Webcompanies Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima service, bij vragen per mail direct antwoord, goede prijs/kwaliteit verhouding Zal de firma zeker noemen bij familie of vrienden voor het kopen van een vliegengordijn

Saanut 1/5 tähteä

Het product was scheef in het bovengedeelte, dat bleek pas na ophangen en inkorten. Hierdoor hingen de lamellen ook scheef en kunnen vliegen er gewoon langs. Contact gemaakt met de verkoper. Di... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hebben voor onze achterdeur een vlieggordijn bestelt ( kattenstaart ). Gekozen voor een duurdere variant via de beoordeelde webshop. Op de foto stond een mooie vol gordijn en hier viel onze keuze op.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en we... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Yrityksen kirjoittama

Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.

Hyvä

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Vliegengordijn

Na 4 jaar geleden een prima vliegengordijn bij deze firma te hebben aangeschaft viel het laatst aangeschafte gordijn ons tegen. De levering was prima en netjes op tijd, maar het gordijn was korter dan het voorgaande 200 cm en de bevestiging is knullig, bij het vorige gordijn zat een rail met 2 haakjes. Nu moest je zelf een railroe bevestigen waar het gordijn tussen kan, dit is bij een kunststof kozijn niet aan te bevelen.

19. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen vliegengordijn. Het is inderdaad zo dat dit gordijn opgehangen die te worden met een roede, dit staat wel aangegeven in de tekst.

Als de afmeting niet klopt vragen wij altijd om foto's te sturen van het product alvorens deze is bevestigd. Dan kunnen wij nagaan wat er fout is gegaan en kijken of er een oplossing mogelijk is.

Saanut 2/5 tähteä

De magneetstrip is vrij zwak waardoor…

De magneetstrip is vrij zwak waardoor het niet altijd goed sluit.
Een verzwaring onderaan zou nuttig zijn zodat het beter door hangt.

9. heinäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen vliegengordijn! Het is vaak bij dit gordijn zo dat de gaas stukken te strak opgehangen worden. Hierdoor heeft het gordijn geen mogelijkheid om zelf dicht te vallen. Wij raden daarom aan om deze wat losser op te hangen zodat deze de ruimte krijgen.

Magneet hor besteld

Magneet hor besteld, maar de magneet is zeer zwak, werkt totaal niet, na testen blijkt dat je iedere keer na passeren de hor met de hand terug dicht moet vouwen, bij het kleinste zuchtje wind, Terug sturen mag niet omdat ik het product getest heb. Waardeloos

21. kesäkuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Het gordijn bestaat uit 6000 haakjes en…

Het gordijn bestaat uit 6000 haakjes en pijpjes in zakken geleverd, die je allemaal zelf in elkaar moet gaat zetten. Elk haakje kost je 5 seconden (omgerekend meer dan 8 uur werk om in elkaar te zetten.
Achterlijk!!

4. heinäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat als u een bouwpakket besteld er losse onderdelen geleverd worden. Bij ons in de omschrijving staat ook vermeld dat het in elkaar rijgen van een bouwpakket gemiddeld 8 uur duurt.

Bij ons kan ook gekozen worden voor een kant en klaar pakket. Dan zijn de strengen al in elkaar geregen en hoeven deze alleen nog in de rail gehangen te worden.

Saanut 4/5 tähteä

Prima gordijn

Prima gordijn, precies met de bestelde maatvoering.
Ik heb per ongeluk de zelfbouw variant besteld, dat was me niet helemaal duidelijk. Daardoor wat verrast bij levering.

Dus goed opletten bij bestellen welke variant je kiest!

26. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

kwaliteit laat te wensen over

25. kesäkuuta 2025

Beste heer Van der Kuip,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling! Hoe heeft u het vliegengordijn precies gemonteerd?

Onze excuses voor het ongemak!

Oplichterij!!!!

Magneetgordijn van niks. Je krijgt een netje met 1 magneet aan de onderkant en een strip die niet werkt. Ook het klittenband laat gelijk los. Kwaliteit van niks, zelfs dat van ali express is nog beter. Als je het retour wilt sturen en je geld terug wilt, zeggen ze gewoon doodleuk dat we er niet uit gaan komen en dat volgens hen het gordijn wel van goede kwaliteit is. Bestel hier NIKS!

23. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! De strip die van boven naar beneden loopt werkt ook magnetisch. Wel is het zo dat de gaas stukken niet te strak opgehangen dienen te worden. Het is namelijk een lichte magnetische kracht zodat er makkelijk doorheen gelopen kan worden. Als het te strak opgehangen wordt kunnen de magneten niet naar elkaar toe trekken. Het zware magneetje aan de onderkant zorgt ervoor dat gaas naar beneden blijft hangen en niet openwaait.

Wat u suggereert over dat wij dropshippers zijn vanuit Ali Express is niet waar. Wij beheren onze eigen voorraad en kopen ook zelf in bij echte merken. Het product werkt naar behoren echter als dit gordijn niet naar behoren wordt opgehangen zal het niet goed dicht gaan.

Oplichtings praktijken deze firma

Vliegengordijn ??draadje garen, dus terug gestuurd ik had een roe besteld zat er niet bij dat was fout 1 terug sturen krijg je een retour sticker...een belachelijk.hoog bedrag wat van je betaling afgaat voor het terug sturen .na een email met antwoord dat dat niet klopte ..her was een plastic zakje dat door de brievenbus kwam verzendkosten 6.95nu komt het voor de retour zending moets ik voor dat zakje 11.00 euro betalen al dit geen oplichting is heb dus 17.95 voor verzendkosten moeten betalen voor een brievenbus zakje. Heb hierover gemailt geen reacties .
Telefoneren hierover gaat niet ..is werkelijkheid bij de beesten af dat dit wettelijk mogelijk is oplichting van een hoog coliber noem ik dit..enig hoe ik dit aan de kaak kan stellen dit bedrijf...
Naar aanleiding van het hieronder beantwoord door vliegengordijn lees jullie email even.heb eel degelijk gemailt dat de bestelling niet compleet was enbsat ik het wilde retourneren omdat het niet naar mijn zin was..dus jullue antwoord slaat nergens op...

20. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Als u producten mist dient u dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden. Dan kunnen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

Wat betreft de retourkosten is het zo dat als de volledige bestelling wordt geretourneerd u de verzendkosten retour krijgt. Dit wordt verrekend op de creditfactuur.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring met dit bedrijf!

Slechte ervaring met dit bedrijf!
Na 3 weken laat het in de kattenstaart los!
Mail gestuurd wordt aangegeven is aan getrokken eigen schuld! Heel kort door de bocht want bovenin zie je gewoon dat er nog wat hangt maar middenin de kunststof want daar bestaat de kattenstaart uit los laat! Overal vliegen er plukjes! Service =0 Kwaliteit =0!! Koop er dus niet veel geld voor slechte kwaliteit zijn die van de Action veel goedkoper en hebben een betere kwaliteit ook blijkbaar! Bestaan ook niet uit kunststof zoals deze! Hoe weet ik dit de buurvrouw heeft hem al 2 jaar! En aan de reactie te zien weer kort door de bocht! Mensen koop er niet ze reageren ook niet op e-mails! Duur betalen voor belachelijke kwaliteit! Tis en blijft eigen schuld volgens het bedrijf terwijl het toch echt een productiefout is! Ik heb geen verklaring hoezo de pluimen midden in de staart midden in het gordijn loslaten maar hun dus wel!

11. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het vliegengordijn niet naar wens is! Deze schade komt alleen voor als deze tussen de deur heeft gezeten of als er andere kracht op de streng is gezet. Om deze reden kunnen wij uw klacht helaas niet in behandeling nemen.

Saanut 4/5 tähteä

Het vliegengordijn ziet er prima uit

Het vliegengordijn ziet er prima uit.
Het is voor de caravan, jammer dat je hem dan op moet hangen aan de ‘haakjes’. Dat gaan we dus niet doen, dat werkt niet in een caravan. Zelf gaatjes boren en vastzetten in de caravan muur dus. Jammer dat er ook geen bevestigingsmaterialen bijgeleverd zijn.

11. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin