Tijdens zoektocht naar kaartjes voor Arsenal een aantal aanbieders gezien, echter doorgaans écht waanzinnig (te) hoge prijzen. Uitzondering op de regel: voetbaltour. Nette prijs voor -in dit geval- tw... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
🏟️Vind jouw tickets voor topwedstrijden in binnen- & buitenland hier! 🇳🇱🇧🇪🇩🇪🏴 📩Wedstrijdverzoek of liever een complete reis? Stuur ons een bericht!
Hollanti
- voetbaltour.com
Goede service en top plekken
Goede service en top plekken
Alles was top geregeld
Alles was top geregeld. Goede service!
Topservice
Topservice! Tickets ruim op tijd ontvangen en fijne communicatie. Geweldige plaatsen op de lange zijde bij een wedstrijd van Schalke04. Absoluut een aanrader.!!
Hele goede service met snelle…
Hele goede service met snelle antwoorden. Alles was heel goed geregeld en daarnaast ook nog eens een topwedstrijd gehad!
Regelmatig maak ik gebruik van het aanbod van Voetbaltour
Regelmatig maak ik gebruik van het aanbod van Voetbaltour, Altijd op en top geregeld, Prima plekken op de lange zijdes en vaak een parkeerkaart als extra service erbij inbegrepen.
Merci pour l’aide. 2 billets bien placés pour le derby Köln - Gladbach. Je recommande !
Tickets BVB - HSV
Bij Dortmund tegen HSV geweest. Voor het eerst dat ik tickets via Voetbaltour heb gekocht. Prettig laagdrempelig contact, snelle antwoorden en uiteindelijk keurig de tickets ontvangen. Zou het een ander ook aanraden.
Wederom een zeer goede ervaring met…
Wederom een zeer goede ervaring met Voetbaltour. Communicatie was snel en duidelijk. Alles was precies zoals beloofd. Zeker een aanrader!
Chelsea - Newcastle
1e rij bij Chelsea - Newcastle, goede service zeer goede communicatie. Altijd een wens geweest naar een premier League wedstrijd te gaan, zeker een aanrader via hier te doen!
Erg goed
Als je ze bericht krijg je gelijk antwoord, goede service en de tickets worden ruim op tijd verzonden. Erg aan te raden!
Köln- Dortmund
Bij Köln tegen Dortmund geweest geweldig!
Goeie plekken, fijne communicatie en snelle service.
Top service in goed vertrouwen
Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. Op de aanvraag MSV Duisburg - RW Essen die ik deed werd meteen actie ondernomen en kreeg ik te horen dat de tickets geregeld konden worden. Een paar dagen later liet ik weten dat ik in plaats van 2 tickets graag 4 wilde. Dit werd snel gefixt en kon mijn oude tickets in goed vertrouwen weer inleveren en kreeg ik 4 nieuwe tickets inclusief parkeerticket. Echt top service!
Eerlijke prijzen en altijd top geregeld
Top geregeld! Al meerdere keren voetbaltickets besteld voor verschillende clubs. Altijd eerlijke prijzen en goede communicatie. Zeker een aanrader!
Tickets Borussia Dortmund-FC Bayern
In mijn zoektocht naar tickets voor Dortmund-Bayern kwam ik al snel bij Voetbaltour uit. Na enkele maanden vooraf mij al geïnformeerd te hebben, hebben ze mij - zoals ze beloofd hadden - meteen op de hoogte gebracht eens ze over de plaatsen voor deze wedstrijd beschikten. Vervolgens is alles, van de betaling tot het ontvangen van de tickets heel vlot verlopen, zelfs tot de begeleiding op de matchdag toe. Een echte aanrader om internationale voetbaltrips te boeken!
Snelle reactie via Whatsapp en…
Snelle reactie via Whatsapp en betrouwbaar tickets regelen voor een goede prijs.
Tickets Chrystal Palace - Tottenham
Afgelopen december via Instagram met voetbaltour in contact gekomen voor tickets van Chrystal Palace. Vanaf het eerste contact tot aan de wedstrijd stond ik als koper centraal. Alles was netjes en op tijd geregeld. De tips voor een aantal pubs rondom het stadion waren geweldig en hebben bijgedragen aan een echte Engelse voetbalervaring. Nogmaals bedankt! Zeker een aanrader.
Wedstrijd Leverkusen
Topservice! Geweldige plaatsen op de lange zijde bij een wedstrijd van Leverkusen. Snelle reactie op vragen en de tickets ruim op tijd ontvangen. Zeker een aanrader!
Top geregeld
Top geregeld. 2 kaartjes gekocht, via pb verstuurd en zo het stadion in.
When I cannot buy a ticket by myself I…
When I cannot buy a ticket by myself I refer to Voetbaltour. It’s always a great expérience in the stadium and the service is pro !
Zeer vlotte communicatie
Zeer vlotte communicatie! Mooie plaatsen op Fc Köln gekregen, ze melden duidelijk waar je zit, je komt niet voor verrassingen te staan. Top service!👌
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.