Voordeligeashangers Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en nette levering via DHL waarbij de order en tracking status goed te volgen was. De ashanger (hartje) was heel mooi, zoals de afbeeldingen op de website. Ook het vullen ervan was zeer makkeli... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 6 augustus een asarmband besteld en betaald. Bijna € 60,=. Niets ontvangen. Telefoonnummer onbereikbaar. Meerdere keren gemaild en geen reactie. Contactformulier op de website meerdere keren ingevu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf gaat zeer schofterig met klanten om. Contact leggen lijkt onmogelijk.Leveren goedkope rommel. Niet intrappen mensen!

Saanut 5/5 tähteä

In januari 2025 een bestelling gedaan, die was netjes binnen gekomen. Vervolgens in 2026 een bestelling gedaan die was niet binnengekomen, na vele mails sturen me geld terug gekregen. Maar omdat ik... Näytä lisää

1. Koruliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bent u op zoek naar Assieraden om uw dierbare te herinneren? Bekijk ons brede aanbod aan prachtige assieraden. Bestel uw assieraad online.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

275 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

184 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader!!

Draag nu al maanden mijn mooie hanger met de as van mijn ouders. Niets op aan te merken! Snelle levering en prachtig juweel!

20. kesäkuuta 2025

Asbedel

Snelle levering ondanks de kerstdrukte en mijn asbedel is prachtig gegraveerd. Tevens zat er gratis een vulsetje bij. Tevens is de asbedel gunstiger geprijsd dan bij andere aanbieders.

15. joulukuuta 2025

Mooi sieraad

Boven verwachting. Ziet er prachtig uit en mooi verpakt en verzorgd. Supersnelle bezorging. Een aanrader.

9. joulukuuta 2025

Bestel nooit hier

Geen ster waard als je over het leveren, service en klantenservice hebt. In oktober besteld en pas 5dec gekregen. Ze reageren niet op e-mails en of telefoons. Product lijkt wel in orde te zijn. Maar mijn advies bestel nooit.

5. joulukuuta 2025

Bedeltje geweldig verpakt.

Het was voor ons de eerst keer dat we hier iets bestel hebben. Het bestelde bedeltje was geweldig verpakt in een stoffen zakje en in een plastic zakje. Ook het vultrechtertje was heel goed verpakt evenals het inbussleuteltje. Het geheel was verpakt in een doosje. Het doosje was weer verpakt in een envelop van binnen bekleed met nopjesfolie. We zijn zeer goed te spreken over het geheel.

3. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Snel verzonden en mooi sieraad

Snel verzonden en mooi sieraad, ik had de verwachting toen ik het sieraad had uitgezocht dat deze door de grote meer as kon bevatten dat vond ik tegenvallen. Tevens had ik het bandje gekozen zodat ik dit alleen om en af kan doen, maar het om doen gaat heel erg stroef, hopelijk de nieuwheid.

26. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Moest wel lang wachten op mijn…

Moest wel lang wachten op mijn bestelling, maar het was het wachten mee dan waard.
Wat ik binnen kreeg is echt te mooi om te omschrijven. Tenminste dat vind ik. Echt een mooie urn voor mijn vader.

24. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een ashanger gekocht bij…

Ik heb een ashanger gekocht bij Voordeligeashangers.nl nadat mijn hondje was overleden. Ik kreeg na ongeveer een week een mail dat het toch niet op voorraad was en dat ik 2 weken moest wachten. Daarna kreeg ik een mail dat het verzonden was met een track en trace code. Tot op heden is er nooit iets aangemeld bij DHL. Voordeligeashangers.nl zijn telefonisch niet te bereiken. Eerst kreeg je dat de mailbox vol zat en nu krijg ik een afgesloten toon. Ook het contactformulier op hun site ingevuld en nooit iets terug gehoord! Oplichters!!! Koop er nooit iets!! Hoe kun je zoiets doen bij mensen die hun maatje zijn kwijtgeraakt!!!! Dit zou afgestraft moeten worden!!

23. lokakuuta 2025

Erg mooi ashangertje

Erg mooi ashangertje. Bijzonder: twee kleuren met een levensboom patroon aan de buitenkant.
Snel en correct bezorgd.
En het kokertje, met inscriptie, is goed te vullen.
Mijn omgeving is ook onder de indruk.

19. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bestellen bij Voordeligeashangers: goed en vertrouwd

Het bestellen via de site van Voordeligeashangers is gemakkelijk en snel te doen. De interface van de site is goed overzichtelijk. Verder is de communicatie na de bestelling uitstekend en word je goed op de hoogte gehouden. Ik heb een halsketting gekozen bij Voordeligeashangers omdat ik eerder iets heb besteld wat erg goed is. Ook als je de ketting niet gebruikt als ashanger (dit is bij mij n.l. het geval omdat het zulke prima halskettingen zijn gebruik ik hem om er iets anders aan te hangen) zijn het erg aantrekkelijke modellen en zeker niet duur. De levering is vlot en goed verpakt. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare en stevige ketting om iets aan te hangen (als sier ook) kan je uitstekend bij hen terecht.

18. marraskuuta 2025

Alles prima verlopen

Wij hadden een mini urn met vinger afdruk besteld. Deze zou binnen 2 dagen verzonden worden, maar dit was niet het geval. Gebeld maar geen gehoor en toen de reviews gaan lezen. Toen begon ik me wel een beetje zorgen te maken.
Gemaild en vrij snel antwoord en alles werd heel netjes gelijk opgestuurd dezelfde dag nog.
Dan kun je eigenlijk toch zien dat je niet alles moet geloven wat op internet staat.
Kortom alles goed verlopen, snel antwoord en een hele mooie persoonlijke urn.

14. marraskuuta 2025

Koop hier alsjeblieft niet

Koop hier alsjeblieft niet.
Ze maken misbruik van de mensen die aan het rouwen zijn.
Ik heb niks gekregen en geen geld terug ze reageren nergens op telefoon doet het niet. ik ga aangifte doen. triest dat mensen dit doen..

25. lokakuuta 2025

Een aanrader

Je krijgt wat je op de site ziet. Vriendelijk en snelle levering. Iets voor af te vullen was wel handig geweest. Een aanrader

6. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

mooie hangers precies zoals op de site

mooie hangers precies zoals op de site. Levering was ook vlot zoals ze het beloven. Alleen jammer dat ik zag dat ik er een vul setje bij moest bestellen dat vind ik wel jammer dat hier extra geld voor berekend word. Had dit niet verwacht dat is mijn enige minpuntje.

4. marraskuuta 2025

Mooier dan verwacht

Na lang twijfelen een as ketting besteld
En dan kwam die vandaag binnen ondanks er stond dat het langer kon duren. Op de verjaardag van me paps die 3 maanden geleden plots overleed. De aanhanger is nog mooier in het echt dan op de foto. Vind hem wel beetje groot en zwaar daar moet ik even aan wennen (ben namelijk nooit zo van de sierraden die opvallen) ook het graveren super mooi gedaan. Binnenkort het as er in❤️

4. marraskuuta 2025

Zo niet tevreden met de gang van zaken

Zo niet tevreden met de gang van zaken
Me man is overleden en ik heb hier 5 ketingen en 2 urnen besteld ( in het verleden ook besteld en nergens last van) ik ontving de urnen en 2 ketingen, de rest zit ik nu een maand later nog op te wachten zou volgens simone anderhalve week duren en tot op heden geen contact meer met ze gekregen.
Mag hopen dat ze het na leveren maar ben der bang voor.

En vandaag een mail gehad.
Dag Mariska,

Mijn excuus, wordt zsm in orde gemaakt allemaal!

De leverancier had productieproblemen, en kon de bestelde sieraden helaas niet uitleveren.
Mijn collega is in de tussentijd ook uitgevallen met een burn-out, en moet eerlijk zeggen, dat ik moeite heb om de kar alleen te trekken....

Maar ik heb van jou alles in de gaten, en komt echt goed, nog even geduld alstublieft!

Simone van de Veen

Owner Pool en Boers Memorials B.V.
Pool en Boers Memorials B.V.
Molenstraat-Centrum 505
7311 XM Apeldoorn

kvk-nr: 80459072
btw-nr: NL861679106B01

Heb terug gemaild maar weer geen reactie ben det ondertussen ook klaar mee..

6. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin