Volgendehand Arvostelua

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Fantastische service!

Fantastische service!
Dit is echt een bedrijf wat verder gaat dan de meeste ondernemingen. De kraan die we ontvingen was niet goed. We hebben gebeld, overleg gehad en zonder problemen konden we iets nieuws uitzoeken of ons geld terugkrijgen. We kozen voor de laatste optie. Het werd snel en keurig afgehandeld. Als ik nog eens wat nodig heb dan is deze webshop de eerste waar ik kijk.

25. maaliskuuta 2026

Beste Do,
Wat ontzettend fijn om te lezen. Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons.
We vinden het belangrijk dat problemen snel en netjes worden opgelost, dus het is goed om te horen dat dit zo is ervaren.

U bent altijd welkom bij ons we helpen u graag weer verder.

Hartelijke groet,
Team Volgendehand.nl

Saanut 5/5 tähteä

Voor een scherpe prijs een nieuwe…

Voor een scherpe prijs een nieuwe heetwaterkraan gekocht. Snel geleverd en heb het zelf vlot kunnen installeren.

Prima product, snelle levering en scherpe prijs!

17. syyskuuta 2025

Hi Arnold,
Top dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met de kraan. En wie weet tot de volgende keer😊

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week meerdere sanitaire…

Vorige week meerdere sanitaire producten besteld bij deze topper!! Top kwaliteit ook nog even aan de telefoon gesproken voor verdere info. Zeker voor herhaling vatbaar

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Volgendehand

Bedankt voor uw positieve feedback. Veel plezier met de producten. ☺️

Great website

I purchased the Regn vrijstaande badmengkraan mat zwart on this website. Delivery was within 24 hrs and the product was well packaged. I highly recommend this merchant.

21. helmikuuta 2025

Dear Jon,

Thank you for your review. We are very happy to hear that your order arrived in Ireland within 24 hours. Enjoy the product.

Greetings
Team Volgendehand.nl

Goede aankoop

Ik had een kleine klacht over het product

Verkoper heeft dit perfect opgelost

Hierdoor heb ik direct weer een aankoop gedaan bij deze verkoper

Iemand die ook aan after sales doet
En netjes een dispuut oplost

21. tammikuuta 2025

Hi Ruud,
Dank voor uw review en feedback! Na wat overleg hebben we het inderdaad samen goed kunnen oplossen. Veel succes met de producten.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, mooie kraan, goed advies

Het bedrijf was goed bereikbaar voor vragen. Toen de kraan die ik wilde bestellen niet meer leverbaar bleek, hebben zij mij heel goed geadviseerd over een alternatief.
Ik zou de kraan gaan ophalen maar dit bleek op de dag niet mogelijk. Na telefonisch overleg is de kraan alsnog verzonden en hij arriveerde heel goed ingepakt en zonder enige schade.
Complimenten voor het meedenken!!

2. joulukuuta 2023

Uitstekende service

Wij hebben een mooie kraan gekocht voor een keurige prijs. Er was een probleempje met de montage maar de volgende hand heeft ons uitstekend geholpen. Ook na de koop is de service formidabel. Een echte aanrader.

25. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin