De laatste dagen zoveel winsten genomen waar ik nooit van had kunnen dromen. Heb al veel betalende groepen gevolgd en geen enkele groep kwam met zo een goede tips. Verlies word ingecalculeerd zodat je... Näytä lisää
Nu een weekje bezig met de specials. En toch al wel mooie lijsten binnengehaald. Natuurlijk verlies je al eens, maar als je 2/4 lijsten goed hebt wat meestal het geval is ben je toch winst aan het mak... Näytä lisää
Ik heb zelf meerdere keren meegespeeld en ben echt positief verrast. Elke dag winst gepakt met minimale inleg. Het is en blijft gokken maar het gokken wordt door VoetbalStacksNL een stukje makkelijker... Näytä lisää
Zeer matig. Vooral tips die je zelf ook wel bij elkaar kan zoeken. Daarnaast erg laag winpercentage door fouten die met minimaal uitzoekwerk voorkomen zouden kunnen worden. Zelfs bij betaalde extra... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Heel slecht
Heel slecht. Totaal geen winsten. Dikke oplichters!!!
Vieze vuile oplichters
Vieze vuile oplichters! Ze doen alsof ze veel winst maken maar in werkelijkheid maken ze geen winst en de leden die er wat over zeggen worden geblokkeerd en verwijderd! Als je via telefoon of mail je beklag doet word je ook geblokkeerd! Deel dit op andere platformen zodat mensen hier niet in trappen want voor je het weet ben je je geld kwijt!!!!!!!
Wat een trieste groep
Wat een trieste groep! Ik heb hier 3 maanden ingezeten en meer dan 4000 euro verlies gemaakt. Als ik jullie was zou ik nooit betalen voor deze oplichters! En die laatste 3 revieuws waarbij ze zogenaamd complimenten krijgen zijn hun zelf. Ze maken ook op telegram reclame met fake bets die niet van hun is en met fake profielen gaan ze leden ronselen! Mensen trap hier niet in!!!
Top lijstjes 👍
Goeie lijstjes! 🙌🏻 Sinds ik in de VIP groep zit heeft ie bijna alles goed en verdien ik mijn maandsalaris in 2/3 dagen! Zeker een aanrader, prijs een beetje aan de hoge kant maar is het zeker waard.
Interessante groep!
Interessante groep met steeds goed doordachte betselectie. Ook hun nieuwe Telegram groep is een goeie aanwinst!
Voetbalstacks=geld pakken
Heb al meerdere keren gekocht bij voetbalstacksnl en ben elke keer tevreden!! Snelle en goeie service en altijd winnende aan het einde van de week
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen. Geeft de slechtse betjes die er zijn stuurt er een stuk of 10 en je wint er misschien 1. Gaat daarna schijnheilig op ze story doen dat het betje gewonnen heeft. En hij blijft je maar stalken om meer pakketen te kopen.
Extreem slecht
Extreem slecht, 1 op de 15 tips goed ongeveer
Verdiend niet eens een ster
Verdiend niet eens een ster. Een keer en nooit meer.
Geldklopperij..! Meegedaan, uiteindelijk niet eens winst gemaakt. En maar continu stalken om een ander pakket te nemen (want ohw, als je dat niet doet krijg je spijt!) Ja.. dat krijg ik zeker! Met een dubbel verlies en hun alleen maar geld innen door mensen aan te smeren een pakket te nemen. En daarnaast beloven ze je elke dag tips te door te sturen. Dat gebeurd ook niet! En als ze tips doorsturen, zijn het tips met een hele lage winstpercentage.
Je kan liever zelf op gevoel gaan spelen en inzetten.. daar win je tenminste nog iets mee!
Slechte tipgever!!
Standaard tips met een hele lage winstpercentage, volg ze een half jaar 1 op de 10 bets is goed. Daarnaast wordt je constant gestalkt om meer af te nemen. Marketing technisch een 10 qua insta en opzet. Tips zelf een halve ster.
Ga niet met hen in zee
Meest slechte lijstjes die je kan krijgen, 20 lijstjes heeft hij gestuurd 1 was goed en dan super blij zijn wat een clown 🤡
Ik wil het eigenlijk een halve ster…
Ik wil het eigenlijk een halve ster geven maar dat kan niet, slechte tips, van de 10 heeft die er maar 2 goed ( en dan doet die het nog goed ) dus zeker niet aan te raden.
Onzin
Duur. Geven niet waar je voor betaald. Hele lage odds die je zelf ook kan bedenken.
Zeer matig
Zelfs bij betaalde extra paketten is het winstpercentage nog geen 50%. Er zijn voor een mindere prijs alternatieven beschikbaar waarmee je 10 keer meer kan verdienen.
Prima maar totaal niet bijzonder
Prima maar totaal niet bijzonder. Je betaalt voor tips maar krijgt bets die iedereen kan bedenken. Daarnaast krijg je 10 appjes per dag om nog extra pakketen aan te schaffen zodat je nog meer tips krijgt. Na 3 weken erin te hebben gezeten waren maar ongeveer 20% bets goed geraden. Verder slim idee van de eigenaar alleen je kan net zo goed even op freesupertips.com kijken.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.