wanted just to try teamspeak. ended up paying for 6 months. deactivating link does not work
was looking to rent my own ts3 server , and decided to try out voicenode . So far so good , everything works as advertised and dealing with customer support is easy , and fast. Not to mention th... Näytä lisää
Ik heb half jaar een TS3 server gehad bij Voicenode om aantekijken hoe de service was. in het half jaar tijd : 0 Storingen, server is geen enkele keer offline geweeest. Support is snel reactie bi... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Worldwide TeamSpeak 3 Server Hosting.
Welhorst 41, 3332RP, Zwijndrecht
- support@voicenode.net
- voicenode.net
wanted just to try teamspeak
wanted just to try teamspeak. ended up paying for 6 months.
deactivating link does not work
Fast, reliable and high quality
I'd highly recomment Voicenode for your next Teamspeak server. Fast, reliable and high quality, not to mention the no DDoS attack thing. Love it.
uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
simpel in gebruik , en goede support.
niets op aan te merken
PRO esports Teamspeak server
Reliable and protected TeamSpeak server for our entire esports Team! Highly recommend these guys!
Nooit Storing ! Klasse A materiaal & fast support !
Support is snel reactie binnen 24uur,
Ik ben al 18 jaar proffessioneel gamer, heb veel verschillende gamesevers & TS3 servers gehuurd, altijd wel iets van problemem meegemaakt.
Maar bij voicenode !!! zero problemss
Ik ben super te vreden
Top Service!
Verre weg de snelste service tot nu toe. Na het offline gaan van onze teamspeak kregen we de server binnen 10 minuten weer online. Hulp via teamspeak zelf waardoor alles snel geregeld was. En ook nog een leuk gesprek gehad over de game die wij spelen haha. Ralph bedankt voor de snelle reactie op de eerste mail en het snelle herstel van onze server! Zeker weten een aanrader om bij voicenode je teamspeak aan te schaffen. #MOREYEARS@VOICENODE
Top!
De teamspeak server was binnen de 5 minuten klaar om gebruikt te worden en je hebt een mooi overzicht op online mensen via je admin panel
Tevreden
Ik ben zeer tevreden van wat ik zover gekregen heb op de teamspeak server , goede prijs , goede customer support. Enkel misschien nog de optie voor een teamspeak bot die mensen kan moven en mensen poken als ze een bepaalde room joinen zou handig zijn , dit is via een Query
great server hosting at reasonable pricing
was looking to rent my own ts3 server , and decided to try out voicenode .
Not to mention their website looks & handles alot better than most hosting services.
I would recommend this to anyone using teamspeak , because having your own place sure makes things easier .
It would be nice to have an option for your own personal subdomain , but so far i'm really liking it!
Zeer goede klanten service
Refund voor de maanden aangeboden gekregen die ik als slecht ervaren heb door een server fout. Erg vriendelijke mensen en doen hen werk goed!
Binnen een minuut klaar!
Na betaling was alles binnen een minuut klaar voor gebruik. Voor wat je krijgt is de prijs heel goed.
Tot nu toe geen problemen gehad (stabiel).
Prima en tevreden.
Goede informatie gekregen van de livechat en prima servers! Ik blijf zeker bij Voicenode!
Review voicenode
Goede servers fijne vriendelijke support live support, ook de tickets zijn snel beantwoord
Servers altijd up-to-date, hulp binnen de 5minuten.
Super goede service.
Super service!
Binnen enkele seconden na je bestelling heb je je eigen ts server! Goede hulp bieden ze ook aan! Uitstekende service!
feedback rent your own ts3 server
Had niet veel ervaring met het hosten van een ts3 server, met wat behulp van de support chat was het een eitje. Al mijn vragen werden beantwoord en had de server volledig gebruikers klaar in 5mins. Zeker een aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.