Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. Eğer istersen tek bir alandaki tüm kelimeleri dr öğrenebilirsin bence mükemmel bi özellik. Kelimeyi çeşitli aktivitelerle... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Uygulama genel olarak güzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doğrultusunda geliştirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalışıyorum. Gerçekt... Näytä lisää
Birçok kelime öğrenme uygulaması denemiş biri olarak bu uygulamanın en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Pratik yapmak çok zevkli ve bir kelimeyi gerçekten öğrenip öğrenmediğinizi analiz edebili... Näytä lisää
İngilizce kelime öğrenme sürecimi hızlandırıp keyifli ve eğlenceli bir hale getiren, uygulama içerisinde birçok farklı kategoriler sunup kelimelerin akılda kalıcılığını arttırmaya yönelik pratikleri i... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vocaprof, İngilizce kelime öğrenmeyi eğlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. Öğrenciler, öğretmenler ve dil öğrenmeye meraklı herkes için geliştirilmiş etkileşimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir şekilde geliştirebilir. Kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerikleri ve bilimsel öğrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenlere özel çözümler sunar. Eğlenerek öğrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliştirin ve öğrenme sürecinizi keyifli hale getirin! 🚀
Yhteystiedot
Akınlar mahallesi 2675. cadde no:67, 81600, Duzce, Turkki
- 00905419064522
- destek@enwadil.com
- vocaprof.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
VocaProf ile çok olumlu bir deneyim…
VocaProf ile çok olumlu bir deneyim yaşadım.Dersler düzenli anlaşılır ve keyifliydi.
Vocaprof yararlı bir uygulamaydı fakat…
Vocaprof yararlı bir uygulamaydı fakat telefondan kullandığımda puanlar gelmiyordu ama pc üzerinden çalıştığımda puan kazanabiliyordum ve pcden daha yavaş bir işleyiş hakimdi. Speaking derslerinden önce kelime çalışması faydalı oluyordu fakat genel ingilizce dersinde tüm bilmediğimiz kelimeler yoktu uygulamada ders kitabında daha zor kelimeler vardı.
Great App for Learning English Vocabulary
VocaProf has helped me learn new English words in an easy and enjoyable way. The app is simple to use, and the vocabulary exercises are useful for improving my English.
haftanın her günü
haftanın her günü, o haftaya ait derslerin (Enwa Genel İngilizce, speaking clup) kelimelerini tekrar edip ders etkinliklerinde pekiştirmek kalıcılık konusunda etkiliydi.
This application helps to improve…
This application helps to improve vocabulary skills.
Keyifli ve Öğretici
Oldukça keyifli ve öğretici bir uygulama.
Yeni kelimeleri öğrenmemde büyük…
Yeni kelimeleri öğrenmemde büyük yardımcı oldu, beğendiğim bir uygulama
Ben bu uygulamaya bayıldım gerçekten…
Ben bu uygulamaya bayıldım gerçekten çok iyi tasarlanmış her gün yapılan yarışmaları da çok faydalı buluyorum
Diğer uygulamaları çöpe atabilirsiniz.
Diğer uygulamaları çöpe atabilirsiniz..
Çünkü vocaprof bambaşka…
Vakit geçirmeyi en sevdiğim, öğreticilik başta olmak üzere uygulama içi düzen içerik işlevsellik şahane
Mükemmel bir deneyimdi herkese öneririm
Ezber yok!!
Ezber yok!!
Uygulama gerçekten beni cezbetti. Derslerdeki konulardaki kelime ve kelime kalıplarının hafta hafta ayrılıp hem yazı ile hem doğru seçeneği bularak ilerlemesi kelimeyi ezberlemeden öğrenerek ilerlenmesini sağlıyor. Tek sorunu bir harf yanlış yazdığımızda ya da yanlışlıkla bastığımızda o kelimeyi tamamen yanlış kabul edip başarı yüzdesini düşürüyor. Onun dışında çok iyi bir yardımcı uygulama
It’s useful app to learn english skill
Kelime haznemi çok geliştirdiği için ve…
Kelime haznemi çok geliştirdiği için ve her alandan istediğim kelimeleri oyunlarla birlikte öğrendiğim için kullandığım en iyi dil uygulaması.
Vocaprof uygulaması bir çok İngilizce…
Vocaprof uygulaması bir çok İngilizce öğrenme uygulamasının çok üzerinde bence. Kelimeleri oyun oynar gibi öğreniyorsunuz, eğlenceli
Bu yolculukta verdiğim en iyi karardı…
Kelime öğrenmenin en hızlı yolu
Kelime öğrenmeme çok yardımcı olıyor ve…
Kelime öğrenmeme çok yardımcı olıyor ve kullanımı kolay
süper bir eğitimdi
Enwa kursu gerçekten çok iyi bir süreç…
Enwa kursu gerçekten çok iyi bir süreç kelimeleri oyun halinde öğrenmek ve kelimeye uygun videoların olması çok akılda kalıcı
Kelimelerin anlamı
Kelimelerin anlamı, cümle içinde kullanımı ve görsellerle desteklenişi akılda kalmayı kolaylaştırıyor. Gerçekten yararlı buldum ve kelimeler akılda kalıcı oldu.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.