Saanut 4/5 tähteä

Voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk heb ik een kaartje gekocht via voetbaltickets. Bestelling verliep soepel en communicatie en bereikbaarheid van het bedrijf is zeer goed. Het mindere gede... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het was een prachtige unieke voetbalreis. De service bij voetbal-ticket.com was prima. Het contact was correct, goed, vertrouwd en persoonlijk. Ik kreeg twee voorstellen voor een bezoek aan een vo... Näytä lisää

1. Tapahtumasuunnittelija
  2. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Wij bieden complete reisoplossingen voor voetballiefhebbers. Van volledig verzorgde reizen met accommodatie en vlucht tot exclusieve hospitality tickets die zorgen voor een VIP-beleving. Daarnaast kun je bij ons terecht voor losse wedstrijdkaarten, zodat je altijd de keuze hebt om jouw favoriete wedstrijden of evenementen op jouw manier te beleven. Met ons aanbod garanderen wij een zorgeloze en onvergetelijke ervaring!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top geregeld!

Tickets gekocht voor Valencia - Atletico Madrid.

Niet duur en top plaatsen! We hebben genoten.

Voor herhaling vatbaar!

22. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Het was een prachtige unieke…

Ik kreeg twee voorstellen voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in Londen in de eerste week van januari. We gingen voor de wedstrijd van de Spurs tegen Newcastle. Het waren premium hospatility tickets. Deze zijn wat prijziger maar meer dan de moeite waard.
Voetbal-ticket.com regelde alles voor ons. Vlucht, hotel en uiteraard de tickets. We kregen alles snel op op tijd binnen. Dat gaf een goed en vertrouwd gevoel.
De wedstrijd en de sfeer waren typisch Engels en geweldig. Een prachtige ervaring! Ik kan voetbal-ticket.com zeker aanbevelen. Wij zullen een volgende voetbaltrip hier zeker weer boeken.

2. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk

Het mindere gedeelte is toch wel de prijs wat ze voor kaartjes vragen. Deze zijn abnormaal hoog. En wat ik als vervelend heb ervaren is dat er staat dat het kaartjes enkele dagen tot uiterlijk 24 tot 48 uur in je mailbox zit maar dit was bij mij niet het geval. De avond voor de wedstrijd kreeg ik kort voor 24.00 uur pas mijn kaartje.

Toch raad ik het bedrijf wel aan als je over een goede portemonnee beschikt.

25. kesäkuuta 2024
voetbal-ticket.com-logo

Vastaus yritykseltä voetbal-ticket.com

Hoi Jan Willem,
Weet u zeker dat u bij het juiste bedrijf deze review plaatst? Wij verkopen namelijk geen EK tickets. Wellicht goed dat u deze review plaatst bij het juiste bedrijf zodat zij wat met deze feedback kunnen doen.
Team voetbal-ticket.com

Geweldige site voor voetbaltickets

Topsite om tickets te halen voor mooie buitenlandse clubs. Ik heb zelf een verzoek ingediend voor een wedstrijd die ze zelf nog niet aanboden, en daar hebben ze mij dezelfde dag nog mee geholpen! Ook erg goede prijzen voor de tickets, een stuk lager dan vergelijkbare sites. Erg aan te bevelen!

6. joulukuuta 2023

Super goede service

Super goede service. De wedstrijd tickets direct ontvangen! Een mooie voetbalwedstrijd gezien, echt een topdag! Bedankt voetbal-ticket.com

5. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin