PESCHECK | VOG-Aanvraag.nl Arvostelua 1 677

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snel en efficiënt. Je hoeft niet zelf te zoeken waar men precies moet zijn. Geen risico op verkeerde aanvraag. Een keer invullen bij vog-aanvraag.nl en 3 dagen later is het vereiste documen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een dag na aanvraag gebeld en duidelijk gemaakt dat er voor mij veel vanaf hing, te weten een baan waarmee ik met VOG op zak pas aan zou kunnen beginnen, eerder alleen bijstand. Callcenter medewerkst... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb gebeld omdat ik mijn VOG nog niet had ontvangen. De medewerker heeft dit voor mij nagekeken en zag dat de goedkeuring al binnen was, maar dat deze pas drie dagen later zichtbaar zou zijn in mij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 5-2-2026 deed ik de VOG-aanvraag waarvoor ik een bevestiging ontving. Toen deze op 16 feb nog niet binnen was heb ik gebeld. Die dag zou de VOG per post verstuurd zijn. Omdat het zo lang duurde ste... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lupatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Aanvragen online VOG / Zakelijk portaal voor VOG aanvragen en Pre Employment Screenings

4,2

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

dit bedrijf is een scam

dit bedrijf is een scam

je betaal extra voor alleen het aanvragen

daarna betaal je nogmaals voor vog zelf

dus ze doen niks voor je

jeffrey

11. huhtikuuta 2025

Beste Jeffrey,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u onze dienstverlening als negatief heeft ervaren.

Graag willen we toelichten dat wij een onafhankelijke screeningspartij zijn en duidelijk communiceren dat de kosten voor onze dienstverlening (zoals het begeleiden en controleren van de aanvraag) apart staan van de kosten die Justis rekent voor het afgeven van de VOG zelf. Deze transparantie is ook terug te vinden in onze communicatie en bij het starten van de aanvraag ook op de pagina waar besteld wordt namelijk: https://www.vog-aanvraag.nl/aanvragen/

Mocht er sprake zijn van een misverstand of onduidelijkheid, dan horen we dat graag. We nemen uw ervaring serieus en staan open voor een gesprek om dit toe te lichten. U kunt ons bereiken via support@pescheck.nl

Zeer snel en efficiënt

Zeer snel en efficiënt.
Een keer invullen bij vog-aanvraag.nl en 3 dagen later is het vereiste document binnen.
TOP! MIJN COMPLIMENTEN EN EEN DEFINITIEVE AANRADER

12. maaliskuuta 2025

Ze lichten je op!

Dit bedrijf laat je gewoon extra betalen voor niks. Harde oplichting. Overheid doe er wat aan!!!

9. maaliskuuta 2025

Beste Umi Byk,

Als u via ons een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) heeft aangevraagd, heeft u ook een e-mail van Dienst Justis ontvangen. Dit betekent dat wij uw aanvraag succesvol hebben verwerkt.

Heeft u geen e-mail van Dienst Justis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via support@pescheck.nl, zodat we dit voor u kunnen controleren.

Wilt u de aanvraag intrekken en deze via de gemeente indienen? Stuur ons dan de unieke aanvraagcode die in de e-mail van Dienst Justis vermeld staat. Als de code niet is gebruikt, dan zullen wij de kosten restitueren.

Supportteam

Beste Lorenzo,

Ik zie dat we je aanvraag op 25 januari 2025 om 12:31 hebben verwerkt. Je zou een e-mail van noreply@justis.nl hebben ontvangen. Ik adviseer je om ook je ongewenste e-mailbox te controleren, aangezien de e-mail daar soms terecht kan komen.

Voor de zekerheid zal ik de aanvraag opnieuw verwerken. Mocht je de e-mail per ongeluk hebben gemist, dan wil ik je vriendelijk vragen om de review te verwijderen.

Support

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin