 14:00 en ontvang de bestelling de volgende dag! Ontdek het uitgebreide assortiment aan professionele haar- en beautyproducten voor de scherpste prijs. Bij vragen kan je elke werkdag vanaf 8:30 tot 17:00 terecht bij onze klantenservice via de telefoon met 0229 55 22 44 of via mail op klantenservice@voorkappers.nl. Maak gebruik van beveiligde betaalmethoden, waaronder iDeal, Bancontact, Billink, PayconiQ, Apple Pay en Google Pay. Wij verzenden vanaf een bepaalde afname gratis naar zowel Nederland als België.

Kom ook eens langs in ons Experience Center!

Eerst zien, voelen of professioneel advies? Dat kan in het Voorkappers Experience Center

Alle producten zijn ook te zien in ons Experience Center aan de George Marshallweg te Zwaag. Onze professionals staan iedere werkdag van 8:30 tot 17:00 klaar. In het Experience Center zijn zowel zakelijke klanten als consumenten van harte welkom!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk bestellen, datwel

+Makkelijk bestellen
+Goed overzicht van de producten, met omschrijving.
-Afleveradres lastig aan te geven.
-Afleverdatum aanpassen niet mogelijk.
-Voorkappersspaarpunten inwisselen? Geen idee hoe.

27. joulukuuta 2025
Voorkappers.nl-logo

Vastaus yritykseltä Voorkappers.nl

Bedankt voor je bestelling en deze review! Ook willen we je bedanken voor de feedback, dit nemen wij zeker mee bij ontwikkelingen van de website.

Op dit moment is het tijdens het afrekenen wel mogelijk om de afleverdatum aan te passen. Tijdens het afrekenen komen meerdere opties tevoorschijn.

VK Coins kun je inwisselen in jouw account omgeving. Als je bent ingelogd klik je rechts bovenin op "mijn account". Daar komt een roze bolletje naar boven waarin je de VK Coins kunt inwisselen voor allerlei producten naar keuze. Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met klantenservice@voorkappers.nl of even bellen 0229 - 55 22 44

Saanut 1/5 tähteä

De bezorger bezorgd mijn pakket niet en…

De bezorger bezorgd mijn pakket niet en ik mag gaan betalen voor niks!

Mijn handtekening klopt niet en er is een ander pakket afgeleverd niet die van voorkappers.nl maar voorkappera.nl wil mjj wel laten betalen.

Dit was mijn handtekening niet een kinderlijke onduidelijke krabbel is het!!!
En er is een paket van prapor geleverd en niet die van jullie!

Nogmaals dit is niet mijn handtekening zoals u kunt zien in de mail waarjn ik mijn id kaart heb gestuurd ter vergelijking.

Én ik zou TWEE pakketjes ontvangen waarvan ik er maar één geleverd heb gekregen en dit was niet UW pakket zoals ik ook meteen heb gemeld!

Dus wat betreft die scans van postnl dit zouden misschien de scans zijn van het pakket wat wel geleverd is?!

Het is ronduit schandalig wat hier gebeurd.
Ja aangegeven heb ik odd dat de levering nu nooit meer op tijd aan zou komen omdat het deels voor een verjaardag was en ik het dus niet meer nodig heb!

En HOE kan ik iets retouneren wat ik nooit heb gekregen!

Juridisch loket zegt als volgt voor iedereen die hier mee te maken krijgt!

Artikel 159 lid 2 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (Rv) bepaalt dat een onderhandse akte waarvan de ondertekening stellig wordt ontkend door de partij tegen wie deze wordt ingeroepen, géén dwingend bewijs oplevert totdat de echtheid van de handtekening is bewezen; degene die zich op de akte beroept, draagt de bewijslast van de authenticiteit van de handtekening. Dit betekent dat de akte pas bewijskracht krijgt nadat de maker ervan is vastgesteld, en een 'stellige ontkenning' vereist geen onderbouwing,

6. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Voorkappers.nl-logo

Vastaus yritykseltä Voorkappers.nl

Beste Sylvia,

Zoals besproken hebben wij voor u een onderzoek laten uitvoeren bij PostNL. Uw pakket is rond 20:51 bezorgd in de avond en hier is een handtekening voor gezet. Alle scans van PostNL geven dit ook aan. Helaas kunnen wij hierin verder niks betekenen. U kunt altijd nog contact opnemen met PostNL.

Nogmaals uit het onderzoek bij PostNL is duidelijk geworden dat het pakket is geleverd bij uw adres en dat er een handtekening is gezet. Bij de leveringsstatus kunt u deze handtekening ook zien. Deze is rechtsgeldig en dit in combinatie met alle scans van PostNL wijzen ook uit dat uw pakket is bezorgd.

In contact met ons geeft u ook aan dat de bestelling een cadeau was en dat dit te laat geleverd is. Als u van de koop af wilt zien kan dit natuurlijk, echter dient u dan wel de geleverde artikelen te retourneren. De retourvoorwaarden kunt u op onze website terug vinden.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke en overzichtelijke website.

Duidelijke en overzichtelijke website.
Snelle lever service en een automatische “out of stock” melding.
Veelzijdige groothandel met vele goede merken.
Ben sinds een paar maanden klant hier en zeer tevreden.

24. marraskuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin